Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale Md 14/09/07 önce iftara oradan kartinge..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale Md 14/09/07 önce iftara oradan kartinge..
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir organizasyon olacak gibi...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.09.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, teşekkür ederiiiizzzz...
HIZ-TUTKUNU, valla hep böyle diyolar geleyim mi geleyim mi iş gelmeye kalınca pek icraat çıkmıyo Üzgünüm md üyelerinin genelde hepsine kapımız açık bekleriz.. ama ben kartingde birinci olucam sonra yok ben misafirdim ayıp yaptınız bana demek yok Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

alenalper, hiç şüphen olmasın.. Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 12.09.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın organizatör ablam pınar beni yazmışsın çok güzel bide benim yanıma + 1 yaparmısın Göz kırpıyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.09.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, kartingde beni birinci yapcağınıza söz verirseniz gelirim Dil çıkarıyorum

Desemde inanmayın gelemem işler çok yoğun Üzgünüm
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 12.09.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ppiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr,bende gelem miiiiiiiiiiii Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
amannn yok yaa,gelirim şimdi yenerim hepiniziiii ayııp olurrr valaaaaaa Delirdim
benim yerimedeee eğlenin,yeyin için,basınnn gazaaaaaaaaa Çok gülüyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.09.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, iyi eğlenceler diliyorum sizlere Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, birincilik her daim bayanlara ait şeker üzgünüm Delirdim ama gelebilirsen sanada ödül olarak kahve nargile yapabiliriz...
seker_portakali, bebem ayıp ediyon sen gel.. karrdelenle beraber birinciliği paylaşırsınız.. ben ikinci olurum hiç problem degil Gülümsüyorum
proracing, teşekkür ederiiizzz...
pinar@motordelisi.com
Başa dön
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 13.09.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofea selam galiba etkinliklerinize dışardan kimseyi davet etmiyorsunuz böyle şeylerde haberimiz olursa kendimizi ayarlar kalabalık geliriz çorludan tabiiii istersen ama güzel bir etkinlik bravo OK Alkışlıyorum
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı TT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.09.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT_BOY, keşke gelseniz. Aramızda diğer illerden de arkadaşlar görmekten çok mutlu oluruz inanın.
nofeaR6 dışardan katılım olmaz diye yazmamış olabilir ama Çanakkale MD olarak her yerden her ilden herkesi bekleriz Göz kırpıyorum
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT_BOY, özellikle kimseye gelin demiyoruz.. zaten böyle bi lüksümüzde yok... 45000 üyenin hangisini teker teker çağıralım dimi ? ama ilanı görüpte gelmek isteyenlere yok olmaz gelemezsin demiyoruz.. ayrıca bu zamana kadar diğer illerden gelenimiz gidenimizde çok oldu.. yine gelmek isteyenleri bekleriz.. ehh artık bu kadar şeyin üstüne bana kalırsa kalkıp gelmen gerekir zaten.. çorlu ne kadarlık mesafe öyle değil mi ?
pinar@motordelisi.com
Başa dön
spirittwo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çan'dan şimdilik dokuz kişi var arkadaşlar.henüz netleşmemiş olanlarda var.
1- spirittwo-ahmet
2- heaven-hasan
3- harun bayraktar
4- blackbird-ender
5- paşalı17-mehmet
6- ceyhunatmaca
7- msc motor-serdar
8- zekeriya abi
9- önder kandemir
Başa dön
spirittwo Çevrimdışı spirittwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha maşallah kalabalık olacak be
TT_BOY, On7_li, de dedği gibi keşke gelseniz daha güzel olmaz mı sizcde Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- spirittwo-ahmet
2- heaven-hasan
3- harun bayraktar
4- blackbird-ender
5- paşalı17-mehmet
6- ceyhunatmaca
7- msc motor-serdar
8- zekeriya abi
9- önder kandemir
10-ali1711+1
11-On7_li
12-Black_Night
13-Razor18
14-nofeaR6+3
15-kaptan hamido+1
okiş beylerrr ben ortalama 20 kişiye göre yer ayırtıyorum o zaman..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmam pınar sen ayır yerleri 20 kişilik yeter oda bize Göz kırpıyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 13.09.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night+Razor18+Canakkaleli89 Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal