Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza değil katliam 2 ölü !!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza değil katliam 2 ölü !!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 08.09.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarımıza allahtan rahmet ailelerine başsaglıgı diliyorum

motorcu olmak büyük bir zevk oldugu kadar ,büyük de risk taşıyor aman

dikkatli olalım....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orcuncoban
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.09.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

%99 müslümanız ancak ne zaman kaza haberi olsa ortalık bira şişesinden geçilmiyor. ben hayatıma profesyonel olarak motoru soktuğumdan beri içki içmiyorum. arkadaşım ya bu haberleri yapanlar düzenbaz şerefsiz ya da gerçekten biz içip içip motor kullanıyoruz.
Başa dön
orcuncoban Çevrimdışı orcuncoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 08.09.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH YARDIM ETSINN
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 08.09.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.09.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loris demiş ki:
allah rahmet eylesin İstemiyorum
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 08.09.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize.İnanılmaz üzülüyorum bu haberlere,ben de biraz önce eve gelirken yolda bir motorsiklet kazasıyla karşılaştım.150 cc. bir scooter kaza yapmıştı,etrafta araba filan göremedim galiba refüjlere çarpmış iki kişilerdi yerde hareketsiz yatıyorlardı,birinde kask vardı ama diğer arkadaşta kask yoktu.Ambulansın gelmesi bekleniyordu ve gelmemişti daha ambulans ki hastane 200 metre ilerde.Bir de biraz önceki kazada insanlar bilinçsiz bir şekilde kaskı kafadan çıkarmaya çalışıyorlardı.Çok moralim bozulmuştu bir de geldim yine bir kaza haberi,iptal oldum resmen Ağlıyorum .İnşallah ciddi birşeyleri yoktur.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 08.09.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara allahtan metanet dilerim.
Alıntı:

Motosiklet = %10 kaza riski
Motosiklet+istanbul= %40 kaza riski
Motosiklet +yağmur+istanbul = %80 kaza riski
motosiklet+yağmur+istanbul+alkol= %101 kaza riski.

Quote sana tümüyle katılıyorum İstanbul MD liler ve diğer Motor kullanan herkesin bunu aklında tutması gerek.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal