Kayıt: Nov 21, 2004 Mesajlar: 57 Nereden: Yzmir / Kar?yyaka
Tarih: 13.02.2005 - 22:04 Mesaj konusu: Honda ya bravo
Selam arkadaşlar . Geçen hafta Honda sitesine girip Twister' in piyasadan kalkması hakkında ki endişemi ilettim.(Yedek parça vs.) Ertesi gün Honda beni cep telefonumdan aradı (Nereden bulduysa) ve bilgilendirdi. Bu kadar duyarlılığı açıkcası beklemiyordum.Demem o ki artık memlekette tüketici hakları konusunda gözle görülür bir ilerleme var.Paylaşayım dedim. _________________ Motorumu seviyom ama hayaty da Tikkat Tikkat.
doktor10, dostum zaten twister'ın yerine onunla aynı özelliklerde CBF 250 geldi bu yıl web sitesinde mevcuttu ama seni aramaları gerçekten güzel bi şey _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Tarih: 13.02.2005 - 22:25 Mesaj konusu:
Teşekkürler Sharky. Baktım siteye Twister 24 , CBF 20.4 BG Onun dışında hemen herşeyi aynı. _________________ Motorumu seviyom ama hayaty da Tikkat Tikkat.
Tarih: 13.02.2005 - 22:48 Mesaj konusu:
Vay bee hondaya bakarmısınız helal valla
Biz burda dergilere bi dünya mail atalım sesimizi duyurmak için onlar sallasınlar ama koskoca honda bir endişelenildiğini belirten bi mail alıyo ve ertesi gün bi arastırmadan sonra mail sahibinin cep telefon numarasını bulup irtibata geçiyor.
Valla böle şeylerin olması beni mutlu ediyoo. sevinçten ağlıyorum dermiişim
Bu da demektir ilerliyorus _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Tarih: 14.02.2005 - 11:02 Mesaj konusu:
hehehehe bende yamaha ybr yi ilk aldığım zaman beni de aramışlardı motorda ki pozitif ve negatif yanlarını sordular tabii bende hiç negatif düşünce çıkmadı
Tarih: 14.02.2005 - 20:11 Mesaj konusu:
Orhan ağabey saygılar sunarım. Bir de Ehliyet için İçişleri Bakanlığı na e mail atmıştım bakanlıktan bana mektup geldi şaşırdım .(20 gün bekleyin Ankara ile haberleşicez dediler, - nerede e devlet -dedim ) Anlaşılan yaş ilerledikçe herşeyden şikayet eden bi asabiyete dönüşüyorum. _________________ Motorumu seviyom ama hayaty da Tikkat Tikkat.
Tarih: 14.02.2005 - 21:27 Mesaj konusu:
honda hayat onda olması gereken zaten bu ama oyle bır memlekette yasıyoruzkı bunlar bıze ütopik seyler gibi geliyo :oops: ama hondadanında hakkını yememek lazım,büyük marka _________________ 06 CBR 600 RR
ORANGE EDİTİON
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız