%99 müslümanız ancak ne zaman kaza haberi olsa ortalık bira şişesinden geçilmiyor. ben hayatıma profesyonel olarak motoru soktuğumdan beri içki içmiyorum. arkadaşım ya bu haberleri yapanlar düzenbaz şerefsiz ya da gerçekten biz içip içip motor kullanıyoruz.
Tarih: 08.09.2007 - 20:08 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize.İnanılmaz üzülüyorum bu haberlere,ben de biraz önce eve gelirken yolda bir motorsiklet kazasıyla karşılaştım.150 cc. bir scooter kaza yapmıştı,etrafta araba filan göremedim galiba refüjlere çarpmış iki kişilerdi yerde hareketsiz yatıyorlardı,birinde kask vardı ama diğer arkadaşta kask yoktu.Ambulansın gelmesi bekleniyordu ve gelmemişti daha ambulans ki hastane 200 metre ilerde.Bir de biraz önceki kazada insanlar bilinçsiz bir şekilde kaskı kafadan çıkarmaya çalışıyorlardı.Çok moralim bozulmuştu bir de geldim yine bir kaza haberi,iptal oldum resmen .İnşallah ciddi birşeyleri yoktur. _________________ God is love.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız