kardes bilgiler ii güzel eline saglık ama
bunları kullanım kılavuzu niteliginde okuyupda hade yaa boylemi oluyorudu diyen arkadasların sesini duyar gibiyim ayda 70-80 ytl taksiy verilipde alınan motorlarla motorsiklet sayısının artıgı su gunlerde sırasıyla 1 yıl ıcınde 100 luk 125 lık 600 cc lik motor alan arkadaslara ne kadar yarar bilmem biz bu işe gonul verdıgımız yıllarda cogu arkadas bilir tek yada cift kontra adında bisikletler vardı ve 15-20 yıllık tecrube ile anca buraya geldik
cok yazı yazı yazıp yada eski uye olup avatarda super uye yazdırmakla bu işlerin olmadıgını hatırlatmak isterim _________________ öldürmeyen her darbe GÜÇLENDYRYRRR
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 533 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 24.08.2007 - 14:18 Mesaj konusu:
bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Anlamayan arkadaşlar için,
Bu yazıyı bir puzzle olarak düşünün, şimdi elinde parçalar var ve sen görmene rağmen birleştiremiyorsun. Nasıl yapılacağını bilmiyorsun ama yavaş yavaş denedikçe yapacaksın, anlamadığını sansanda ilerde göreceğin olaylar karşısında parçaları birleştirceceksin ve mantıklı gelecek.
Tarih: 24.08.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
musthefa, tabii ki de okuyarak öğrenilmez..Ama sana şu kadarını söyleyebilirim...İnsanlar motorları ile viraj alırken sadet olarak şu cümleyi kafalarından geçirecektir "hımssss biraz hızlı giriyorum viraja,motoru daha fazla mı yatırayım,yoksa fren mi yapayım, hayır hayır viraj içinde frene basılmaz,girdiğin viteste ve hızla çıkmalısın viraj içinden"...Ben 6 senedir aktif olarak motosiklet sürüyorum,ve bunun 3 senesi de Yamaha-R6 ile..60.000 km yol tecrübesi..Şimdi high-slide ı tecrübe edinerek öğrenen ÇOOOOKKK şanslı insanlar muakkak wardır,ama 1-2 tane..Gerisi ya şu an buraya yazamayacak durumdadır,ya da okuyamayacak...Bu yüzden böyle önemli konuları yazarak ve izah ederek anlatmak çok önemli...Çok faydalı...Herşeyi tecrübe ederek öğrenemeyiz doğamız gereği...
Ellerine sağlık Alfa... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
alfa, emeğine sağlık önemli bilgiler vermişsin motora binen herkesin bunları öğrenip gözönünde bulundurması gereklidir... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6851 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.02.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
alfa, son 1 sattir 2 kez hiç üşenmeden okudum.
faydalı bilgi paylaşımların için teşekkürler dostum........ _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
teşekkürler çok faydalı bilgiler içeriyor yazı ama tabi uygulamak ta önemli ben ve benim gibi bir çok arkadaşa faydalı olacağına inanıyorum _________________ wild_man35@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız