Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Subaru Avcısı (Zevk Motor) Mehmet ÇAL

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Subaru Avcısı (Zevk Motor) Mehmet ÇAL
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 30.08.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet çal ustanmıza Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising demiş ki:
Knife-Party demiş ki:
MercuryRising, zaten 600 altida bir subaru aşırı beslemelidir..aşırı beslemenin anlamını öğrenip gelmeniz daha mantıklı olur..supersport zaten mühendislikte olan son noktalardadır şuan olarak motorsikletlerde 0-100'ü 3 saniye..o subaru standart olarak tam boost kullandığı zaman 5.5 saniye..bu yüzden modifiye edilmesi gerekiyorki bir supersport yanında gidebilsin siz supersportu modifiye ettiğiniz zaman karşısına dahada modifiyeli bir araç gerekir bu böyle uzar gider sonuçta adil bir yarış olması için 600 hp den yüksek olmalı o subarunun dimi kimsede yarıştırmıo yok o geçer bu geçer sadece benim tepkim 2 tekerin daima 4 tekerden üstün diye fanatizm yaratanlar için yazılarım..

El emeği göz nuru lafıma gelince arkadaş sanayide bile bu arabayı geçebilecek arabalar var dedi bende bu araba üstünde bir çok ustanın emeği olduğunu söyledim kimsenin malına tüü kaka demedim dikkat ederseniz öyle sanayiden çıkan arabalar geçebilecek kadar küçümsendi bende o yüzden yazdım..herkesin malı kendi emeğidir nurudur bunda birşey denmemiş..kimsenin kimsenin malınada çamur attığı yok MercuryRising, bende atmıyorum başka biriside biz tartışıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz...Emeğe saygısızlık olayına gelincede o subaru ezilmiş ama bazı kişiler genel anlamda ezmeye çalışmış bende bunun diğer çok uğraşılan arabaların emeğine saygısızlık olduğunu düşündüğümü söyledim..ortamı germenize gerek yok burda boşu boşuna..

Dostum bana ukalalık yapma, ben makine mühendisiyim, aşırı beslemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum merak etme, karşındakinin bilgi birikimi hakkında bir fikrin yokken bu şekilde konuşma.

Knife-Party demiş ki:
[aşırı beslemesiz bir supersportun [/b]600hp üstü bir subaru[b] yu geçemeyeceğinden bahsettim !!!

Burada ki yazından sanki subaru aşırı beslemeli değilmiş gibi anlaşılıyor, bunun uzerine o mesajı yazdım.

Ayrıca subaru 600 ustu beygir olucak sınırsız modifiye yapacak ama motosiklet yapamayacak sen bu eşit şartlar mı diyorsun?

Takrar söylüyorum, her mesajında fanatik falan yazıyorsun, ben o geçer bu geçer demiyorum sadece senin verdiğin "kuralların" eşit şartlar olmadığını sölüyorum.

yanma odasına atmosferik basıncın besleyebildiğinden daha fazla miktarda hava gönderme olayıdır bunuda (turbo,supercharger) yapar dimi ?Subaru'nun standartında zaten IHI VF34 var buda bir aşırı besleme yani sonuçta subaru standartıda aşırı besleme 10000hpside ukalalık yaptığım filanda yok biraz daha düzgün üslupla yazarsan sevinirim...bence sende makine mühendisiyim en bilgili benim diye konuşma elbet bizimde birikimimiz var..Peki madem eşit şartlar diyorsun zaten supersportun standartı 3 saniyede 100'e çıkarken 5.5sn'yede çıkan subaru ile kalksalar eşit oluyor mu ?Eşit olması için subarunun hpsi daha fazla olmalı..Neyse sonuçta bu modifiye işinin sonu gelmez ve asla kurallar eşit olamaz çünkü hp az iken motor geçer hp çok iken araba geçer...benim yazdıklarım sadece objektif bakmayanlar içindi Bravo
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 30.08.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 30.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt kaçırmış gibi görünüyor
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 30.08.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ustalara saygı kuşağında yayınlasın CNBC-E bunu Bravo
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 30.08.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, benim mesajımı iyi incele bak bakalım en iyi ben biliyorum falan gibi bişey yazmış mıyım? Sen aşırı beslemenin olduğunu öğrenip gel yazmıştın bana, bunun üzerine tepkisiz kalmamı bekleyemezdin elbette. Ayrıca uslubumda ne varmış anlayamadım? Durduk yere esintiden nem kapıp gerginlik yaratma, burda benim kullandığım usluba laf edilecekse birsürü kişinin bu forumda mesaj yazmaması gerekir.

Gelelim konumuza, iki aracın eşit şartlarda olması için aynı hızlanma verilerine sahip olması gerekmez. Sen madem bu iki aracı karşılaştırıyorsun ya ikisininde standartını karşılaştıracaksın yada ikiside istediği gibi modifiye yapacak. Umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir..
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hahaha kardeşim siz ne yazarsınız, ne çizersiniz.
Geçenlerde 180-190 gidiyorum motorla yanımdan bi transporter takribi 240 la geçti beni. Arkasından sıktım sıktın 5-6 km. sonra zor zoruna yakaladım.
Yemin ederim çok riske attım kendimi ama gruruma yediremedim. Ne yalan söyliyim Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 30.08.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, offf Cengiz hadi öle bi bi eziklik yaptın niye burda yazıp çiziyorsun Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.08.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising'e katılıyorum.eğer eşit şartlar eşit performansla sağlansa zaten beraberlik söz konusudur.subaru impreza otomobiller arasında performanslı ve süratlidir.s.s.lerde motosikletler arasında en hızlı ve agresif olan türdür.bu iki performanslı aracı kıyaslamak mümkündür.ama subaru eziliyo diye turboyu büyütelim,basıncı arttıralım yok noslayalım sonu ne bu işin.
-benim babam seninkini döver
-o zaman bizim kasap halit amca senin babayı tokatlar
-yok yaa benim dayı mafya o da kasabı vurur......
eşit şartlar standart(modifiye edilmemiş,fabrikasyon)araçlar arasındadır.
ha dersek ki standart subaru 600 s s lere ezilir,sonuçta ismi var bu makinanın ezdirmeyelim,o başka..
Başa dön
emrerd şimdi Çevrimiçi emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.08.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising demiş ki:
Knife-Party, benim mesajımı iyi incele bak bakalım en iyi ben biliyorum falan gibi bişey yazmış mıyım? Sen aşırı beslemenin olduğunu öğrenip gel yazmıştın bana, bunun üzerine tepkisiz kalmamı bekleyemezdin elbette. Ayrıca uslubumda ne varmış anlayamadım? Durduk yere esintiden nem kapıp gerginlik yaratma, burda benim kullandığım usluba laf edilecekse birsürü kişinin bu forumda mesaj yazmaması gerekir.

Gelelim konumuza, iki aracın eşit şartlarda olması için aynı hızlanma verilerine sahip olması gerekmez. Sen madem bu iki aracı karşılaştırıyorsun ya ikisininde standartını karşılaştıracaksın yada ikiside istediği gibi modifiye yapacak. Umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir..

MercuryRising, evet dostum gayet güzel anlattın düşüncelerini bende hak veriyorum öyle olması gerekir zaten ama demek istediğim bir tanesi zaten hızlı diğeri onun yanında kağnı gibi kalıyor standartı o yüzden böyle videolar koyarakta ezmeye çalışanlar var anlatabiliyor muyum bende derdimi ?Bazı kişilerin yazıları üzerine buraya bir sürü yazı yazdım sırf o basit 2 Teker 4 Tekeri döver lafı için yazdım yani...Yeryüzünde 2 tekerden daha hızlı 4 tekerlerin olduğunu anlatmaya çalıştım supersportları geçebilecek kapasitesede arabaların yeryüzünde var olduğunu hatta türkiye'de var olduğunu anlatmaya çalıştım ama ona rağmen bazı kişiler sırf mesaj yazmak için mesaj sayısını arttırmak için gereksiz basit cümleler yazdı ben ona sinirleniyorum yoksa sana deil umarım kırılmamışsındır bana..uslübünda evet aslında pek birşey yok ama o an alındım nedense Gülümsüyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 30.08.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, topici kitletmeden bu tartışmayı tatlıya bağladığımıza sevindim, iyi günler dilerim Bravo
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 30.08.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustamıza tbrler henry kardeş o subaru full doluda sen 636 yı boşmu sanıyorsun oda gırlağına kadar dolu ama ustamızı tbrler
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafıkte falan olsa anlarım da sanstır denemedır kalkısta dıyen adamın bılgısı sıfırdır 2-3bin beygir degilse:)

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.08.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla denildiği gibi arkadaşın kafasına bayağı güneş geçmiş inşallah baklavasına falan bi yarış olmamıştır.anahtarına falan yarışsaydı ustanız
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.08.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir müddet önce açmış olduğum topikte,ilgili karşılaştırmanın bilimsel incelemesini görebilirsiniz,
ilgili topik;

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=36431

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal