Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HULK ailecek Kuzuyayla yollarında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HULK ailecek Kuzuyayla yollarında

HULK ailecek Kuzuyayla yollarında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:09    Mesaj konusu: HULK ailecek Kuzuyayla yollarında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir cumartesi gününü ailecek değerlendirmek, ama bunu yaparken de motosikletten
mahrum kalmamak uğruna 2 araç koyulduk yola… Yeğenim ilk artçımdı…

Kah önde kah arkada, ama sağda ama solda havanın ve günün keyfini çıkara çıkara yol aldık…

Otobanı bitirip Maşukiye yakınlarında yan yoldan Özdilek alış veriş merkezine daldık…
Maksat mangala takılmak, hobidi gırtlak olayları…

Bu molada artçı değişikliği yaparak yola devam ettik. Yengem bana eşlik etti. Tek motor ama
sülale boyu motorcular… Örnek olacak mütevazı aile… Gerisi arabanın içinde…

HULK ve ailesi telesiyej sistemini yakından inceliyor. Ailece tonaj olarak bu telli aktarım
sisteminin bizi kaldıramayacağına kanaat getiriyoruz…

Kıvrıla kıvrıla giden tertemiz bir asfaltta, manzaranın doyumsuz güzelliği ve motosiklet üzerinde olmanın
dayanılmaz cazibesiyle; Kartepe yolundan Kuzuyayla mesire alanına doğru tatlı tatlı kaykıldık… Otobandan
sonra 16 km kadar dağa tırmanıyoruz. Sadece otel ve mesire alanının yol ayrımında; Kuzuyayla tarafı
3 km kadar stabilize… Dikkatli sürmekte fayda var araçları…

Piknik alanının yan tarafında atların bulunduğu küçük bir alan vardı. Elinde otla gidince hemen yakınlaşma başlıyor…

Ormanda yüzyıllık ağaçların üzerlerini mantarlar kaplamış… Hava; aşağılara göre oldukça serin,
bu sıcaklarda çok iyi geldi… Ama akşama doğru, hırka polar vs gibi daha korumalı giysi ihtiyacı kendini hissettirdi.

Kuzuyayla mesire yeri; orman içi yollarla diğer yayla ve başka köylere de uzanan geniş bir alanı kaplıyor…
Suyu, tuvaleti restoranı ve mangal meraklıları için her türlü altyapısı var. Benim en çok hoşuma giden özelliği ise
İstanbul’a 140 km mesafede böyle güzel bir alanın olması, yollarının asfalt, orman içinin ise enduro ve cross
motorcular için harika parkurlara sahip olmasıydı… Daha önce gelmeme rağmen motosikletle
ilk defa çıktığım için daha bir heyecan duydum…

Ailecek güzel bir mangal ve çay sefasının arkasından okeye daldık,
kameranın pilleri bitince buraya tekrar gelmek üzere bir karara varıp günün tadını çıkardık…

HULK tek taşa dönüyor ama hiç belli etmiyor… Akşam indikçe hava serinledi…
Ama süper bir gün yani…

Okey partisi tam gaz devam ederken, akşam serinliğinin ürperten yoklamaları,
üşüyenlere farklı çareler arattırıyordu…

Anlık bir karar ve hedefi belli olmayan bir kırsal kaçamak… Ancak bu kadar değerlendirilebildi…
Tek motor olmamın yalnızlığı, yolların ve ortamın keyfiyle pek hissedilmedi.
Ama buraya daha fazla havalar soğumadan, Ramazan gelmeden bir MD
organizasyonu yapılmalı diyorum…

Bu teklifimi, buraya gelecek eleştiriler doğrultusunda; haftaya Pazar günü için
oylarınıza sunuyorum… Kalın sağlıcakla…

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sakalları niye kestin valla zor tanıdık güzel bir gezi olmuş bir gün hep beraber gideriz inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK,karelerde yeşil ve manzara müthiş güzel gözüküyor..Güzel bir paylaşım...

Fotolar için teşekkürler.Allah içinize sindirsin Bravo

En son DeM@NDe tarafından 26.08.2007 - 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hulk abi biliyorsun valla yaşamasını Göz kırpıyorum
Yeni imajına alışacaz inşallah, Cabrio yapmışsın yüzünü Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine doğa kokan bi başlık ... Anlatımınız da her zamanki gibi iştah kabartıcı insanın oralarda olası geliyor. Allah sağlık versinki böyle bir çok başlık okuyalım sizden

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar paylaşım için tşk 2 motor olsa daha bi yakışıklı dururdu hee
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 26.08.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hulk, yapmışsın yine yapacağını Bravo
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.08.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abım herzaman kı gıbı yapmısın yapacagını helal oılsun dıyorum Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.08.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, alpaslan abi yine haftasonunun tadını çıkarmışsın Alkışlıyorum
Keramet' i beklemekteyim.. Gülümsüyorum

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 26.08.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hulk abim çok şeker bir ailen var ve çok güzel bir gezi olmuş birgün yolunuz bu tarafa düşecek eminim o zaman bizim de bir acı kahvemizi içersiniz Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın bana uğrada çayımızı içerken gördüklerini bizzat anlat okeymi?
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de var diye söylemiyorum çok yakışıklı alet tiger 250
gayet güzel resimler
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK nick'ini geziler topiğinde gördüğün zaman hemen dalıcaksın içeri Dil çıkarıyorum
tebrikler güzel gezi imreniyoruz valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.08.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motrun çık harik birşey imiş sende motoru ayrı birgüzel kullanıyorsun

Son Mesajdan 36 saniye:

şimdi anladım abi
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal