Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Racing Team ve pilotlarımız..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Racing Team ve pilotlarımız..
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.08.2007 - 01:52    Mesaj konusu: MD Racing Team ve pilotlarımız.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Spor Kulübü 2007 itibariyle yarışçı lisansı vermeye başlamıştı.
Ve bununla birlikte yönetim kurulumuz karar alarak Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nda mücadele edecek olan MD RACİNG TEAM i oluşturdu..
Profosyonel lisanslı yarışçılarımız ,mekanikerler,takım menejeri ve teknik ekipten oluşan MD RACING TEAM önümüzdeki körfez pist yarışında ve sezonun son yarışında İZMİR de pistte ve pit alanında olacak..

Kulübümüzün lisansı ve adı altında yarışacak olan yarışçı arkadaşlarımıza TAM DESTEK vermeliyiz ve onları desteklemeliyiz.

Antreman programlarına yoğun bir şekilde devam eden yarışçılarımızla ilgili tanıtımların yer alcagı bilgileri ilerleyen günlerde verecegiz ama özetle bahsedecek olursak MD RACING TEAM in kadrosu:

GENEL MENEJER:

Hakan DİNÇER

PİLOTLAR:

Savaş Bakay (DRAGON)

Onur Karaca (10UR1)

Nihat Yalvaç (FIRESTARTER)

Can AKKUŞ

TAKIM MENEJERLERİ:

Halil Akkaşoğlu

Mehmet Tan

MEKANİKER:

DAYTONA MOTOR
Selami Usta

Yarış Takımı'mız ve Pilotlarla ilgili detaylı bilgileri ,fotografları,videoları sizlerle yakında paylaşacagız..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 29.12.2007 - 21:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 31.08.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başarılar dualarımız sizinle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 31.08.2007 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hade bakalım md racing team basarılara hep bırlıkte hep destek tam destekkkkkk Alkışlıyorum Alkışlıyorum
izmirlihonda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsr_serter
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim klubumuz adına yarışacak olan pılotlara maddı ve manevı her turlu destek yapmalıyız dıye düşünüyorum.Başarılar diliyorum. Alkışlıyorum
Başa dön
gsr_serter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimde bir yarış takımımız oldu herkese hayırlı olsun.her türlü yardımı yapmaya hazırız biz...yarışçılarımıza başarılar diliyorum...... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlı olsun kalbimiz sizinle Alkışlıyorum
society Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah utandırmasın başarılar diliyorum. Bravo
Yarışcıların fotoları ve motorlarının fotoları yok mu?
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
Allah utandırmasın başarılar diliyorum. Bravo
Yarışcıların fotoları ve motorlarının fotoları yok mu?

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum evet onur abi kendi r1 lemi yarısacaksn?? ?

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 31.08.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydii md haydii md haydiiiii!!! tam zmanı tam zamanı sımdııı!!! Delirdim
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 31.08.2007 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışcak arkadaşların motorlarında ne tarz değişiklik ve modifikasyonlar var veyahut yapılcak , powercommender egsozt vs vs dışında ? hafifletmeye ne kadar gidilmekte ? bunun sınırları neler ? ciddi modifikasyona girceklermi ? sorular bıtmez Çok gülüyorum

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 31.08.2007 - 04:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yarışçı arkadaşlarımzın yardımcısı olsun. Kimsenin yüzünü yere bakıtmasın. Ama şuy var... Hangi yarış takımının 44.000 adet hazır fanatiği var ? Bravo

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ERDEM-R1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 31.08.2007 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışcılarımıza başarılar ve hep arkalarındayız sonuna kadar destekcileriyiz
ERDEM-R1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.08.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pİlotlarımıza başarılar dilerim Alkışlıyorum
yarışlara gittiğimizde en çok taraftarı olan takım biz olacağız artık Delirdim
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 31.08.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarınızın devam etmesi dileğiyle hepmiiz arkanızdayız yanınızdayız Gülümsüyorum Bravo OK OK OK
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Racing Team Bravo sayısız basarıya imza atacaktır Alkışlıyorum yarışçıların hangi grupta yarışacagını bilen var mı arkadaslar
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye