Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nasıl Olmuş Üç tekerli Motosiklet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nasıl Olmuş Üç tekerli Motosiklet

Nasıl Olmuş Üç tekerli Motosiklet
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.02.2005 - 10:31    Mesaj konusu: Nasıl Olmuş Üç tekerli Motosiklet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makina konya da hasan dayı lakaplı bir agabeyimiz yaptı bir bucuk ay içinde nasıl wolkswagen namı deger tosba yı bozdu bu hale getirdi nasıl begendinizmi :oops:

Üzerindeki oturan sgorahmet42 Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 10.02.2005 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine saglik... Nasil yaptiysa 10 tane daha yapsin ve consept olarak satsin bence... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 10.02.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten başarılı ufaktan ufaktan seri üretime geçerse para yapar Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 10.02.2005 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhsat isini ne yaptiniz benimde aklimda ucuk seyler var ama ruhsat motor ruhsatimi
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok basit ben sigortacıyım aynı zaman da hurda üçtekerli motorsikleti buluyorsunuz gerisini sigortacınız halleder kafanız takılı kalmasın sorun yok Dil çıkarıyorum
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ruhsat isini ne yaptiniz benimde aklimda ucuk seyler var ama ruhsat motor ruhsatimi

Sende mi be abim ugarican böyle islerle!..
Bende ugrasicam çünkü... :-D :md:
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel şeyler içat ediyoruz ama sonrası gelmiyor bunun nedenide tabiki arkadaşların deyimi ile örneğin ruhsat sorunu neymiş trafiğe uyumlu değilmiş modelinin dışına çıkılmazmış falan fılan biraz mantıklı davranıpda özel yapım araçlar için bir muayene istasyonu kursalar göründe bakın türkiyede daha neler yapabilecek insanlar var:::::Gülümsüyorum))) Dil çıkarıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bu alet zaten tüm dünyada seri olarak üretilen bir araç bize has bir icat değil ama uğraş verip ortaya çıkarması güzel bişey tabi Dil çıkarıyorum
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaw bu alet zaten tüm dünyada seri olarak üretilen bir araç bize has bir icat değil ama uğraş verip ortaya çıkarması güzel bişey tabi

Kesinlikle bu alet var ve adıda "Trike" yani Triple bike gibi. Benim çok yakın bir arkadaşım bundan kullanmakta ve oda VW motorlu.

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustalarımızın maşallahı var. ellerine sağlık. keşke motor teknolojimiz üst seviyelerde olsa da türk malı gerçek türk malı motorlar takılsa bu makinaların üzerine.güzel Dil çıkarıyorum
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok diyen olmadi sanirim ama bana dersenki en baba makinami yoksa senin kendi emeginle topladigin makinami ben kendi emegim derim cunku icinde ask var onun
NeiTH, kardes manyaklik benim ruhumda var garaj tek bana ait degil birde alet sorunu cekiyorum yoksa neler olacakta
birde tabiki turkiyede imkan sorunlari var birsey yapmak isteyenin arkasinda olan az onune dikilen cok
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makine Konyada
Konyada yapıldı
Plakası 42 olarak çıkarıldı
Wolksvagen tosba dan kesildi bu hale getirildi
Motor arkada vites ortada da ve yapan konyada hasan dayı ve halen motor biraz daha makyajlı bir sekilde konyada bulunuyor
Konyada 4 tane daha var
Şu anda farklı farklı hepsininde
Ruhsatı cıkarıldı hurda bir üç tekerli motor belgesiden cıkarıldı makine mühendisler odasında ufak bir proje işi oldu okadar yaklasık ruhsat maliyeti suanki miktar 400.00 ytl asmayacak sekilde... Dil çıkarıyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2005 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yap yap satarsın
bende alırım Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mmotorcu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.02.2005 - 16:51    Mesaj konusu: Trike Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet, gecende gazetelerde cikan HAZEY marka trikelar yerli imalat degil mi?Hemde 8000YTL fiyatla satisa sunulacakmis.Hatta Sanayi bakani bile uzerinde resim cektirmemis miydi?
Başa dön
mmotorcu Çevrimdışı mmotorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 10.02.2005 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR demiş ki:
gerçekten başarılı ufaktan ufaktan seri üretime geçerse para yapar Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

+1 Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal