Tarih: 14.07.2007 - 18:04 Mesaj konusu:
slm
çook güzel olmuş bunlar bu bilgiler içinde çook tşk
-----------,
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3456 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.07.2007 - 02:03 Mesaj konusu:
Umarım Balıkesirdeki motorcular okur bunu.Onların işi gücü uzun yolda gazlamak.Kim kimi geçti diye dalga geçmek.(genellemiyorum çok adam akıllı gidenler de var onlar üstüne alınmasın tabii)
: ) _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 14.09.2007 - 18:55 Mesaj konusu: selam
selam hakan bey .sıte ve sıte ıcındekı calısmalar cok guzel .ugraslarınız gercekten motor camıasında bırseylerin ıyıye gıtmesını saglayacaktır zamanla.grup seyahatlerı konusunda bırsey soylemek ısterım haddım olmayarak .bızlerde fatıh semtının motorcu grubuyuz.illakı sahsen tanıdıklarınız vardır bızlerden.grup seyahatlerı son derece zor ve uzun zamandır motora ve trafıge alısık ınsanlarla basarılabılır.tabı kurallar olmalı ama bu kuralları uygulamak oldukca zor.bıraz esprı katayım ama bız sımdıye kadar nereye gıtsek bır turlu basladıgımız sayıda ulasamıyoruz.......mutlaka yolda darmadagın olup grubun yarısı kayboluyor.bırgun fırsat olursa gormek ıcın gelıcem..sevgıler.
Sayın Başkanım Elinize Sağlık Gerçekten Çok Güzel Olmuş Bizde Tüm BURSA M.D. Olarak Kurallara Uyacağımıza Emin Olunuz Bu Hepimizin Görevi TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANIM HAKAN DİNÇER...
abi ya movies te yarıda kalmış sözün '' genç arkadaşlar hangi motorla başlamalı demişsin ama kesilmiş 600cc den küçük motorlarlamı yoksa dahadamı küçük motor alcam yardım pls
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız