Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - turizmm cenneti bodrum un en kral ybr esi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

turizmm cenneti bodrum un en kral ybr esi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 . aramıza hosgeldin
2. motorun hayırlı olsun Alkışlıyorum
3. e bodrum' a geldigimde yuzunde gozun varsa bi tur verirsin artık Göz kırpıyorum
Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taibibuuucu, tabi ya sen gel yeter
Başa dön
headshuter Çevrimdışı headshuter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 26.08.2007 - 05:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en güzel fardaki örümcek ağı olmuş yapıştırmamı yoksa boyamı o çok hoşuma gittti
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 26.08.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supeerrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.08.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel güsel alla kaza bela vermesin.motorunla beraber hoşgeldiniz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 26.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena degil kardeş, bazı arkadaşlara katılıyorum lastikler iyi durmuyo..yanakları beyaz ya ondan sanırım..kazasız sürüşler
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 26.08.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş geldin ilk önce kendini tanıtırmısın biraz Göz kırpıyorum
makina da güzel allah kaza bela vermesin
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 26.08.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina güzel ama lastiklerin kenarını öle beyaz görünce dede bisikletleri geld aklımai Gülümsüyorum .geri kalan herşeyi güzel olmuş.
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 26.08.2007 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbim kaza bela vermesin
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.08.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazadan beladan korusun.. makina güzel ama ben pekl fark göremedim sadece temiz motor Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.08.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynaları neden sökersin ? pisttemi kullanıcaksın bu ybr'yi ? dönerken,şerit değiştirirken bir elinde aynamı tutucaksın ? hangi akla hizmet ? ayrıca ybr esi denmez ybrsi veya daha doğrusu YBR'si denir.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel ama benlık degıl Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.08.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.08.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genelde cruiserlara yapılan o beyaz lastik yanakları yakışmamış.
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 27.08.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece ön fardaki örümcek ağı güzel diğerleri standart şeyler tabi tekerlerdeki beyaz lıklar bozmuş motorun tipini
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal