Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Özrü Kabahatinden Beter...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Özrü Kabahatinden Beter...

Özrü Kabahatinden Beter...
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.09.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sağolsun Ahmetin sayesinde bende gördüm haberi 2 yotumum olması gerek ama malesef eklenmemiş.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.09.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Linkini vrdiğim siteyede baktıysanız.2. fotoğraftada ustamızın 2.lik kürsüsündeki fotoğrafını koymuşlar.Bu nasıl iştir anlamadım.Fotoğraf başka anlatıyor.Bunlar başka yazıyor Beğenmedim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazdım bende bi çift söz tabi onaylarlarsa Öfkeliyim Öfkeliyim

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.09.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozgur_654, hala yanlışlarını düzeltmemişler,o kadarda yorum yazan olmuş.Bu nasıl bir ajanstır anlamadım gitti Beğenmedim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 14.09.2007 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, böyle gazetecilik anlayışı olmaz hem yanlış haber yapıyor kendisi hemde senin uyarmana karşılık dikleniyor sanmıyorumki kendisi ii bir gazeteci olsun olsa olsa çapulcu terbiyesizin biridir..sen boşver ahmet Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 14.09.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aralar gazetecilerle başımız oldukça dertte!!!

Her ne kadar tanınmayan tipler olsa da sayemizde gazeteci olarak sıfatlanıyorlar...

Üzgünüm
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 14.09.2007 - 04:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet abi kafani taktigina degmez.Mustafaninda dedigi gibi kazayla gazeteci olmus büyük ihtimal formlari karistirdilar herhalde
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 14.09.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşver ya ne yapacan bizim usta 2.olmadımı oldu.bizde biliyormuyuz.evet defet gerisini.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbRKamiL
Üye
Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boylelerıne cok gormemek lazım madem ki hata yaptın bı bak gor ondan sonra ne dıosan de nıe bole yapıosun herşeyın bi yolu yordamı var
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazeteciye çarttt gazeticiye çurtttt Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de izmir ödemiş ajansta olsam keşke.ıhım ıhım Delirdim.oradan üç kişi geliyorlardı beni görünce kaçmaya başladılar bizde peşinden koştuk o beş kişinin,onlarda kalabalıktılar kameramanım yere düşüyordu sonra benim gözüm kızlara kaydıydı.kartal kalkar dal salkar dal salkar kartal kalkar.ben tekerleme gazetecisiyim.ayrıca ben belirtmek isteriz,hepinizi TEPPRİK umarım ederken yüzünüze sıçramamıştır.maaşa zamda yapmıyorlarki bakın gazetecilik uğruna neler yapıyorum. Delirdim

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam muhtemelen bu arkadaş gazeteciliğin, perakende satış kısmıyla ilgileniyordu, muhabir bulamayınca bunu yolladılar, takma kafana, bu arkadaşı hepimiz TEPRİK edelim, çok CELTİLMEN. öpülesi kişilik vesselam.
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 16.09.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her önüne gelen ben gazeteciyim deyip ortaya çıkarsa oohoooo Beğenmedim Beğenmedim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal