Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos)

BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society,hadi bakalım Bursa MD olarak gösterin kendinizi...Tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eminim çok eğlenceli geçecektir sizede kolay gelsin şimdiden
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.08.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah bizde tiger exhaust olarak orada olacagiz gorumek dilegiyle
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrixilkermd, Haftada 8 iş günü nasıl oluyor yav dalgamı geçiyosun bekliyorum pazar günü OK
Zlatina, İşiniz gücünüz makara tabi biz yapalım siz ekmeğini yiyin,hadi bakalım öyle olsun o zaman..
azizoran, Başkanım teşekkürler..
DeM@NDe, İnşallah güzel geçicek iyi dileğin için sağol Bravo
FIRESTARTER, Sağolasın dostum..
tigerexhaust, Bekleriz kardesim görüşmek üzere..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_altar_
Üye
Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla arkadaşlar, Güzel bir olacak sizler için.

Ben iş seyahati dolayısıyla yokum bir süre.

Artık dönünce görüşürüz.
Başa dön
_altar_ Çevrimdışı _altar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar bende geliyorum sabaha kadar kopmak dileğiyle smoke-59 sen olmazsan olmaz kardeşim hadi kopmya
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre591, Emre erkenden gelirsen iyi olur kardeşim görüşmek üzere Bravo
_altar_, Hüseyin abi nerdesin sen yahu bende seni arıyordum abi gelebilirsen mutlaka gel gelemessende salı günü mutlaka bekliyorum ona göre Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, kardeş önceki organizasyonlardan haberim yoktu..ama bu seferkinden sayende haberim oldu...
çok guzel vakit geçirileceğine eminim...bi aksilik olmaz sa ben de oradayım....
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnoopDogg, Ohh ohh sonunda katılabilceksin demek,çok sevindim buna senin gibi forumlarda etkin birisini etkinliklerimizde görmek hoş olur sanırım görüşmek üzere Bravo
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre591'de mi geliyormuş Şok oldum Şok oldum

society ayrıca sana çok kırıldığımı belirtmek isterim. Pazar dahil haftanın 7 günü çalışıyorum ve ben sırf bu organizasyon için patrondan izin aldım söylediğin lafa bak Sinirlendim Hem seni extra yükten kurtarıcam ne istiyosun ki Dil çıkarıyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zlatina, Çıkıkçıya git Naz düzeltir kırılan yerleri..
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.08.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok isterim ama o gece çalışıcam siz eglenin Ağlıyorum ama ne olcagı belli olmaz izinde alabilirsem gelicem
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.08.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben geldim .. Çok gülüyorum

naz nbr pazar günü geleceğine sevindim:....
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.08.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordayım arkadaslar

Son Mesajdan 44 saniye:

sabaha kadar Dans Dans Dans Dans Dans
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal