Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 14.09.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
FcPro, Dur az sabır kardeşim bak nasıl neşe katıyorum ben şimdi buraya YARIŞ BAŞLADIIIIII Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
bük gaz kolunu bük bük bük

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.09.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, bende bişeymi kaçırdım sandım çok korkmuştum
tşkler tanıma fırsatı bulduk arkadaşları
özellikle tasarım art direktör Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 14.09.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakinin motor tasarımcısı

kawasaki dıs dizayn tasarımcıları
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, FcPro, ve strider,
Tamam üstüme gelmeyin bakın intihar ederim.Tamam birşey demedim Gülümsüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eehhehehehheheheheheh candost, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
writertr
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, agbi koptum resmen yaaaaa Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum resimler süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiyle hız artık bütünleşmiş
bu böyle geldi böyle gider Alkışlıyorum
bu yüzden en çok satan motor markası kawasaki dünyada
aksini iddia eden varsa HODRİ MEYDAN Delirdim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ben acıkladım ya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Kawasaki için Honda ve Yamaha fanatikleri asılsız fotoğraflar eklemişler.. Bunun üzerine Kawasaki firmasına tekrar gidip fotoğraf çekme izni aldık..
Kawasaki her zaman Tasarımda Zerafet ve Zevkli çizgileri ekibine borçlu olduğunu dile getirdi.. Bravo

Art Direktör

Tasarım Mühendileri

Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, Halt etmişsin sen Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum

SUZUKI'ninkide burda arama kardeşim. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ne yazık ki gercek bu Dil çıkarıyorum ... gönül isterki bu motorları FcPro, yolladıgı o güzeller yapsın ama insanlardan kawasaki nin gerceklerini saklayamazdık
Zaten bunca yıl saklamasının sebebi kawanın bu tipler oldugu için Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

SGOR, suzukinin kine bittim cok güzelmiş anladın sen Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIR BEYLER YANLIŞINIZ VAR Sinirlendim asıl tasarımcı ablalar bunlar Dil çıkarıyorum

HONDA-SUZUKİ-YAMAHA

1.HONDA OLMUŞ

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, Hadi nen ordan bırak bu ayakları boş lafları da gel sen SUZUKI de ömrünü çütürme boşuna gençliğine yazık gel senide hemen bir kawa sahibi yapalım.

Gerçi Kawasaki delikanlı işi ama Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bu ablada HARLEY tasarımcısıymış Şok oldum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal