Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rodos
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Osmangazi_Bayramoğlu

MesajTarih: 02.08.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice mutlu huzurlu kazasız günlere Çok gülüyorum >>>>MD<<<< Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.08.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
Hakan_Dincer, hayırlı olsun........
OK
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKAN_DINÇER-- hayırl olsun tum md lilere

Yolunuz acık olsun Motordelisi
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hmustak
Üye
Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resmi üyelik için ne gereklidir? forum üyeliği yeterlimidir?
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Resmi üyelik için ne gereklidir? forum üyeliği yeterlimidir

bunun için topicler var açıklayıcı bi aratırsan sorunun cevabını bulursun
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hmustak
Üye
Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon, yazdıktan sonra farkettim, aramamıştımda. Düzeltmeye girdiğimde sen yazmışsın bile...
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 02.09.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ve başarılı bir yönetim dönemi dilerim. Alkışlıyorum
Kulübe üye olmak isterim gerçi nufuskağıdıma göre babanız belkide babanızdanda büyüğüm ama gönül yaşim sizlerle denk. Bu konuda nereye müracaat etmem gerek. Motordelisi

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diler kendilerini bu görevlarinden dolayı tebrik ederim. Alkışlıyorum
Motordelisi Kulübüne de üye olmak isterim gerçi nufus kağıdıma gçre babanız belkide babanızdanda büyük olduğum yazıyor. Ancak gönül yaşım sizlerle aynı bilmem kabul edermisiniz eğer ederseniz. Nereye muracaat etmem gerek
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.09.2007 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Sizi resmi üyemiz olarak görmek bize mutluluk verecektir..
Resmi üyelik için şu topici incelemelisiniz..
http://www.motordelisi.com/ftopict-6974.html
Tüm ayrıntılar mevcut

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsaun sayın başkanım Hakan DİNÇER...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yalnizgencadam
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm ben yusuf site ilkkuruldugu zaman uye olmustum o zamanlar yeni bir site oldugu soylenmisti siteyi begeniyorum ve bende motor delisiyim baskanliginiz icin sizi tebrik ediyor ve hayirli olsun ediyorum ben aslen kahramanmarastayim ama is amacli genellik yasantigim yani bir yilin 8 ile 10 ayini ist de gecirirm yada is amacli bazen birkac ayligina yurt disina cikarim il temsilcilikleri veriliceni gecen sitede okudum bunun icin talibim istanbul kucuk cekmecede olabilir yada kahraman maras veya kahramanmaras ta olabilir konuyla ilgili bana mail adresimdendonerseniz sevinirim sempatik_genc862@hotmail.com
Başa dön
yalnizgencadam Çevrimdışı yalnizgencadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic hortlattım mı naaptım hayırlı olsun biraz geç oldu galiba ama Alkışlıyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 06.10.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmustak demiş ki:
Resmi üyelik için ne gereklidir? forum üyeliği yeterlimidir?

http://www.motordelisi.com/ftopict-6974.html
adrenaline
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun ..ciddi bi yonetim var tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
adrenaline Çevrimdışı adrenaline Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal