Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kardeş Okul Projesi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kardeş Okul Projesi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35 demiş ki:
Tamam o zaman ben de listeden aldiklarimi sana ileteceğim...

İzmirdeki dostlarimiz da aldiklarini RABBIT e iletirlerse okula toplu olarak gonderebiliriz...

Tamamdır o zaman...

HaYaBuSa, teşekkür ederim verdiğin destekten dolayı.Lafta kalmıyor söylediklerin biliyorum arkadaşım,Konya MD adına yapılandırdıkların için de teşekkürler.

AYINTAPLI, vecceyhun20, Nadide sizlerle iletişime geçecektir.Aslında ben İzmir MD olarak yapılacak yardımları ellerimle götürmek istiyorum Gaziantep'e.(Ama Nadidem biliyor ki sağlık sorunlarıyla uğraştığım bir dönemdeyim.Eğer bir fırsat yaratabilirsem geleceğim /geleceğiz.)Biz gelemesekde sizler hep birlikte Gaziantep MD olarak gidip öğrenci kardeşlerimizle vakit geçirebilir,hediyelerini verebilirsiniz.Bizler de en az sizin kadar mutlu oluruz.

Angeldevil, canım evet biz çok heyecanlandık Nadide'yle.Başlığı hazırlarken heyecandan bir sürü şeyi birbirine karıştırdık.Ama tatlı tatlı heyecan bunlar.Çok mutluyuz biz..

durduaydin, bey aramıza hoşgeldiniz.Yardımlarınızdan dolayı aslında bizler teşekkür ederiz.Siz ve Nadide sayesinde ihtiyacı olan kardeşlerimize yardımcı olabileceğiz.

Yardımcı olmak için can atan bizlere teşekkür eden herkese TEŞEKKÜR EDERİM. Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşayın hepinize Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

parası olmayanlarda rahat edicek Alkışlıyorum Alkışlıyorum
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 29.08.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,bu kadar duyarlı olduğun için seni tebrik ediyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alışveriş zamanı...
Okula giderken en çok sevdiğim şey okul alışverişi yapmak yeni defter,kalem,silgi vb. şeyler almaktı.Şimdi ise bunları ihtiyacı olan çocuklar için yapmak daha büyük bir sevinç olacak.

Alacak olduklarınızı almadan buraya yazmamız daha iyi değil mi ¿ Aynı gün aynı şeyi alıyor olabiliriz. İyi fikir
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 30.08.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,teşekkür eden, maddi manevi destek gösterecek herkese bende tekar teşekkür etmek istiyorum...

gerçekten büyük bir aileyiz ve bunun gibi bir projenin altından Allah yardımcımız olursa kalkacağımızı düşünüyorum,yardım etmeyi düşünen ve manevi olarak da projeye destek veren her arkadaşımız kendiyle gurur duymalı..çünkü bu proje aslında bize biraz "insan olduğumuzun,kendimizden başka kişileride düşünerek ne kadar duyarlı olduğumuzun"gerçek bir kanıtıdır...

aslında hepinizin bu projeyi bire bir benimle yaşamanızı isterdim,çünkü öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu,sevinci,ışıltıyı görünce gerçekten ne kadar doğru bişey yaptığımızı anlayacağız...

bence şu zaman içerisinde yapacağımız en iyi yatırım eğitim için olandır,bizi yükseltecek de altacaklarda eğiteceğimiz,bişeyler öğreteceğimiz kişiler olacaktır...öğretmenler okul içindeyse,okul dışında da herkese iş düşüyor...yani bir bakıma bizlere ve sizlere...o yüzden el uzatıp,yardım için aklıma gelen ilk bu büyük aile oldu...

bu projeyle ilgili emeği geçen yada geçecek olan "en başta Arzum'a",sonra herkese teşekkürler... Alkışlıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.08.2007 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuna kadar varım patik' ailesi olarak Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.08.2007 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

gereken neyse elimizden geldiğince yapılacaktır tabiki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 30.08.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, ŞİMDİLİK BUNLARI GÖNDEREBİLİRİM.GERİDE KALANLAR İÇİNDE MUTLAKA YARDIMCI OLUCAM.MAZEMELERİ HALİLL AKKAŞOĞLUNA TESLİM EDERİM.
*50 ADET ŞEFFAF DOYA
*2 TOP A4 KAĞIDI
* 100 ADET BANT
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SDT_filiz, Aldıklarınızı listeden düştüm.İlginize teşekkür ederim.

BeLiaL demiş ki:

Alacak olduklarınızı almadan buraya yazmamız daha iyi değil mi ¿ Aynı gün aynı şeyi alıyor olabiliriz. İyi fikir

BeLiaL Yazabilirsin tabiki tatlım.

seker_portakali, ben de sana teşekkür ederim tatlım.
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, abla dün gece toplantımızda konuşmamız bu konu üzerineydi.Biz seker_portakali, ablamızla konuştuktan sonra alabileceklerimizi alıp elimizle gidip teslim edecegiz allah kısmet ederse orda yardım gören köyü,okulu,ögrencileri fotoraflayıp atarız siteye bu konu hakkında ayıntaplı(ali)abiyle görüşürseniz grup halinde gidip ziyaret edecegiz.şimdiden hepinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.çok güzel bi projeye imza atıyoruz Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYDEMİR
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:

AYINTAPLI, vecceyhun20, Nadide sizlerle iletişime geçecektir.Aslında ben İzmir MD olarak yapılacak yardımları ellerimle götürmek istiyorum Gaziantep'e.(Ama Nadidem biliyor ki sağlık sorunlarıyla uğraştığım bir dönemdeyim.Eğer bir fırsat yaratabilirsem geleceğim /geleceğiz.)Biz gelemesekde sizler hep birlikte Gaziantep MD olarak gidip öğrenci kardeşlerimizle vakit geçirebilir,hediyelerini verebilirsiniz.Bizler de en az sizin kadar mutlu oluruz.

Yardımcı olmak için can atan bizlere teşekkür eden herkese TEŞEKKÜR EDERİM. Alkışlıyorum

Evet dun akşamki toplantımızda konuyu arkadaşlarla konuştuk sagolsun herkes ilgi gösterdi gerekeni Gaziantep MD olarak yapacagiz ordaki kardeşlerimize kendi ellerimizle sizin adınıza yardımlari götürebiliriz ve onlarla vakıt gecire biliriz böyle bir etkinlikte olmak bizim için gurur verici...

burdan bu etkinligi yapan Rabbit ve Nadide ye cok teşekür ederim.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SDT_filiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 30.08.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, rica ederim şimdilik elimde bunlar war.halille ulaştırıcam elinize bilginize
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 30.08.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu abla izin verirsen bende bugün

*160 adet Silgi
*160 adet Kalem açacağı
* 1000 adet etiket ihtiyacını karşılamak istiyorum.

GönüL hepsini karşılamak istiyo fakat elimden şimdilik gelen bu

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 30.08.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya herkesten allah razı olsun.bu güzel projeye destek veren herkesten.tek ricam bakıp geçen arkadaşlar hiç yoktan bakıp gececeginize topigi yorum yazın topic yukarı çıksın ve herkes tarafından ana pencerede görülsün.şimdiden çok teşekkür ederim.Rabbit, abla sende yeni alınan malzemeleri listeden düşersen ona göre alınsın aynı şeyler gitmesin.şimdiden eline saglık abla Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 10, 11, 12  Sonraki
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal