Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuza72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 31.12.2004 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çıktı alıcam,bravo iyi bulmuşşun gssedat,öğrenelim üğretelim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lastikçiler de lastikleri değiştirirken özellikle jantları hırpalıyorlar. Buna dikkat etmelisiniz.
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aydınlattığınız için teşekkürler.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emek verip yazmışsınız teşekkürler. bunlar çok faydalı bilgiler
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ancakanca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Stuttgart

MesajTarih: 11.02.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Emek, Tesekkürler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolasın Sedat , hepsi çok çok önemli Dil çıkarıyorum
birde 10-15 günde bir mutlaka lastik havalarını kontrol etmeyi adet haline getirelim Göz kırpıyorum hatta bunu komple lastiğin havasını indirip , yeniden hava basma şeklinde yaparsak , iç-dış lastik kullananlar için lastikle şamriyelin yapışmasını engeller Bravo
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 11.02.2005 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsedat2000, tesekkurler Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 11.02.2005 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsedat2000, Eline sağlık . Hakikaten faydalı bilgiler olmuş
Dil çıkarıyorum
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 11.02.2005 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sedat abi ellerine sağlık bu bilgiler çok iyi oldu... Gülümsüyorum

Geçenlerde motorum için ön ve arka lastik fiyatı baktım sadece bi yere sordum 600 ytl fiyat aldım Pirelli diablo corsa sizce nasıl en uygun nerden alırım.

Çıkma az kullanılmış lastik almayıda düşünüyorum ama lastiği taktıktan sonra lastikte bi problem çıkar diye çekiniyorum.
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 11.02.2005 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık teşekkürler...
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
foxter
Üye
Üye

MesajTarih: 13.02.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgılı sedat lastıklerın yanagındakı rakkamlarında anlamlarını yazsaydın
keske mesela dot dan sonra gelen uretım haftası ve yılı gıbı Çok gülüyorum
lastık alırken lastıgın kac zamandır rafta oldugunu anlamak
ıyı olur dıye dusunuyorum
sevgıler
foxter Çevrimdışı foxter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BARACUDA01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 14.02.2005 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler için saol
gerekli ve yararlı bilgilerini izliyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BARACUDA01 Çevrimdışı BARACUDA01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SelcukPOLAT
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.02.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlamıyorum ya.. 14 kişi mesaj atmış.. 7 si sadece ellerine sağlık demiş.. Bence sorulcak soruları veya paylaşılacak bilgileri yazsanız daha hoş olur..
Haa bu arada ellerine sağlık 8)
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viplife, degerlı arkadasım,demekkı Sedatın yazıkları arkadasları ısteklerıne hıtap etmıs.Sorulması gereken her hangı bır sey yok yanı.Paylasma konusunda haklısın,herkesın paylasması gerekır.....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SelcukPOLAT
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.02.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasifik, yanlış anlamayın tabiiki çok güzel kelime kelime hepsini okudum, gerçekten güzel bir yazı ancak şöyle bir örnek vermek istiyorum, turkeyforum'da uydu cihazlarıyla ilgili birsürü bilgi var ve yeni yazılımları veren doktor rumuzlu bir arkadaş var, topic 35 sayfaya kadar uzuyor diyorsunki hey gidi hey neler tartışılmış.. 35 sayfanın 34 ü çöp bir sayfa edecek bilgide 34 sayfaya serpiştirilmiş. 35 sayfayı okumak zorunda kalıyorsun acaba arada işime yarayacak birşey varmı diye... Bu çok uçta bir örnek oldu ama burdada konular 6-7 sayfa sürüyor ve daha önce bu yada başka sitede buna benzer bişey tartışılmıştı..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal