Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kardeş Okul Projesi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kardeş Okul Projesi..
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Motordelisi Kardeş Okul Projesi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi'nin artık bir Kardeş Okul'u var.

Sevgili eğitimci şekerportakalı rumuzlu Nadide arkadaşımızın ve Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın beyin yardımlarıyla M.E.B'dan Gaziantep'in en çok yardıma ihtiyacı olan okulunu bulduk.Gaziantep'in Akçakent köyünde bulunan Akçakent İlköğretim Okulu öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdik.

Akçakent İlköğretim Okulu Gaziantep/Nizip'in Akçakent Köyü'nde ,100 tanesi ilkokul ,56 tanesi ortaokul olmak üzere 156 öğrencisi olan bir okuludur.

2007-2008 eğitim öğretim yılının 17 Eylül 2007 tarihinde başlayacak olmasını ama ilkokul birinci sınıfların 10 Eylül 2007'de eğitime başlayacak olmasını göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarının en başında gelen kırtasiye malzemeleri için seferber oluyoruz..

Kampanyaya nasıl katılırım?

İhtiyaç listesinden bütçenize uygun olanı ve adedi seçerek verilen adrese,kargo ücretini kendiniz ödeyerek gönderebilirsiniz.Listeden seçtiğiniz seçenek ve sayıyı forumda yazarsanız eksik kalan malzemeleri rahatlıkla görebiliriz..

Katılım gösterdiğim ihtiyaçları kime göndereceğim?

İhtiyaçları Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın'a gönderebilirsiniz.Durdu Aydın ve Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen yardımları takip ettiği gibi Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edeceklerdir.

Kampanya Adresi:

Sn:Durdu Aydın

Mimar Sinan Mahallesi Ender sokak No:2-13 Nizip/Gaziantep

Katılım gösterdiğim ihtiyaçların ihticaç sahibi okul ve öğrencilerine teslim edildiğini nasıl öğreneceğim?

Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen yardımları Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edecektir.Teslim ettiğinde çekeceği fotoğrafları Motordelisi Portalı forumlarında yayınlayarak Kardeş Okulumuzu ve öğrenci kardeşlerimizi tanımamıza vesile olacaktır.

Okulun başka ihtiyacı var mı?Varsa nedir?

Akçakent İlköğretim Okulu müdür yardımcısı Abdullah Demir,sitemize üye olarak hem teşekkürlerini sunmuş hem de okulun en önemli eksiğinden bahsetmiştir.Akçakent İlköğretim Okulu'nun okul zili yokmuş.MD olarak Kardeş Okulu'muza bir okul zili temin edebiliriz umudundayım.

abdullahdemir demiş ki:
Merhabalar...Ben Akçakent ilköğretim okulu müdür yardımcısı Abdullah Demir.Motordelisi sitesinin değerli mensupları...şekerportakalı rumuzlu Nadide hanım...ve müdürüm Durdu Aydın bey.Öncelikle bu fedakarlığınızdan dolayı okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.Sitenizde mesaj atan tüm arkadaşların mesajlarını okudum..Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.çok ama çok duygulandım.bizleri tanımak,tanışmak isteyen herkese kapımız açıktır.şeref duyarız...
Okulumda en çok hayal ettiğim, okulda bir anfi sisteminin olması.Törenlerde okul bahçesindeki kutlamalarımızda ve müzik eşliğinde öğrencilerimin teneffüse çıkması ve aynı şekilde sınıfına müzik eşliğinde dönmesi....gibi etkinliklerde kullanılmak üzere bir anfi,ses sistemi.Gelen yardımlarınız titizlikle ve basın önünde öğrencilerimize dağıtılacaktır...
Saygılarımla Abdullah Demir.

Akçakent İlköğretim Okulu İhtiyaç Listesi:

ALINANLAR
    *300 adet Küçük boy çizgili defter/defter kabı snickers, aldı
    *190 adet Silgi 160adet meLanchoLie, aldı,30 adet desdemona aldı
    *160 adet Kalem açacağı meLanchoLie, aldı
    *1000 adet Etiket meLanchoLie, aldı
    *588 adet Kurşun kalem/ snickers, 156 adet aldı ,144 adet desdemona aldı.288 adet ,fyzr06, aldı
    *660 adet Kırmızı kalem 516 adet fyzr06, aldı,144 adet desdemona aldı
    *2 adet A4 kağıdı / SDT_filiz aldı
    *50 adet Şeffaf dosya SDT_filiz, aldı
    *50 adet Pergel SuzukiGSXR1000 aldı
    *150 adet Boya kalemi/12'li SuzukiGSXR1000 aldı
    *100 adet Keçeli kalem SuzukiGSXR1000 aldı
    *250 adet Küçük boy kareli defter/defter kabı SuzukiGSXR1000 aldı
    *100 adet Print/Yapıştırıcı SuzukiGSXR1000 aldı
    *Desenli Kaplama Kağıdı 3 ADET Lİ RULO 85 SuzukiGSXR1000 aldı
    *23 top A4 kağıdı SuzukiGSXR1000 aldı
    *100 adet Cetvel takımı SuzukiGSXR1000 aldı
    *96 adet Büyük boy çizgili defter nofeaR6 aldı
    *100 adet defter kabı nofeaR6 aldı
    *96 adet Büyük boy kareli defteri nofeaR6 aldı
    *100 adet Küçük Boy resim defteri nofeaR6 aldı
    *104 adet Büyük boy çizgili defter/defter kabı dragon35, aldı
    *104 adet Büyük boy kareli defter/defter kabı dragon35, aldı
    *50 adet Büyük boy resim defteri/defter kabı dragon35, aldı
    *50 adet Büyük boy çizgisiz defter/defter kabı dragon35, aldı
    *50 adet Güzel Yazı Defteri/defter kabı dragon35, aldı
    *80 adet Müzik defteri/defter kabı dragon35, aldı
    *2 adet Kurşun kalem dragon35, aldı
    *160 adet Pastel boya dragon35, aldı
    *160 adet Sulu boya dragon35, aldı
    *200 adet El işi kağıdı/5'li paket dragon35, aldı
    *100 adet Okul Makası dragon35, aldı
    *50 adet Türkçe sözlük dragon35, aldı
    *50 adet İmla klavuzu dragon35, aldı
    *50 adet İngilizce Sözlük dragon35, aldı
    *Okul Zili Anfi Sistemi SEDATGUVEN, aldı (Fiyata göre belki ortak arıyacağız)

ALINACAKLAR

*100 adet Kalem kutusu
    *100 adet Okul çantası
    *100 adet Beslenme Çantası

Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk iktisadiyatı, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.

Bir millet, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla kaimdir
.

Mustafa Kemal Atatürk

En son Rabbit tarafından 05.09.2007 - 18:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerim doldu yemin ederim şuan Ağlıyorum ben sonuna kadar varım.. zaten bu projeyi bekliyodum.. hemen ayarlamaya başlıyorum burdan bişeyler.. kaç tane ne göndeirdiğimi tekrar burdan yazarım.. şekerportakalı ve rabbit Alkışlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerekenin yapılacağından eminim..
Birkaç gün içinde olay şekillenir ve herkes yerini bulur..

Teşekkürler ..Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SZN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Re: Motordelisi Kardeş Okul Projesi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewett çok güzel konuya değinmişsin arsucumm tebrik ederim seni Alkışlıyorum bende elimden geldiğince yardım etmeye ve bu konuyu duyurmaya çalışıcam heleki etrafımda bu kadar matbaa varken Bravo
Başa dön
SZN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu abla bunun gibi konularda hep ön plandasınız ve gerçekten katkılarınız çok büyük,sizi kutluyorum..

Bizde Konya MD olarak üzerimize düşeni yapacağız Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel bir düşünce..
Arzu&Nadide ablalarım sizlerede bu yakışır..
Bizlerede sizi desteklemek ve genç arkadaşlarımıza yardım etmek düşer..
İlimizdeki arkadaşlarla bu konu üzerine konuşacağım..
society Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, İşte benim beklediğimde buydu Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Eğitime destek vermek ve onları mutlu etmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam.

OzzE İle konuşup hangi yardımı yapmacağımıza karar verip burda yazıcam.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşamki toplantıda bu konu masaya yatırılacaktır.
Artık elimizden ne gelirse Ankara MD olarak bizde varız.
Süpersiz vallahi.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ç.kale MD olarak bizde varız Rabbit, abla çok güzel düşünce Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimden geleni yapıcam. çok güzel bir kampanya . inşallah kısa sürede bütün ihtiyaçlar karşılanır, ben buna gönülden inanıyorum .
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok guzel küresel ısınma kampanyasından sonra yine anlamlı bir kampanya seni yürekten kutluyorum.
Bu kampanyaya kesinlikle katılacağım...

Ancak listenin sağlıklı takip edilip tamamlanmasi için bir merkezde toparlanıp kontrol edip topikten duyurusunu yapabilirsek hem bir kalemin şişmesini hem de eksik kalemlerin tamamlanmasını sağlayabiliriz.
Bunu biz toparlayıp toplu gondersek daha iyi olmaz mı???

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam mesaj alınmıştır, elimizden gelen yapılacaktır. Rabbit, şekerportakalı teşekkürler.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Çok onur verici bir projeye daha imzamızı atıyoruz..Alnımızın akı ile çıkacağız bundan da ,eminim..

dragon35,
Alıntı:
Listeden seçtiğiniz seçenek ve sayıyı forumda yazarsanız eksik kalan malzemeleri rahatlıkla görebiliriz..

Herkes aldığı malzemeyi ve miktarı yazarsa ben listeden düşmeye başlayacağım sayıları.Böylelikle bir malzemede yığılma olmayacak.

Savaş ama İzmir MD olarak toplanıp yollayalım derseniz ben varım..
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet diğer illerin burada toparlanması gerçekten çoz zor olacaktır ama İzmir MD olarak burada toparlayabiliriz...
Bu projeyle ilgilenecek birisini belirleyelim ve takip edelim ne dersin???

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NORTHLAND
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitimci bir babanın evladı olarak canı gönülden destekliyorum. Gödereceğim malzemelerin listesini buraya yazacağım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NORTHLAND Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye