Tarih: 03.09.2007 - 18:17 Mesaj konusu:
abi güzel bi video ne diyelim paylaşım için saol bunların top speed en fazla 277 civbarımı?? yoksa küçük değişiklerle artarmı? _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
Tarih: 03.09.2007 - 18:39 Mesaj konusu:
paylaşımın için teşekkürler......
video çekim pozisyon iyi ayarlanmış usta işi.....
birde yol neresi bizlerle paylaşırsan çok sevineceğiz
devamınıda bekliyoruz _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
önde giden motorun modeli ne hani sonrada öne geçen o arkadaş yediremedi galiba...
ya bide rüzgar gülü gibi bişiy yapacak biiri yokmu ya MD de rüzgar gülü 2 cıksın artık ailecek izliyoruz cok seviyoruz onu izleyince bütün sıkıntılarımı unutuyorum cıksın biri e-5 e yapsın bişiler yahu
DÜN ISPARTADAN EDİRNEYE GÖNERKEN YOLDA Bİ MOTORCU GÖRDÜM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM AFYON KÜTAHYA ARASINDA DI 2 ŞERİTLİ YOLDU BİZ 205KM HIZLA GİDİYORDUK YANIMIZDAN UÇAK GİBİ GEÇTİ KAMYON YÜZÜNDAN YAVAŞLADIK İLERDE RADAR VARMIŞ ADAM CEZA YEDİ 10 KM SONRA GENE YANIMIZDAN GEÇTİ GENE AYNI ŞEKİL EN AZ 250 ADAM CEZAYI YEDİ DAHA HIZLI GİDİYOR O CEZAYI BEN YESEYDİM EVLAT ACISI GİBİ GELİRDİ !!
Tarih: 27.10.2007 - 23:25 Mesaj konusu:
hey maşallah 277 km/hız he bunun kardeşide 230-240 görüyodu sanırsam... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 28.10.2007 - 03:11 Mesaj konusu:
tebrik ederim touring olmasına rağmen güzel sürüyorsun. sanırım kamerada ki diğer makine XX o da iyi yürüyor. _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız