Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayyy çok güzel yaaa
ailecek baktık resimlere resmen bayram hevesi esti evde, hele baştan 11. resimdeki sağdaki velede bittiiikkk nası şeker bişeydir o yaaa Çok gülüyorum

ne diyeyimki.. cok mutlu oldum, gururlandım, duygulandım..

Böyle bişeye önayak olduğunuz için asıl sizden Allah razı olsun
seker_portakali, Alkışlıyorum
Rabbit, Arzu ablam Alkışlıyorum
tüm MD' ye Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bu ülke hepimizin.. Birşeyler yapabildiysem, faydalı olabildiysem ne mutlu bana..

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum katkısı gecen herkeze Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SaLToN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hediyeler dağıtılırken orada olmayı ve çocukların o sevincini paylaşmayı çok istiyorduk. Fakat işler nedeni ile hiçbirimiz müsait olamadık. Proje de emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Başa dön
SaLToN Çevrimdışı SaLToN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan_dir demiş ki:
bu güzel ayda böyle güzel bi iş yapan tüm md yi kutlarım. Bravo
çocukların gözlerindeki ışıltıya mutluluga bakarmısınız,inşallah vatana millete hayırlı birer fert ve motordelisi olurlar.. Gülümsüyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel işler yapmışsınız tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorculara serseri diyenler utansın be.Bu topiği yüzlerine vurcam
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wrangler
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum duygulandım valla
Başa dön
wrangler Çevrimdışı wrangler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi ordaymis gibi duygulandim helal olsun tüm yardim edenlere Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MD'nin kalitesi ve büyüklüğü budur iste.. Çoook seviyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

RABBİT ARZU Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit ablam ve seker_portakali ikinizde öyle çok emek verdiniz ki bu Kardeş Okul Kampanyası'na bunun en yakından şahidiyim.Allah sizden razı olsun.

Resimlere bakarken çok duygulandım. Ağlıyorum Mutlulukları, sevinçleri gözlerinden okunuyor.
Yardım da bulanan herkese teşekkürler. Alkışlıyorum Bu çok güzel bir duygu olsa gerek.Ben ne yazık ki onlar için bir şey yapamadım çünkü hep kalanları biz tamamlarız diye düşünmüştüm.Ama baktım ki M.D ailesi o kadar duyarlı davranmış ki bir anda herşey alınmış.Amaa.. Biliyorum ki Rabbit ve seker_portakali boş durmuyor,yapılanları "oldu-bitti "ye getirmemek için uğraşıyorlar.Akçakent İlköğretim Okulu'nun ve öğrencilerinin peşini bırakmayacaklarını ve yakında ikinci projeyle karşımıza çıkacaklarını biliyorum.Ama ben ikinci proje de sona kalmamaya kararlıyım. Bravo

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 20.09.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 20.09.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu forum gözümden nasıl kaçmış bilmiyorum ama izlerken gözlerimin dolduğunu gizleyemeyeceğim.

Motordelisi üyesi vede yönetiminde olmaktan bir kez daha gurur duydum.

Bu kampanyaya katılan herkese tekrar tekrar teşekkürederim.
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.09.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok böyle bişey Ağlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal