pardon, yazdıktan sonra farkettim, aramamıştımda. Düzeltmeye girdiğimde sen yazmışsın bile... _________________ Oyunun sonunda şahta piyonda aynı kutuya atılır...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 02.09.2007 - 13:24 Mesaj konusu:
Hayırlı ve başarılı bir yönetim dönemi dilerim.
Kulübe üye olmak isterim gerçi nufuskağıdıma göre babanız belkide babanızdanda büyüğüm ama gönül yaşim sizlerle denk. Bu konuda nereye müracaat etmem gerek.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diler kendilerini bu görevlarinden dolayı tebrik ederim.
Motordelisi Kulübüne de üye olmak isterim gerçi nufus kağıdıma gçre babanız belkide babanızdanda büyük olduğum yazıyor. Ancak gönül yaşım sizlerle aynı bilmem kabul edermisiniz eğer ederseniz. Nereye muracaat etmem gerek
Tarih: 07.09.2007 - 02:37 Mesaj konusu:
derkunt, Sizi resmi üyemiz olarak görmek bize mutluluk verecektir..
Resmi üyelik için şu topici incelemelisiniz..
http://www.motordelisi.com/ftopict-6974.html
Tüm ayrıntılar mevcut _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
slm ben yusuf site ilkkuruldugu zaman uye olmustum o zamanlar yeni bir site oldugu soylenmisti siteyi begeniyorum ve bende motor delisiyim baskanliginiz icin sizi tebrik ediyor ve hayirli olsun ediyorum ben aslen kahramanmarastayim ama is amacli genellik yasantigim yani bir yilin 8 ile 10 ayini ist de gecirirm yada is amacli bazen birkac ayligina yurt disina cikarim il temsilcilikleri veriliceni gecen sitede okudum bunun icin talibim istanbul kucuk cekmecede olabilir yada kahraman maras veya kahramanmaras ta olabilir konuyla ilgili bana mail adresimdendonerseniz sevinirim sempatik_genc862@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız