Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ustalardan Müthiş bir viraj tekniği :Fotograf::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ustalardan Müthiş bir viraj tekniği :Fotograf::
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:47    Mesaj konusu: Ustalardan Müthiş bir viraj tekniği :Fotograf:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Power Slide
Çok az pilota nasip olan bir teknik..
Bunca yıllık MotoGP seyircisiyim Rossi dışında Melandri ve Gary McCoy'un yaptıgına şahit oldum..Haa birde geçen haftaki yarışta finishe son virajda Pedrosa yaptı..Hakkını yemiyelim şimdi Çok gülüyorum

Şu videoya bakarmısınız lütfen

Link

En son HakanDincer tarafından 20.09.2007 - 03:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi de aksiyon filmlerinde oluyo Gülümsüyorum
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi video.. olay budur işte abicim.... paylaşım için teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 20.09.2007 - 04:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir teknik ancak, bu yöntemi sürekli uygulamaları halinde lastikleri daha çabuk bittiği için yarışı bitirememe gibi bir sorunları ortaya çıkıyor Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 20.09.2007 - 04:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 20.09.2007 - 04:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

(ilk görüntü için alkış ; hem yağış var hem de 90 derece viraj)

Bravo
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 20.09.2007 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika ve oldukça zor bi hareket
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 20.09.2007 - 04:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TOKYO DRİFT Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.09.2007 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motogp'de ROSSi&Melandri TR'de ERBİL Çok gülüyorum

Erbil'de böle yapmış videosunu göndercekmiş Bravo

Son Mesajdan 42 saniye:

Kadri bu SOMA DRİFT
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla helal olsun Alkışlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 20.09.2007 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt,
Alıntı:

Kadri bu SOMA DRİFT

Çok gülüyorum eray bayılıyom yorumlarına Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen olmasan md nolurdu valla Bravo klarnette hüsnü şenlendirici md de eray şenlendirici...bide bu sitede iyi sıkanlar varmış bi ara şu banyonun musluğunuda sıksınlar su sızdırıo Delirdim
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 20.09.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel video... Burada Kaptan Bilek devreye girmiş Bravo (Göstergede BLK yazdığı zaman devrede demek oluyor Dil çıkarıyorum ) Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 20.09.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo On numara walla ama ülkemizde bu şekilde viraja giren ve girecek olan kişiler var bide yollarımız düzgün olsaa
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 20.09.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gary McCOY

Link

Sete Gibernau

Link

Rossi

Link

Erbilin videosu yakında gelecek..
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, eklediğin 3 videoda harika.. Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal