Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3519 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 19.09.2007 - 21:55 Mesaj konusu: MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Aylardan beri yapmayı planladığımız projeyi sonunda gerçekleştirdik ve sağ salim bitirdik.Kardeş Okul için topladığımız yardımları bugün yerine ulaştırdık,Okulların açılmasının ilk haftasında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşıladık…
Okula öğleden sonra gittik, o yüzden sadece ilkokul öğrencileri vardı, ortaokul öğrencileri sabahçı olduğundan aramızda değillerdi, ama yardım için bir kaç öğrenci bizimleydi.. Ortaokul öğrencilerimizde yarın sabah ihtiyaçlarına kavuşacaklar..
Bu öyle güzel ve öyle yaşanması gereken bir duyguymuş ki, sanırım kelimeler yetersiz kalır.. Ama bu duyguyu bana yaşatan en başta rabbit’im, Arzum’a daha sonra kampanyaya katılan ve destek olan, eğitime duyarlı her MD üyesine teşekkür ederim. Veee beklenen fotoğraflar,eminim orda yaşadığımız heyecan,sevinç ve minettarlık duygusu fotoğraflardan çıkıp size yansıyacaktır..
İyi seyirler………
Dağıtım sırasında bana yardımcı olan ortaokul öğrencileri: Gönderilen malzemelerin hepsi dağıtım kolay olsun ve karışıklık çıkmasın diye sıralandı, Bunların hepsini MD gönderdi: İlk başlarda biraz çekingen kalsamda; Sonra “bunları biz yaptık, MD sayesinde” diyerek sahiplendim hepsini: Babam ve yardım için sıraya girmiş öğrenciler, o heyecanla babamı sadece bi kere çekmişim: Fazla söze gerek yok sanırım,mutlulukları her şeyi anlatıyo: Bıcır bıcır birinci sınıflar hediyelerini almaya gidiyolar: Size bir süprizleri var,kendi elleriyle yazdı hepsi: MD için: Benle çekilmeden olur mu hiç: Aradaki yedi farkı bulun ;kıramadım bücürleri tekrar çekildik.. Hediyelerini alan sınıfların hali; Epey bi zaman ders işlenemez heralde: Bulurum bıcır öğrencileri de araya dalmam mı hiç:[b]
[b]Müdür yardımcımız öğrencilerle beraber Sıralarının üstünü öyle güzel duruyo ki,kimsenin çantaya koymaya niyeti yok Bundan sonra yoruma gerek yok heralde, tek bi gülücüğün her şeyi anlatığı resimler
Öğrencilerin bana söylediği,benimde size söyleyeceğim son bir cümle vardır:
Allah hepinizden razı olsun ;. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
En son seker_portakali tarafından 19.09.2007 - 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.09.2007 - 22:06 Mesaj konusu:
ya bakarken bile içim çok garip oldu... o kadar mutluyum ki şuan.. galiba gerçekten güzel şeyler yapıyoruz... o minik civcivlerin yüzlerindeki kocaman gülümsemede azda olsa katkımız oldu.. O kadar saf, temiz yüzler.. şuan alacağım hiç bi haber bundan daha fazla mutlu edemezdi beni.. şekerim portakalım.. Allah senden de razı olsun.. Bize böyle bi imkan tanığın için.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
bir an karatahta sıra kalem kagıt görünce bi garip oldum be biz ögrenciyken md gibi bi deliler grubu yoktu bize hediye alsınlar _________________ Sagopa Kajmer:::...
Hedefe yalnız çocukları yetiştirmekle ulaşamayız! Çocuklar geleceğindir. Çocuklar geleceği yapacak adamlardır. Fakat geleceği yapacak olan bu çocukları yetiştirecek analar, babalar, kardeşler hepsi şimdiden az çok aydınlatılmalıdır ki, yetiştirecekleri çocukları bu millet ve memlekete hizmet edebilecek, yararlı ve faydalı olabilecek şekilde yetiştirsinler! Hiç olmazsa yetiştirmek lüzumuna inansınlar!... 1923
Mustafa Kemal Atatürk
Motordelisi Kardeş Okulu Projemize maddi ve manevi desteği olan tüm arkadaşlarıma can-ı yürekten teşekkür ederim. Güzel yürekler bir olunca ortaya muhteşem bir tobla çıktığını bir kez daha ispatlamış olduk.
Dinimiz, yardımlaşma ve dayanışmayı emretmektedir.
Kuzucuklarım onlar benim..Çok duygulandım ,çok mutlu oldum.Gözlerindeki mutluluğu paylaşmaktan çok öteye gittim.Beni bu kadar heyecanlandıran tüm Motordelisi arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum..
MUHTEŞEMSİNİZ....
Nadidem sen bir tanesin.Tüm projeyi takip edip öğrencilere hediyelerini teslim ettiğin için ayrıca teşekkür ederim .
Durdu babanın ellerinden öper bize verdiği destek için teşekkür ederim .
snickers,fyzr06,desdemona,SuzukiGSXR1000 ,Didimli,Gaziantep MD,nofeaR6,dragon35,FIRESTARTER, 10UR1, HalilRR manevi desteğinizin yanında maddi desteğinizle bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim..
Ve lütfen yapılan dayanışmayı fotoğraflandırıp yayınladığımız için olumsuz eleştireler olmasın.Yardım ve dayanışmanın gizli olmasından yana olmama rağmen duyarlı arkadaşlarımıza yol göstermek ve bu konularda "aman be sen"cileri TEŞVİK edebilmek amacıyla yayınlamaktayız..Yayınlıyoruz haklı gururumuzu paylaşıyoruz.Yardım çağrımızın hedefine ulaştığını herkes bilsin görsün diye yayınlıyoruz.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 19.09.2007 - 22:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3519 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 19.09.2007 - 22:31 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, haniii nerdeee,kimmm,napmışşş sen bi daha topic açarsınn,bulmam mı bendeee
nofeaR6, cnmm,piiinarciimm,asıl size teşekkürler.cidden hepsi öylesine saf ve temiz, öylesine çocuklarki...bana "bunlar bizim mi oldu,eve götürebilecek miyiz?"diee soruyolardı ne mutlu ki bize ödünç olmayan şeyler hediye ettik onlara...
Arzu'cumseninde yüreğine,gönlüne sağlık...sen olmasan,desteklemesen ne kadar ileri götürebilirdik bilmiyorum...önceden siteden birine bahsederken bikaç cümle yetiyodu,şimdi anlatmaya başlayınca susmak bilmiyorum. Bence destek olan herkes kendiyle gururlansın ve ne kadar onurlu bişey yaptığının farkında olsun,çünkü bu gerçekten"ben insanım"demenin farklı bir yolu bence...Allah bu duyguyu herkese tattırsın...Ayrıca hiç kimsenin bu projeye art niyetli bakıp da öyle bi yorum yapacağını sanmıyorum.Kaç kişinin emeği,maddi,manevi desteği var bu projede,hani öyle basit değildir art niyetle bakmak,deneyen olacağınıda sanmam...
Şöyle bi soru sorsalar bir gün:"Hayatta yaptığınla gurur duyduğun ne var?"diyee,hani hiç yoktan bi cevabım vardır verecek,ne mutlu bana,ne mutlu bu soruya cevabı olanlara........ _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
En son seker_portakali tarafından 19.09.2007 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hepinizi yürekten kutlarım, çok güzel bir faaliyette bulunmuşsunuz. Emeği geçen herkesi tebrik ederim _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
En son vahsikedi tarafından 19.09.2007 - 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.09.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
Allah hayırlarınızı kabul etsin. çok güzel şeye imza atmışsınız. Sizlerin gönderdiği hediyeler yanında bizim ellerimizle teslim ettiklerimiz denizde damla kalıyor. Damlaya damlaya göl olurmuş. Bu hayıra destek olandan, katılandan, organize edenden, Allah razı olsun. Minicik, geleceğimiz olan, pırıl pırıl kalbleri ile yavrularımızın yüzlerini güldüren herkese teşekkür ediyoruz.
Gaziantep Md den tüm md lilere selamlar, sevgiler. Allah hayrınızı bir kere daha kabul etsin temennisi ile. Gaziantep Md _________________ yok imza mimza
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 19.09.2007 - 23:15 Mesaj konusu:
bu güzel ayda böyle güzel bi iş yapan tüm md yi kutlarım.
çocukların gözlerindeki ışıltıya mutluluga bakarmısınız,inşallah vatana millete hayırlı birer fert ve motordelisi olurlar..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız