Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - twin turbo hayabusa..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

twin turbo hayabusa..

twin turbo hayabusa..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.09.2007 - 20:48    Mesaj konusu: twin turbo hayabusa.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok böle bişey ya.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://youtube.com/watch?v=mq3k608XwaE&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=G9B8Cef189I&mode=related&search=
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.09.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali kardeşim izninle..

Link

Link

choconut, videoyu koyarken araya linki koyup ekledinmi böyle çıkar kardeşim Göz kırpıyorum
[youtube]..........[/youtube]
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 08.09.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper eline emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.09.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum maalesef olmamış bozmuşlar motoru ne hale gelmiş hele o güzelim kuyruk berbat olmuş bence Beğenmedim
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 13.09.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel olmuş bence
drag motoru çirkin ve ürkütücü olmalı kız gibi olmamalı r1 farlarıa mükemmel olmuş Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.09.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam bide kalkışı falan gösterir
Beğenmedim

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jantlar fln güzel olmuş ama bencede granajla fazla oynamasalar daha iyi olurdu bide arka maşa tek taraftan bunun ne faydası var motora yoksa ölesine takılmış bi aksesuarmı ?
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş. Hayabusanın orjinal grenajları hiç estetik değil bence...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim arka maşa görüntüyü bozmuş İstemiyorum
Başa dön
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 13.09.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali valla hayabusayı severimde bunu beğenmedim.her yerini bi başka motordan çalmış gibi olmuş.farlar aynı R1,R6 gibi. ama baya bi uğraşmışlar.emeğine sağlık
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.09.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekküler dostum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.09.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nasıl hayabusa boyle ,,r1 farları koymuşlar... ama en hoşuma giden şey ayna yerıne ekran koyulması,, bence kesın yararlı.
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_MetallicMan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nasıl bir varlık?
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.09.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmuş olmuş cok iyi olmuŞ Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.88 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal