Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kardeş Okul Projesi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kardeş Okul Projesi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.08.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, Ben takip edebilirim diye düşünüyorum.Herkesin en kolay ulaşabileceği kişi sanırım benim.

Haftaya kızlarımın okul ihtiyaçları için alışverişe çıkacağım.Bu liste de elimde olacak .Bütçemin yettiği kadar alabildiklerimi alacağım.Hepsinden bir miktar almayı düşünüyorum...
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam o zaman ben de listeden aldiklarimi sana ileteceğim...

İzmirdeki dostlarimiz da aldiklarini RABBIT e iletirlerse okula toplu olarak gonderebiliriz...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:
Bizde Konya MD olarak üzerimize düşeni yapacağız Bravo

Gereken neyse yaparız inş. Bravo
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Allah razı olsun Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AYINTAPLI
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 29.08.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir gaziantepli olarak 10 kişilik motosiklet ekibimle her turlu yardıma hazır oldumu belirtmek isterim....

şekerportakalı (nadıde ) hanım yapabilecegim birşey varsa (mutlaka vardir) benimle irtibata gecersenız sevinirim böyle bir etkinlikte ben ve ekibim gereken neyse yapacagımızı belirtmek isterim....

tel :342,3239813
gsm :5359379774
Başa dön
AYINTAPLI Çevrimdışı AYINTAPLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, allah yardım eden herkezden razı olsun ahmetcim bu konudaki duyarlılıgına teşekkür ediyorum.sagol kardeşim..
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet biz gaziantep md olarak ne gerekiyorsa yardıma hazırız. grup liderimiz ayıntaplı(ali)abinin vermiş oldugu bilgiler dogrultusunda burdan yardıma başlıyoruz inşallah.o egitime muhtaç yavrular bizim gelecegimiz hepimiz elele verince altından kalkarız bu yükün biz antep md olarak neler alabilecegimizin listesini açıklayacagız.akşamki toplantımızın en önemli konusu budur. Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önceden konuştuğumuz bir konuydu ve Rabbit Aplamın önderliğinde hayata geçiriyoruz.

Küresel ısınma kampanyasında nasıl duyarsız kalmadıysak, bu konuda da duyarsız kalmayacağız.

MD olarak birlikteliğimiz sadece eğlence ve gezmeye yönelik değil. Bu ve buna benzer faydalı ve alkışlamaya değer çok girişimlerde bulunduk ve bulunacağız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Ne demek kardeşim senden de razı olsun Allahım..
MehmetTan, Başımla beraber Mehmet abim bu görevimdir.

İnanın kazancımın çorba parasını bana verin gerisi feda olsun ama takdir edersiniz ki piyasının durgunluğu bizleri etkiliyor.
Alacaklarımız almakda vereceklerimizi ödemek de güçlük çekiyoruz.
Ama anlıyorum ki bizden daha kötü durumda olanlar var. Şükürler olsun Allahıma diyorum.
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit ablam kendini gösterdi.Haftalardır ağzından bu konu düşmüyordu şekerportakalı ile sürekli görüşme içindeydiler.Bugün netleştirip duyurusunu yaptılar.İletişim halindeyken o kadar heyecanlandılar ki..
Yeri geldiğinde koca MD Ailesiyiz diyoruz.Bir okulun bu kadarcık öğrencilerine elimizi uzatamayacak mıyız?
Rabbit ablamla birlikte gidip ,alışverişte elimden geldiğince listedeki ihtiyaçlardan temin edeceğim.
Herkesden duyarlı olmalarını bekliyorum..

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey

En son Angeldevil tarafından 29.08.2007 - 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmede emeği geçen herkese adıma teşekkür ederim. Alkışlıyorum Elimden geldiğince bende yardımcı olmak istiyorum.Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve eğitim çok önemli.Eğitime yapılacak her türlü destek ülkemizin geleceği için çok önemli ve buna vesile olmakta büyük mutluluk.Rabbit,Şekerportakalı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
çok güzel bir düşünce

––––•[Çanakkaleli]•––––

En son Canakkaleli tarafından 29.08.2007 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
durduaydin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Durdu AYDIN,
Gaziantep İli Nizip İlçesi'nde Bulunan Tekel İlköğretim Okulu'nun müdürüyüm. Yaptığınız bu çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum.Adı geçen Akçakent köyü yem yeşil doğa güzeli bir köy.Yapılacak yardımların anında yerine ulaşacağına emin olun.Çünkü yarın bu köydeki okul müdürü ile temasa geçerek bilgilendireceğim ve siteye de üye olarak sizlerin arasına katılacaktır.
Başa dön
durduaydin Çevrimdışı durduaydin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar tesadüf birkaç motrlu gördüm geziden geliyorlardı birkaç dakika sohbet ettik ve md yi tanımış oldum şuan sadece internetten sizlerle beraberim henüz gezi ve buluş malara katılamadım kardeş okul kampanyasını sonunakadar desteklemeye bende varım ankaradan
fyzr06@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz benimde katkım olursa çk sevinirim hoşca kalın
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal