matrixilkermd, Haftada 8 iş günü nasıl oluyor yav dalgamı geçiyosun bekliyorum pazar günü Zlatina, İşiniz gücünüz makara tabi biz yapalım siz ekmeğini yiyin,hadi bakalım öyle olsun o zaman..
azizoran, Başkanım teşekkürler..
DeM@NDe, İnşallah güzel geçicek iyi dileğin için sağol FIRESTARTER, Sağolasın dostum..
tigerexhaust, Bekleriz kardesim görüşmek üzere.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
emre591, Emre erkenden gelirsen iyi olur kardeşim görüşmek üzere _altar_, Hüseyin abi nerdesin sen yahu bende seni arıyordum abi gelebilirsen mutlaka gel gelemessende salı günü mutlaka bekliyorum ona göre _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
society, kardeş önceki organizasyonlardan haberim yoktu..ama bu seferkinden sayende haberim oldu...
çok guzel vakit geçirileceğine eminim...bi aksilik olmaz sa ben de oradayım.... _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
SnoopDogg, Ohh ohh sonunda katılabilceksin demek,çok sevindim buna senin gibi forumlarda etkin birisini etkinliklerimizde görmek hoş olur sanırım görüşmek üzere _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 24.08.2007 - 01:26 Mesaj konusu:
emre591'de mi geliyormuş
society ayrıca sana çok kırıldığımı belirtmek isterim. Pazar dahil haftanın 7 günü çalışıyorum ve ben sırf bu organizasyon için patrondan izin aldım söylediğin lafa bak Hem seni extra yükten kurtarıcam ne istiyosun ki _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız