Tarih: 02.01.2005 - 15:43 Mesaj konusu:
Lastikçiler de lastikleri değiştirirken özellikle jantları hırpalıyorlar. Buna dikkat etmelisiniz. _________________ Bmw K1200S gerçek motor tadı.........
Tarih: 17.01.2005 - 18:29 Mesaj konusu:
emek verip yazmışsınız teşekkürler. bunlar çok faydalı bilgiler _________________ Motor Demek? ?zg?rl?k Demek....
=======================
Suzuki GS500
(B?y?nce 750 olacak)
Tarih: 11.02.2005 - 13:31 Mesaj konusu:
sağolasın Sedat , hepsi çok çok önemli
birde 10-15 günde bir mutlaka lastik havalarını kontrol etmeyi adet haline getirelim hatta bunu komple lastiğin havasını indirip , yeniden hava basma şeklinde yaparsak , iç-dış lastik kullananlar için lastikle şamriyelin yapışmasını engeller _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 11.02.2005 - 15:09 Mesaj konusu:
Sedat abi ellerine sağlık bu bilgiler çok iyi oldu...
Geçenlerde motorum için ön ve arka lastik fiyatı baktım sadece bi yere sordum 600 ytl fiyat aldım Pirelli diablo corsa sizce nasıl en uygun nerden alırım.
Çıkma az kullanılmış lastik almayıda düşünüyorum ama lastiği taktıktan sonra lastikte bi problem çıkar diye çekiniyorum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
sevgılı sedat lastıklerın yanagındakı rakkamlarında anlamlarını yazsaydın
keske mesela dot dan sonra gelen uretım haftası ve yılı gıbı
lastık alırken lastıgın kac zamandır rafta oldugunu anlamak
ıyı olur dıye dusunuyorum
sevgıler _________________ dely mavi
cbr
Tarih: 21.02.2005 - 14:22 Mesaj konusu:
Anlamıyorum ya.. 14 kişi mesaj atmış.. 7 si sadece ellerine sağlık demiş.. Bence sorulcak soruları veya paylaşılacak bilgileri yazsanız daha hoş olur..
Haa bu arada ellerine sağlık 8) _________________ Selcuk Polat
viplife, degerlı arkadasım,demekkı Sedatın yazıkları arkadasları ısteklerıne hıtap etmıs.Sorulması gereken her hangı bır sey yok yanı.Paylasma konusunda haklısın,herkesın paylasması gerekır.....
Tarih: 21.02.2005 - 14:45 Mesaj konusu:
pasifik, yanlış anlamayın tabiiki çok güzel kelime kelime hepsini okudum, gerçekten güzel bir yazı ancak şöyle bir örnek vermek istiyorum, turkeyforum'da uydu cihazlarıyla ilgili birsürü bilgi var ve yeni yazılımları veren doktor rumuzlu bir arkadaş var, topic 35 sayfaya kadar uzuyor diyorsunki hey gidi hey neler tartışılmış.. 35 sayfanın 34 ü çöp bir sayfa edecek bilgide 34 sayfaya serpiştirilmiş. 35 sayfayı okumak zorunda kalıyorsun acaba arada işime yarayacak birşey varmı diye... Bu çok uçta bir örnek oldu ama burdada konular 6-7 sayfa sürüyor ve daha önce bu yada başka sitede buna benzer bişey tartışılmıştı.. _________________ Selcuk Polat
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız