Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Grup Gezileri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Grup Gezileri
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 15.02.2005 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar bağzı motorcular kurallara uymuyor yane sen pistte yarısmıyosunki 250 300 km hızla gidiosun bunu sokak aralarında yapanlar war bu hızda olmasa bile.hadi kendini dusnmuyorsun ya onune bi cocukcıksa bicip gidiceksin yazıkdeilmi bu insanlara yazık deilmi ailene hayat bu kadar ucuz deil
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 15.02.2005 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wrongdoer,
Alıntı:

arkadaslar bağzı motorcular kurallara uymuyor

Alıntı:

.hadi kendini dusnmuyorsun

Alıntı:

insanlara yazık deilmi ailene hayat bu kadar ucuz deil

kadıköy carrefourun önün de kız arkadaşına sarılmış yürüken nerdeydi aklın desem ? bazen yayların da çok dikkatli olması lazım diyede ilave atsem ? nedersin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2005 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kıymetli bilgiler bunlar umarım herkes uyar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 16.02.2005 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yusuf abi sok oldum wallaaaa hee Dil çıkarıyorum ama ogunun uzerinden uzun zaman gecti we ben ozamanlar MD li deildim we ben ozman seninle tanısmamıstım.
saygılar Dil çıkarıyorum
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye