Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FAZER 1000 hiz denemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FAZER 1000 hiz denemesi

FAZER 1000 hiz denemesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 03.09.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi güzel bi video ne diyelim paylaşım için saol bunların top speed en fazla 277 civbarımı?? yoksa küçük değişiklerle artarmı? ?
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.09.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pizza, çok başarılı bir çekim.tebrikler Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 03.09.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için teşekkürler......
video çekim pozisyon iyi ayarlanmış usta işi..... Alkışlıyorum
birde yol neresi bizlerle paylaşırsan çok sevineceğiz

devamınıda bekliyoruz Bravo
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 03.09.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla dehşet güzel kullanıyo...allah kaza bela vermesin... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
artemis1980
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kahramanmaraş

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık cok iyi olmus fakat yer neresi
Başa dön
artemis1980 Çevrimdışı artemis1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önde giden motorun modeli ne hani sonrada öne geçen o arkadaş yediremedi galiba...

ya bide rüzgar gülü gibi bişiy yapacak biiri yokmu ya MD de rüzgar gülü 2 cıksın artık ailecek izliyoruz cok seviyoruz Gülümsüyorum onu izleyince bütün sıkıntılarımı unutuyorum cıksın biri e-5 e yapsın bişiler yahu Gülümsüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorize105
Üye
Üye

Nereden: çanakkale/çan--17--

MesajTarih: 04.09.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yakıyo makına ama benım çift bundanda fazla yakıyo 5 dk rolentıde calısıyo yarım lıtre
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel sürüş gerçekten video açısıda süper Bravo Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DÜN ISPARTADAN EDİRNEYE GÖNERKEN YOLDA Bİ MOTORCU GÖRDÜM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM AFYON KÜTAHYA ARASINDA DI 2 ŞERİTLİ YOLDU BİZ 205KM HIZLA GİDİYORDUK YANIMIZDAN UÇAK GİBİ GEÇTİ KAMYON YÜZÜNDAN YAVAŞLADIK İLERDE RADAR VARMIŞ ADAM CEZA YEDİ 10 KM SONRA GENE YANIMIZDAN GEÇTİ GENE AYNI ŞEKİL EN AZ 250 ADAM CEZAYI YEDİ DAHA HIZLI GİDİYOR O CEZAYI BEN YESEYDİM EVLAT ACISI GİBİ GELİRDİ !! Delirdim
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 05.09.2007 - 05:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.10.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey maşallah 277 km/hız he bunun kardeşide 230-240 görüyodu sanırsam... Bravo
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 27.10.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kullanmış helal Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 28.10.2007 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim touring olmasına rağmen güzel sürüyorsun. OK sanırım kamerada ki diğer makine XX o da iyi yürüyor.

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 28.10.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi video on numara ya, paylaşıma teşekkür Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal