doğrudan veya dolaylı olarak tanıdığım tüm pilot abilerime ALLAHtan kazasız belasız dereceli sürüşler diliyorum... yolunuz açık olsun kürsüde isminizi duymak dileğimle
Tarih: 03.09.2007 - 14:19 Mesaj konusu:
Önümüzde az bir zaman kaldı..
Yarışacak arkadaşlarımızla birlikte oluşturulan MD RACING TEAM'in bünyesine önümüzdeki sezon başka yarışçılarda katılabilir. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
abilrm ii derece alcak buna inanıorum sorada onların hawa atması normal ee koskoca yarışcı onlar _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
nihat ve onur arkadaşlarımızla pistte antreman yaptım bi kaç kez özellikle nihata çok güveniyorum eğer mekanik bi sıkıntı olmazsa mutlaka derece yapacaktır son derece akıllı ve sakin bir sürücü bence stilide çok güzel kesinlikle doğru pilotlar 3 üde
Tarih: 07.09.2007 - 09:58 Mesaj konusu:
Allah üçünede kazasız sürüşler nasip etsin.. eminim ki üçüde iyi dereceler yapacaktır..
bende büyüyünce MD RACING TEAM olucam _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız