Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 13.09.2007 - 22:34 Mesaj konusu:
Evet sağolsun Ahmetin sayesinde bende gördüm haberi 2 yotumum olması gerek ama malesef eklenmemiş. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Linkini vrdiğim siteyede baktıysanız.2. fotoğraftada ustamızın 2.lik kürsüsündeki fotoğrafını koymuşlar.Bu nasıl iştir anlamadım.Fotoğraf başka anlatıyor.Bunlar başka yazıyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
ozgur_654, hala yanlışlarını düzeltmemişler,o kadarda yorum yazan olmuş.Bu nasıl bir ajanstır anlamadım gitti _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 14.09.2007 - 02:07 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, böyle gazetecilik anlayışı olmaz hem yanlış haber yapıyor kendisi hemde senin uyarmana karşılık dikleniyor sanmıyorumki kendisi ii bir gazeteci olsun olsa olsa çapulcu terbiyesizin biridir..sen boşver ahmet _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 14.09.2007 - 02:24 Mesaj konusu:
Bu aralar gazetecilerle başımız oldukça dertte!!!
Her ne kadar tanınmayan tipler olsa da sayemizde gazeteci olarak sıfatlanıyorlar...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Boylelerıne cok gormemek lazım madem ki hata yaptın bı bak gor ondan sonra ne dıosan de nıe bole yapıosun herşeyın bi yolu yordamı var _________________ BoZKuRT MD
ben de izmir ödemiş ajansta olsam keşke.ıhım ıhım .oradan üç kişi geliyorlardı beni görünce kaçmaya başladılar bizde peşinden koştuk o beş kişinin,onlarda kalabalıktılar kameramanım yere düşüyordu sonra benim gözüm kızlara kaydıydı.kartal kalkar dal salkar dal salkar kartal kalkar.ben tekerleme gazetecisiyim.ayrıca ben belirtmek isteriz,hepinizi TEPPRİK umarım ederken yüzünüze sıçramamıştır.maaşa zamda yapmıyorlarki bakın gazetecilik uğruna neler yapıyorum. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
hocam muhtemelen bu arkadaş gazeteciliğin, perakende satış kısmıyla ilgileniyordu, muhabir bulamayınca bunu yolladılar, takma kafana, bu arkadaşı hepimiz TEPRİK edelim, çok CELTİLMEN. öpülesi kişilik vesselam.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız