bir md ormanı olusturulacaksa bu iş icin gerekli hesap numarasını burada gormek isteriz 3 ytl ne dir ki
bu arada Manisada boyle bir organızasyon var herkes meyve cekırdegı bırıktırıyor sizlerde evınızde meyve cekırdegı bırıktırıp Manısadakı toplama merkezlerıne gonderebılırsınız bunlar daha sonra spılde toprakla bulusacak _________________ öldürmeyen her darbe GÜçlendirir
Tarih: 29.08.2007 - 15:39 Mesaj konusu:
Çanakkale Md olarak bugün itibariyle fidan kampanyamızı sonlandırmş bulunmaktayız.. Desteklerini esirgemeyen, hiç sorgusuz ,sualsiz,düşünmeden ellerine cebine atan ve kendi çaplarına göre ufak tefek destek olan canım dostlarıma,Çanakkale md'nin neşeli insanlarına ve İstanbul Md Burak1,Burak2 ve Mustafa abi ye kocccaaamaaann teşekkür ederim..
listemizin son durumu aşağıdaki gibidir..
216 ytl ve 303 ytl olarak Rabbit'in hesabına gönderdiğimiz paralarında dekontu aşağıdadır..
Çanakkale olarak kampanyamızı bitirdik.. ama İzmir Md Eylül sonuna kadar devam ediyor.. Diğer illerinde katılmak için hala daha şansları var.. ben yine elimden gelen desteği insanları İzmir hesabına yönlendirmek suretiyle devam edicem
Geleceğimiz için... hepimiz için... böyle bi organizasyonda yer almak gerçekten gurur vericiydi.. hele sonunda başarmış olmak.. kelimelerle anlatılabilecek bi mutluluk değil.. ve inşallah dikim sırasında da yanınızda olmaya çalışıcam.. Bütün md ailesine teşekkür ederim... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 29.08.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
ne demek yauw bööle kampanyalarda eğer ufacık bir katkımız dahi olduysa ne mutlu bize asıl ben böyle bir işe benimde katılmamı sağladığın için teşekkür ederim organizatörüm _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
nofeaR6, şimdi bakıyorumda iyiki benden zorla aldın parayı bak dikili agacım oldu ne güzel tebrik edıyorum senı pınar
MehmetTan, bak biz istanbul olarak girdik çanakkale md içine ama istanbul md den para isteme buz gibi soguyorlar senden.... bol bol arpa suyu parası var..........
badboyinist, sende katılmışsın bak sonradan yenı gördüm....
istanbul md....
alenalper,
badboyinist,
mezar, üç kişiden oluşuyoruz topu topu.............
nofeaR6, Pınar'cım desteğin ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Eylül'ün son haftası bu kampanyamızı sona erdireceğiz .O zaman ben de elimdeki listeyi,Ege Orman Vakfı'ndan alacağım makbuzu yayınlayacağım.
Yüreğine sağlık canım benim,katılım gösteren herkesin yüreğine sağlık.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, Arzu abla Konya MD'de Fidan Kampanyası için gerekenleri yapmaya başladı.En kısa zamanda bizde toplanan paraları size göndereceğiz _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 29.08.2007 - 17:30 Mesaj konusu:
pınar teşekkürler ablacım Rabbit, ablacım size de çok teşkkürler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
HaYaBuSa, katkılarınızı bekliyoruz Konya MD.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 29.08.2007 - 18:21 Mesaj konusu:
HalilRR, sadece yaşlı desem keşke.. başka neler diyorum da karizma gitmesin susuyorum badboyinist, simdi başka bi kampanyamız daha var.. istanbuldayım hafta sonu hepinizin yakasına yapışıcam Black_Night, ali1711, yine aynı şekilde çanakkale md olarak kardeş okul projesinde de boy gösterelim
MehmetTan,alenalper, abilerim sağolun:)
mezar,kardeş okul diyorum hafta sonu istanbul diyorum pamuk eller cebe diyorum başkada bişey demiyorum Rabbit, sen öncü kuvvet biz artçı ekip olarak yaptığın her sosyal projede arkandayız
HaYaBuSa, ailecek seviyoruz.. konya md burda da kendini gösterecektir eminim _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 29.08.2007 - 19:18 Mesaj konusu:
mezar, aslında bu çok vahim bi durum bunu oturup adam akıllı konuşmak lazım motorcuyuz doğayı seweriz gezeriz tozarız ama doğaya bi katkıda bulunduk mu yoookk eee nerde kaldı doğa sewgisi nerde kaldı geleceğe duyulan kaygı ben yaşiyim geri kalanlar nasılsa bi yolunu bulurlar yaşamanın öyle mi yani ben bu dünyayı kardeşimden ÖDÜNÇ aldım emanete inahet etmek bize yakışmaz
nofeaR6, okul projesi ayrı zaten onun içinde elimden geleni yapacağım bu konuda herkes en az benim kadar duyarlıdır herhalde çünkü ordaki kardeşlerimizin gelecekleri bize bağlı bi yerde _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız