Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***MD grup gezisi kuralları.***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***MD grup gezisi kuralları.***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 14.07.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
çook güzel olmuş bunlar bu bilgiler içinde çook tşk Alkışlıyorum
-----------,
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 14.07.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu alkışlar size başkanım
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALLA ELLERİNE SAĞLIK Alkışlıyorum . ANİMASYONLARLA ANLATMAN AYRICA GÜZEL OLMUŞ. ANLAMIYAN KALMAMIŞTIR.
TEKRAR ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK.
KAZASIZ GÜNLER HERKESE Motordelisi
Başa dön
kegen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.07.2007 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım Balıkesirdeki motorcular okur bunu.Onların işi gücü uzun yolda gazlamak.Kim kimi geçti diye dalga geçmek.(genellemiyorum çok adam akıllı gidenler de var onlar üstüne alınmasın tabii)
: )

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafik kuralarına uyalım uymayanları uyaralım Alkışlıyorum
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 26.08.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yararlı bir bilgi,emeğinize sağlık Alkışlıyorum

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavidev_21
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya/ist.

MesajTarih: 27.08.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hayati uyarılar ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler Alkışlıyorum
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu anlatım ve bilgiler için tşk herkes burdan kendine bir ders çıkarabilir..

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yerine arabayla geziye katılsak olur mu? Çok gülüyorum ya da buluşma noktasına gelsek falan Üzgünüm
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahatdm
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:55    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam hakan bey .sıte ve sıte ıcındekı calısmalar cok guzel .ugraslarınız gercekten motor camıasında bırseylerin ıyıye gıtmesını saglayacaktır zamanla.grup seyahatlerı konusunda bırsey soylemek ısterım haddım olmayarak .bızlerde fatıh semtının motorcu grubuyuz.illakı sahsen tanıdıklarınız vardır bızlerden.grup seyahatlerı son derece zor ve uzun zamandır motora ve trafıge alısık ınsanlarla basarılabılır.tabı kurallar olmalı ama bu kuralları uygulamak oldukca zor.bıraz esprı katayım ama bız sımdıye kadar nereye gıtsek bır turlu basladıgımız sayıda ulasamıyoruz.......mutlaka yolda darmadagın olup grubun yarısı kayboluyor.bırgun fırsat olursa gormek ıcın gelıcem..sevgıler.
Başa dön
yamahatdm Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yhakup
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 14.09.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yeniyim hem forumda hemde motorda ama inanılmaz faydalandım teşekkür ederim Bravo
Başa dön
yhakup Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Başkanım Elinize Sağlık Gerçekten Çok Güzel Olmuş Bizde Tüm BURSA M.D. Olarak Kurallara Uyacağımıza Emin Olunuz Bu Hepimizin Görevi TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANIM HAKAN DİNÇER...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Saygıyla Alkışlıkyorum Sizi....

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eonaran
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.09.2007 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ya movies te yarıda kalmış sözün '' genç arkadaşlar hangi motorla başlamalı demişsin ama kesilmiş 600cc den küçük motorlarlamı yoksa dahadamı küçük motor alcam yardım pls
Başa dön
eonaran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.10.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık hakan güzel olmuş
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye