dragon35, Ben takip edebilirim diye düşünüyorum.Herkesin en kolay ulaşabileceği kişi sanırım benim.
Haftaya kızlarımın okul ihtiyaçları için alışverişe çıkacağım.Bu liste de elimde olacak .Bütçemin yettiği kadar alabildiklerimi alacağım.Hepsinden bir miktar almayı düşünüyorum... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tamam o zaman ben de listeden aldiklarimi sana ileteceğim...
İzmirdeki dostlarimiz da aldiklarini RABBIT e iletirlerse okula toplu olarak gonderebiliriz... _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tarih: 29.08.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
Bir gaziantepli olarak 10 kişilik motosiklet ekibimle her turlu yardıma hazır oldumu belirtmek isterim....
şekerportakalı (nadıde ) hanım yapabilecegim birşey varsa (mutlaka vardir) benimle irtibata gecersenız sevinirim böyle bir etkinlikte ben ve ekibim gereken neyse yapacagımızı belirtmek isterim....
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 29.08.2007 - 19:02 Mesaj konusu:
SGOR, allah yardım eden herkezden razı olsun ahmetcim bu konudaki duyarlılıgına teşekkür ediyorum.sagol kardeşim.. _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
ewet biz gaziantep md olarak ne gerekiyorsa yardıma hazırız. grup liderimiz ayıntaplı(ali)abinin vermiş oldugu bilgiler dogrultusunda burdan yardıma başlıyoruz inşallah.o egitime muhtaç yavrular bizim gelecegimiz hepimiz elele verince altından kalkarız bu yükün biz antep md olarak neler alabilecegimizin listesini açıklayacagız.akşamki toplantımızın en önemli konusu budur. _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6661 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 29.08.2007 - 19:30 Mesaj konusu:
Daha önceden konuştuğumuz bir konuydu ve Rabbit Aplamın önderliğinde hayata geçiriyoruz.
Küresel ısınma kampanyasında nasıl duyarsız kalmadıysak, bu konuda da duyarsız kalmayacağız.
MD olarak birlikteliğimiz sadece eğlence ve gezmeye yönelik değil. Bu ve buna benzer faydalı ve alkışlamaya değer çok girişimlerde bulunduk ve bulunacağız _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.08.2007 - 19:46 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, Ne demek kardeşim senden de razı olsun Allahım..
MehmetTan, Başımla beraber Mehmet abim bu görevimdir.
İnanın kazancımın çorba parasını bana verin gerisi feda olsun ama takdir edersiniz ki piyasının durgunluğu bizleri etkiliyor.
Alacaklarımız almakda vereceklerimizi ödemek de güçlük çekiyoruz.
Ama anlıyorum ki bizden daha kötü durumda olanlar var. Şükürler olsun Allahıma diyorum. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 29.08.2007 - 20:12 Mesaj konusu:
Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmede emeği geçen herkese adıma teşekkür ederim. Elimden geldiğince bende yardımcı olmak istiyorum.Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve eğitim çok önemli.Eğitime yapılacak her türlü destek ülkemizin geleceği için çok önemli ve buna vesile olmakta büyük mutluluk.Rabbit,Şekerportakalı _________________ God is love.
Ben Durdu AYDIN,
Gaziantep İli Nizip İlçesi'nde Bulunan Tekel İlköğretim Okulu'nun müdürüyüm. Yaptığınız bu çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum.Adı geçen Akçakent köyü yem yeşil doğa güzeli bir köy.Yapılacak yardımların anında yerine ulaşacağına emin olun.Çünkü yarın bu köydeki okul müdürü ile temasa geçerek bilgilendireceğim ve siteye de üye olarak sizlerin arasına katılacaktır.
slm arkadaşlar tesadüf birkaç motrlu gördüm geziden geliyorlardı birkaç dakika sohbet ettik ve md yi tanımış oldum şuan sadece internetten sizlerle beraberim henüz gezi ve buluş malara katılamadım kardeş okul kampanyasını sonunakadar desteklemeye bende varım ankaradan
fyzr06@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz benimde katkım olursa çk sevinirim hoşca kalın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız