Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KANUNİ ATV 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KANUNİ ATV 150

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kon_ak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: KANUNİ ATV 150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKESE MERHABA arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ve gerçekten çok hoş bir forum emeği gecen herkese teşekkür ediyorum
birde sorum olacak bede kanuni atv 150 var bilindiği üzere bu araçda geri vitesi yok buna geri vitesi takılma imkanı varmıdır bilen veya duyan arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler
Başa dön
kon_ak Çevrimdışı kon_ak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aradığın bu galiba dostum bi bak istersen Göz kırpıyorum
videoyu gönderen kişi cep nosunu yazmış 05379809559
Bu arada aramıza hoşgeldin Bravo

Link
Başa dön
41ffdeer Çevrimdışı 41ffdeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kon_ak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen bu bu kadarhızlı bir cevaap çok teşekkür ederim kardeşim sağol sorunumu cözebilirsem cok işime yarayacak

Son Mesajdan 35 dakika sonra eklendi:

bir türlü ulaşamıyorum bu adama yaw
Üzgünüm

Son Mesajdan 55 saat 53 dakika sonra eklendi:

ya arkadaşlar bana bu adamı bulubilecek biri yokmu bu geri vitesi bana çok lazım lütfen çok acilllll

Son Mesajdan 55 saat 57 dakika sonra eklendi:

ya arkadaşlar bana bu adamı bulubilecek biri yokmu bu geri vitesi bana çok lazım lütfen çok acilllll
Başa dön
kon_ak Çevrimdışı kon_ak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
falken34
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbull/kadıköii

MesajTarih: 23.03.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuninin heri vitesli şanzımanı var. Göz kırpıyorum fabrikayla bi görüş bence..
haricen takılabiliyor
Başa dön
falken34 Çevrimdışı falken34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kon_ak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

falken34 demiş ki:
kanuninin heri vitesli şanzımanı var. Göz kırpıyorum fabrikayla bi görüş bence..
haricen takılabiliyor

kardeşim haberine çok sevindim ya hemen arayıp görüşücep tşk ederim umarım vardır
Başa dön
delioglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de fabrikayı ara geri vitesli olan modelide var ikisi aynı 150 lik ben dişli uyar.
Başa dön
delioglu Çevrimdışı delioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kon_ak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kanuniyee mesaj attım omaz dediler ayrıca fabrika olarak değişiklik yapmanızı önermiyoruz diye mesaj atmışlar sanki ben değişiklik yapabilsem onlara danışacam da neyse bu yeni cıkan atv150 gv ile benim motor bire bir aynı yakından görüp inceleme fırsatım yok bi yerde onun 2 ci el motorunu buldum şanzumanla beraber adam 750 istiyo alacam ama denk gelmez diye korkuyom bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal