Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin" Kampanyamız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin" Kampanyamız

"Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin" Kampanyamız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.08.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Sen bana yaşlı mı diyosun münasebetsiz seni Sinirlendim Çok gülüyorum

Olsun be torunlarımız faydalansın ben arzıyım. Arkamızdan küfür ederler yoksa Şok oldum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 25.08.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir md ormanı olusturulacaksa bu iş icin gerekli hesap numarasını burada gormek isteriz 3 ytl ne dir ki
bu arada Manisada boyle bir organızasyon var herkes meyve cekırdegı bırıktırıyor sizlerde evınızde meyve cekırdegı bırıktırıp Manısadakı toplama merkezlerıne gonderebılırsınız bunlar daha sonra spılde toprakla bulusacak
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale Md olarak bugün itibariyle fidan kampanyamızı sonlandırmş bulunmaktayız.. Desteklerini esirgemeyen, hiç sorgusuz ,sualsiz,düşünmeden ellerine cebine atan ve kendi çaplarına göre ufak tefek destek olan canım dostlarıma,Çanakkale md'nin neşeli insanlarına ve İstanbul Md Burak1,Burak2 ve Mustafa abi ye kocccaaamaaann teşekkür ederim..
listemizin son durumu aşağıdaki gibidir..

216 ytl ve 303 ytl olarak Rabbit'in hesabına gönderdiğimiz paralarında dekontu aşağıdadır..

Çanakkale olarak kampanyamızı bitirdik.. ama İzmir Md Eylül sonuna kadar devam ediyor.. Diğer illerinde katılmak için hala daha şansları var.. ben yine elimden gelen desteği insanları İzmir hesabına yönlendirmek suretiyle devam edicem Gülümsüyorum
Geleceğimiz için... hepimiz için... böyle bi organizasyonda yer almak gerçekten gurur vericiydi.. hele sonunda başarmış olmak.. kelimelerle anlatılabilecek bi mutluluk değil.. ve inşallah dikim sırasında da yanınızda olmaya çalışıcam.. Bütün md ailesine teşekkür ederim... Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demek yauw bööle kampanyalarda eğer ufacık bir katkımız dahi olduysa ne mutlu bize asıl ben böyle bir işe benimde katılmamı sağladığın için teşekkür ederim organizatörüm Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizatörümüze teşekkürler ve Rabbit ablamıza Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkale tebrik ediyoruz diger illerinde aynı duyarlılıgı göstermesini

temenni ederiz...

pınar göstermiş oldugun gayret ten dolayı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel bir organizasyona el attıgı için nofear6 yı tebrik ederim...
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.08.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, şimdi bakıyorumda iyiki benden zorla aldın parayı bak dikili agacım oldu ne güzel tebrik edıyorum senı pınar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MehmetTan, bak biz istanbul olarak girdik çanakkale md içine ama istanbul md den para isteme buz gibi soguyorlar senden.... bol bol arpa suyu parası var..........

badboyinist, sende katılmışsın bak sonradan yenı gördüm....

istanbul md....
alenalper,
badboyinist,
mezar, üç kişiden oluşuyoruz topu topu............. Bravo
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.08.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Pınar'cım desteğin ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Eylül'ün son haftası bu kampanyamızı sona erdireceğiz .O zaman ben de elimdeki listeyi,Ege Orman Vakfı'ndan alacağım makbuzu yayınlayacağım.

Yüreğine sağlık canım benim,katılım gösteren herkesin yüreğine sağlık.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Arzu abla Konya MD'de Fidan Kampanyası için gerekenleri yapmaya başladı.En kısa zamanda bizde toplanan paraları size göndereceğiz

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pınar teşekkürler ablacım Rabbit, ablacım size de çok teşkkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, katkılarınızı bekliyoruz Konya MD..
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, sadece yaşlı desem keşke.. başka neler diyorum da karizma gitmesin susuyorum Çok gülüyorum
badboyinist, simdi başka bi kampanyamız daha var.. istanbuldayım hafta sonu hepinizin yakasına yapışıcam Çok gülüyorum
Black_Night, ali1711, yine aynı şekilde çanakkale md olarak kardeş okul projesinde de boy gösterelim
MehmetTan,alenalper, abilerim sağolun:)
mezar,kardeş okul diyorum hafta sonu istanbul diyorum pamuk eller cebe diyorum başkada bişey demiyorum Delirdim
Rabbit, sen öncü kuvvet biz artçı ekip olarak yaptığın her sosyal projede arkandayız
HaYaBuSa, Alkışlıyorum ailecek seviyoruz.. konya md burda da kendini gösterecektir eminim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, aslında bu çok vahim bi durum bunu oturup adam akıllı konuşmak lazım motorcuyuz doğayı seweriz gezeriz tozarız ama doğaya bi katkıda bulunduk mu yoookk eee nerde kaldı doğa sewgisi nerde kaldı geleceğe duyulan kaygı Öfkeliyim ben yaşiyim geri kalanlar nasılsa bi yolunu bulurlar yaşamanın öyle mi yani ben bu dünyayı kardeşimden ÖDÜNÇ aldım emanete inahet etmek bize yakışmaz Bravo

nofeaR6, okul projesi ayrı zaten onun içinde elimden geleni yapacağım bu konuda herkes en az benim kadar duyarlıdır herhalde çünkü ordaki kardeşlerimizin gelecekleri bize bağlı bi yerde Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal