Tarih: 07.09.2007 - 12:55 Mesaj konusu:
O koliyi gönderen benim.Rica ederim ne demek keşke elimizden daha çoğunu yapmak gelse.Bana Durdu Aydın beyin telefon numarasını pm atarmısın seker_portakali kargodan istedilerde.
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
Bi dakka bi dakka karelimi dediniz,ben çizgili defter almıştım.Yanlış paketlemişler,nolcak peki kareli alan olmuştu,şimdi çizgili defter eksik kaldı.Canım sıkıldı ya... _________________ God is love.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3567 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 07.09.2007 - 13:08 Mesaj konusu:
nofeaR6, pınarcımmmm,saol cnmsın ...biz hep beraber bişeyler yaptık,bende endişeliydim ilk başlarda ama ne kadar güvenilir kişiler arasında olduğumuz doğrulandı bu sayede.....sanırım MD sayesinde başarıyoruzzzz,Gaziantep'in sol üst köşesine sadece kolileri değil sizide bekliyorum kesin,kebaplar,baklavalar,fıstıklar ...kaçırılır mı bunlar hiçç ....
BeLiaL, canımm,böyle düşünmen çook güzel,hepsi alındı diyee el ayak çekmek olmaz cidden...
didimli, çook teşekkürler,kalemlik çocuklar için ayrı bi süpriz olacak kesin,çook sevinecekler eminimmm...tebrik ederim
snickers, çook teşekkür ederimm,cidden kocamann bir koliydi,getiren adam mahvolmuştu...evet,defterler kareli,ama hiiç önemli değil,çizgili zaten alınacak,kareli olması daha iyi olmuş,çünkü kareli sayısını az vermiştik...canınız sıkılmasın,daha iyi oldu böyleee.... kalemlerde,defterlerde,defter kaplarıda çook güzellll ..teşekkür ederim tekrar,pm atıyorum telefonu.. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 07.09.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
Yanlışlığın işe yarayacak olmasına sevindim. .Asıl ben sizlere teşekkür ederim böyle bir olay için ön ayak olduğunuz için _________________ God is love.
Çoçukların okul ihtiyacı tamamlandı.Peki bu okulda okuyan çoçukların okul kıyafetleri olmayanlar belirlenip bizlerde katkıda bulunsak.Kısa bir sürede okul gereçleri toplandı.Eminim bunuda halleder MD .....
Tarih: 07.09.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
rosemoon, bu okulla ilgili projelerimiz bitmedi daha...tabiki okulun başka ihtiyaçlarına da destek olmaya çalışacağız ama yavaş yavaş hepsii..ilk önce okullar açılmadan kırtasiye malzemelerini karşılamak istedik...
bu forumu takip ederseniz,ileride yapılacak yardımlardan da haberdar olursunuz,destek göstereceğinize eminim..teşekkürler. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 07.09.2007 - 22:45 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
FIRESTARTER, 10UR1, HalilRR teşekkürler
İhtiyaçları karşılayan herkese çok teşekkürler.Listede alınacak birşey kalmadı.Alınanların en kısa zamanda yerine ulaşmasını dilerim..
Akçakent İlköğretim Okulu İhtiyaç Listesi:
ALINANLAR *300 adet Küçük boy çizgili defter/defter kabısnickers, aldı
*190 adet Silgi160adet meLanchoLie, aldı,30 adet desdemona aldı
*160 adet Kalem açacağımeLanchoLie, aldı
*1000 adet EtiketmeLanchoLie, aldı
*588 adet Kurşun kalem/ snickers, 156 adet aldı ,144 adet desdemona aldı.288 adet ,fyzr06, aldı
*660 adet Kırmızı kalem 516 adet fyzr06, aldı,144 adet desdemona aldı
*2 adet A4 kağıdı / SDT_filiz aldı
*50 adet Şeffaf dosyaSDT_filiz, aldı
*50 adet PergelSuzukiGSXR1000 aldı
*150 adet Boya kalemi/12'li SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Keçeli kalem SuzukiGSXR1000 aldı
*250 adet Küçük boy kareli defter/defter kabı SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Print/Yapıştırıcı SuzukiGSXR1000 aldı
*Desenli Kaplama Kağıdı 3 ADET Lİ RULO 85 SuzukiGSXR1000 aldı
*23 top A4 kağıdı SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Cetvel takımı SuzukiGSXR1000 aldı
*96 adet Büyük boy çizgili defternofeaR6 aldı
*100 adet defter kabınofeaR6 aldı
*96 adet Büyük boy kareli defterinofeaR6 aldı
*100 adet Küçük Boy resim defteri nofeaR6 aldı
*104 adet Büyük boy çizgili defter/defter kabıdragon35, aldı
*104 adet Büyük boy kareli defter/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Büyük boy resim defteri/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Büyük boy çizgisiz defter/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Güzel Yazı Defteri/defter kabıdragon35, aldı
*80 adet Müzik defteri/defter kabıdragon35, aldı
*2 adet Kurşun kalemdragon35, aldı
*160 adet Pastel boyadragon35, aldı
*160 adet Sulu boyadragon35, aldı
*200 adet El işi kağıdı/5'li paketdragon35, aldı
*100 adet Okul Makasıdragon35, aldı
*50 adet Türkçe sözlükdragon35, aldı
*50 adet İmla klavuzudragon35, aldı
*50 adet İngilizce Sözlükdragon35, aldı
*Okul Zili Anfi SistemiSEDATGUVEN, aldı
*100 adet Beslenme Çantasıdragon35, aldı
*100 adet Kalem kutusuFIRESTARTER, 10UR1, HalilRR aldı
*100 adet Okul çantasıFIRESTARTER, 10UR1, HalilRR aldı
Arzu'cum Okul Zili Anfi sistemini biz gilraen Filiz hanımile karşılıyoruz bilgin olsun. Sadece benim ismim yazıyor. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Helal Olsun..Babam Elektronikle uğraştığı için ses sistemini karşılayabilirdim sanırım ama benden önce davranılmış=)..neyse baska bir okula yardım olursa o zaman karsılarız ALLAH'ın izniyle.
Desdemona,topici biraz daha önce yollasaydın canım keşke=) _________________ Ben Hayatımı çeyrek Mil yaşarım..
Tarih: 09.09.2007 - 13:11 Mesaj konusu:
Batuuu, batucumm çok saol,bi dahakinee inşallah....hep dürümcü,nargileciye para harcanmaz dimiiiii
Gaziantep MD bugün liste dışında olduğu halde kendi aralarında bi kaç ihtiyacı almışlar saolsunlar,ayrıca Nizip'e geldiklerinde epey merak konusu olmuşlar 6 motorluuu delii
üyelerimizden:
Alperence,
Ayıntaplı,
Md27,
CCEYHUN20,
SALTON,
CBRRepsol125,
better27..............nicli arkadaşlarımız 248 defter,144 kalem açacağı,144 kalem ve 144 silgi alarak fazladan yardımlarını yapmışlardır...kendilerine hem hemşeri olarak hem MD olarak çook teşekkür ederimmm _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 09.09.2007 - 20:55 Mesaj konusu:
çorbada bizimde tuzumuz olsun dedik. Mübarek ramazan ayı öncesi çok iyi bir hayır yaptığımıza inanıyorum. Ayriyeten resimleri daha sonra ayrı bir topicde motor klüp başkanı ayıntaplı atacak. oaradan da okulu ve sayın durdu beyi görebilirsiniz. İnş malzemeleri Gaziantep' e getirdiğinizde basınla dağıtmayı düşünüyorlar. Sağolsun durdu bey çok iyi bir insan. Bize bütün kolaylıkları sağladığı için teşekkür ederim. Bizim yardımlarımız sizinkilerin yanında pek bir şey değil ama ne yapalım hepimizin durumuna göre bir şeyler yapabildik umarım. Yardımda bulunan ve bulnucak olan kardeşlerime, vesile olanlara, orgaizatörlere tek tek burdan teşekkür ediyorum. _________________ yok imza mimza
Tarih: 09.09.2007 - 22:37 Mesaj konusu:
çook güzel ve küçük bi alıntı olmuş(hele 2. fotoğrafta insan kendi babasını görünce başka oluyoo tabiii ),benimde daha gitme fırsatım olmadığı okulu görmüş oldum...o defterleri,kalemleri,silgileri görünce ben bile çocuklar gibi heyecanlanıyorum,yeni bişeyleri kullanmanın zevki başka olur hep yaaa,hepimiz biliriz...
bir an önce gidipde sevindiririz hep beraber inş. çocuklarııııı _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 10.09.2007 - 00:41 Mesaj konusu: Slm
Gaziantep md olarak bu çorbada bizimde bir kaşık tuzumuz olsun istedik arkadaşlarla karınca kararınca birşeyler alarak NİZİP'in yolunu tuttuk yola çıkmadan evvel sevgili ŞEKERPORTAKALI ile teslimat hakkında bilgi aldık (bu arada şekerportakalının Babası Durdu beyde tam bir şeker hatta balda diyebiliriz Durdu beyden ayrıldıktan sonra biz onada bir isim taktık ŞEKER MÜDÜR )inşallah yarın ben veya ayıntaplı kardeşim bir topicte bu harika gezinin resimlerini koyacağız emeği geçen herkese saygılarımızı teşekkürlerimizi sunuyoruz... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
gerçekten çok hoş oldu.hem gezi yaptık hemde çok küçükte olsa bir hayır işine vesile olduk.sevgiliseker_portakali, ablamın babası durdu aydın beyde çok hoş karşıladı bizi hayali abimin bahseddigi gibi şekermi şeker bir adam seker_portakali, ablacıgım böyle bir organizasyonu başlattıgın için çok teşekkür ederim. _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Tarih: 10.09.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
didimli'nin gönderdiği kolide elime ulaştı bugün....çook teşekkür ederim...hepsi öyle güzel,öyle temiz vee öyle renkli kiii,bakmaya doyamadım valla ..hep diyorum yaa ben böyle seviniyosam öğrenciler ne yapacak kimbilir ..100 kalem kutumuzda elimize ulaşmış oldu
ayrıca diğer hediyende(su ısıtıcısı yani kattel) okulun mutlaka çook işine yarayacaktır,arada bu da küçük bi sürpriz olacak heralde onlara....çook teşekkür ediyorum tekrar
Alperence, abicim çook teşekkür ederim sizede,babam(şeker müdür ) geldiğinizi söylediğinde hem çok şaşırdım hemde çok sevinip gururlandım doğrusu resimleri bekliyoruz.....
cceyhun20, asıl ben teşekkür ederim,en başta arzu ve siz yani MD olmasaydı ve bu kadar destek gösterilmeseydi ben tek başıma yapamazdım bişey....o yüzden tüm MD'ye "HELAL OLSUN"diyorum ve hepsini tebrik ediyorum....
_________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız