Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - crazy_84 Hayırlı Uğurlu Olsun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

crazy_84 Hayırlı Uğurlu Olsun

crazy_84 Hayırlı Uğurlu Olsun
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:36    Mesaj konusu: crazy_84 Hayırlı Uğurlu Olsun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_84 Nurullah arkadaşımız bugün Nevşehir'den yeni Zx9'unu getirdi.Allah'ım güle güle bindirmeyi nasip etsin...Kaza bela vermesin..

Kuyruğunu düzeltirsin artık kardeş.Biz kuzu yemeye çok alıştık.Gerekli mesajı aldın herhalde Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

crazy_84 Nurullah arkadaşımız bugün Nevşehir'den yeni Zx9'unu getirdi

hayırlı olsun..kazası belasız..ama bak gızlı bır mesaj ıcerıyor topıc HaYaBuSa, kuzu cevırmeye bayılıyormus.. Dil çıkarıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, gerekeni üstü kapalı bir şekilde yazmaya çalıştım.Eminim mesaj gereken yere gitmiştir Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin ayrıca burnuma yine kuzular sessizleşecek gibi bir koku geliyorrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum neden acaba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, afıyet olsun..bızım burada adet degısık bız motor alana hedıye alırız..renklı cam falan vs.. ama bır ay boyunca 10 kere ıslatırız.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

Delirdim :crz:crazy_84 dostum uzun zamandır hayalindi gerçekleştiğine çok sevindim maşallah pırıl pırl makine allah kazadan beladan korusun :)tu tu tu nazar değmesin inşallah kankam sana Delirdim Delirdim Delirdim artçın kim olursa olsun allah ona sabır versin biliyorum ben o makine sende nasıl gider şimdi yafffff İstemiyorum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hayırlı uğurlu olsun allah bizede nasip etsin dielim...
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 15.09.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, senin canın sağolsun ahmetim saol
SGOR, teşekkür ederim ahmet
armyy, senide bekleriz kuzuya Dil çıkarıyorum
motodrag, eyvallah yunus allah sanada nasip etsin saol Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

armyy, senide bekleriz kuzuya

Sagolasın kardesım eyvallah.. Bravo
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Allah kazasız kullanmak nasip etsin.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84, hayırlı olsun...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaayyyyyyy kankiii hayırlo olsuuuunn canavar gibi duruyo vallaaaa..Allah kaza bela vermesiin güle güle kullann orrtaaaaaamm Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal