Tarih: 14.09.2007 - 15:05 Mesaj konusu:
kawasaki_honda, FcPro, ve strider,
Tamam üstüme gelmeyin bakın intihar ederim.Tamam birşey demedim _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 14.09.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
kawasakiyle hız artık bütünleşmiş
bu böyle geldi böyle gider
bu yüzden en çok satan motor markası kawasaki dünyada
aksini iddia eden varsa HODRİ MEYDAN _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Arkadaşlar Kawasaki için Honda ve Yamaha fanatikleri asılsız fotoğraflar eklemişler.. Bunun üzerine Kawasaki firmasına tekrar gidip fotoğraf çekme izni aldık..
Kawasaki her zaman Tasarımda Zerafet ve Zevkli çizgileri ekibine borçlu olduğunu dile getirdi..
SGOR, ne yazık ki gercek bu ... gönül isterki bu motorları FcPro, yolladıgı o güzeller yapsın ama insanlardan kawasaki nin gerceklerini saklayamazdık
Zaten bunca yıl saklamasının sebebi kawanın bu tipler oldugu için
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
SGOR, suzukinin kine bittim cok güzelmiş anladın sen _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.09.2007 - 02:31 Mesaj konusu:
candost, Hadi nen ordan bırak bu ayakları boş lafları da gel sen SUZUKI de ömrünü çütürme boşuna gençliğine yazık gel senide hemen bir kawa sahibi yapalım.
Gerçi Kawasaki delikanlı işi ama _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız