Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.02.2005 - 10:31 Mesaj konusu: Nasıl Olmuş Üç tekerli Motosiklet
Bu makina konya da hasan dayı lakaplı bir agabeyimiz yaptı bir bucuk ay içinde nasıl wolkswagen namı deger tosba yı bozdu bu hale getirdi nasıl begendinizmi :oops:
Üzerindeki oturan sgorahmet42 _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 10.02.2005 - 10:53 Mesaj konusu:
gerçekten başarılı ufaktan ufaktan seri üretime geçerse para yapar _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 10.02.2005 - 11:04 Mesaj konusu:
cok basit ben sigortacıyım aynı zaman da hurda üçtekerli motorsikleti buluyorsunuz gerisini sigortacınız halleder kafanız takılı kalmasın sorun yok _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 10.02.2005 - 11:07 Mesaj konusu:
çok güzel şeyler içat ediyoruz ama sonrası gelmiyor bunun nedenide tabiki arkadaşların deyimi ile örneğin ruhsat sorunu neymiş trafiğe uyumlu değilmiş modelinin dışına çıkılmazmış falan fılan biraz mantıklı davranıpda özel yapım araçlar için bir muayene istasyonu kursalar göründe bakın türkiyede daha neler yapabilecek insanlar var:::::))) _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 10.02.2005 - 11:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
yaw bu alet zaten tüm dünyada seri olarak üretilen bir araç bize has bir icat değil ama uğraş verip ortaya çıkarması güzel bişey tabi
Kesinlikle bu alet var ve adıda "Trike" yani Triple bike gibi. Benim çok yakın bir arkadaşım bundan kullanmakta ve oda VW motorlu. _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
Tarih: 10.02.2005 - 11:37 Mesaj konusu:
ustalarımızın maşallahı var. ellerine sağlık. keşke motor teknolojimiz üst seviyelerde olsa da türk malı gerçek türk malı motorlar takılsa bu makinaların üzerine.güzel _________________ Motor Demek? ?zg?rl?k Demek....
=======================
Suzuki GS500
(B?y?nce 750 olacak)
Tarih: 10.02.2005 - 11:41 Mesaj konusu:
yok diyen olmadi sanirim ama bana dersenki en baba makinami yoksa senin kendi emeginle topladigin makinami ben kendi emegim derim cunku icinde ask var onun
NeiTH, kardes manyaklik benim ruhumda var garaj tek bana ait degil birde alet sorunu cekiyorum yoksa neler olacakta
birde tabiki turkiyede imkan sorunlari var birsey yapmak isteyenin arkasinda olan az onune dikilen cok _________________ hersey inanmakla baslar
Tarih: 10.02.2005 - 11:50 Mesaj konusu:
Bu makine Konyada
Konyada yapıldı
Plakası 42 olarak çıkarıldı
Wolksvagen tosba dan kesildi bu hale getirildi
Motor arkada vites ortada da ve yapan konyada hasan dayı ve halen motor biraz daha makyajlı bir sekilde konyada bulunuyor
Konyada 4 tane daha var
Şu anda farklı farklı hepsininde
Ruhsatı cıkarıldı hurda bir üç tekerli motor belgesiden cıkarıldı makine mühendisler odasında ufak bir proje işi oldu okadar yaklasık ruhsat maliyeti suanki miktar 400.00 ytl asmayacak sekilde... _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Millet, gecende gazetelerde cikan HAZEY marka trikelar yerli imalat degil mi?Hemde 8000YTL fiyatla satisa sunulacakmis.Hatta Sanayi bakani bile uzerinde resim cektirmemis miydi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız