Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Racing Team ve pilotlarımız..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Racing Team ve pilotlarımız..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Racing Team'e başarılar diliyorum, hiç şüphem yok ki bu takım birçok başarıya imza atacak bir isim olacak Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Aslında beni de teknik eleman olarak yanınıza alsanız başkanım inanın çok faydam olur Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xx1100xx
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

butun takım arkadaslara basarılar dılıyorum
Başa dön
xx1100xx Çevrimdışı xx1100xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğrudan veya dolaylı olarak tanıdığım tüm pilot abilerime ALLAHtan kazasız belasız dereceli sürüşler diliyorum... yolunuz açık olsun kürsüde isminizi duymak dileğimle Bravo Bravo Bravo
Başa dön
foxxy Çevrimdışı foxxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar bu takımın yanında 40000 kişi var karşısında kim durabilirki Bravo
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foxxy, takım arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin eniyisini yapacağız inşallah güzel şeyler olur .
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.09.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önümüzde az bir zaman kaldı..
Yarışacak arkadaşlarımızla birlikte oluşturulan MD RACING TEAM'in bünyesine önümüzdeki sezon başka yarışçılarda katılabilir.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 03.09.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun başarılar Alkışlıyorum Onur kardeşim fırtına öncesi sessizlik ha Gülümsüyorum anladın sen onu ...
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 03.09.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Utandırmasın Başarılar Dilerim... Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.09.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo başarılar dilerim Alkışlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ıyı dılekte bulunan tum dostlar tesekkur ederız...harıkasınız Çoook seviyorum Çoook seviyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.09.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa, Sen iyi dilekte bulunsan ne olur bulunmasan ne olur yaniii Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Ben dilersem olur da Şok oldum Çok gülüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 06.09.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilrm ii derece alcak buna inanıorum sorada onların hawa atması normal ee koskoca yarışcı onlar Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sonerr
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nihat ve onur arkadaşlarımızla pistte antreman yaptım bi kaç kez özellikle nihata çok güveniyorum eğer mekanik bi sıkıntı olmazsa mutlaka derece yapacaktır son derece akıllı ve sakin bir sürücü bence stilide çok güzel kesinlikle doğru pilotlar 3 üde Alkışlıyorum
Başa dön
sonerr Çevrimdışı sonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah üçünede kazasız sürüşler nasip etsin.. eminim ki üçüde iyi dereceler yapacaktır..
bende büyüyünce MD RACING TEAM olucam Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal