Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 20.09.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim allah kabul etsın
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 20.09.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
işte kardeşlik budur.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
durduaydin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAPILAN BU İŞTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE BENDEN KOCAMAN ALKIŞ. BEN MOTORSİKLET SEVENLERİNİN KALPLERİNİN NE KADAR YUMUŞAK OLDUĞUNU BİLİYORDUM ARTIK HERKES DE BİLECEK
Başa dön
durduaydin Çevrimdışı durduaydin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yhakup
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasını.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

bunları görünce ne kadar dogru bir yer ne kadar dogru insanlardan oluşan bir grubun içine girdigimi bir kez daha anladım...umarım böyle aktivitelere katılmak bizede nasip olur.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yhakup Çevrimdışı yhakup Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O gün öyle heyecanlıydım ki,bişeyler eksik olmasın,herşer adil ve gerektiği gibi olsun diye aklımda olan bikaç şeyi yapmayı unutmuşum,en başta video çekmeyi...öğrencilerle aramızda öyle güzel ve komik diyalaoglar geçti ki,bi kaçını paylaşamak isterim:

ben resim çekmekle uğraşırken MD tişörtünün arkasındaki resmi çözmeye çalışan ve yapamayan 2 öğrenci en son dayanamayıp bana soruyolar: Gülümsüyorum

öğrenci: -Tişörtün arkasında ki neeeyy örtmeenimm?
ben: -Motor kullanan kırmızı bir huni...
öğrenci yanındakine dönüyo: Neymiş?
diğeri: Ben nerden anlımm oğlumm,biz daha ingilizce öğrenmedik.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tabi heryerde motordelisi sitesinden bahsediyoruz ama interneti sadece kelime olarak bilen çocuklara bunu anlatmak çok zor,ben yinede elimden geldiği kadar açıklamaya çalışıyorum:

öğrenci: örttmenimm,motordelisi ne demek?
ben: Orası motoru seven kişilerin birada olduğu,bilgi paylaştığı,buluştuğu,sohbet ettiği bir internet sitesi..
ben bunu söyledikten sonra öğrenciler kendi aralarında konuşuyolar,tabi bende kulak misafiri.. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

öğrenci: Ben bunlardan görmüştüm ama bizi almazlar içeri,kapıda "18 yaşından küçükler giremez" yazıyodu...(internet cafe zannediyolar Gülümsüyorum ,ben hala dinliyorum Göz kırpıyorum )
diğeri: ya bu örrttmenne söyleriz, bizi alır içeri..
öğrenci: almazlar yine,motoru olanları alıyolardır..
diğeri :babamın mobilyetiniii çalarıkk,hihiihiiiii (kıkırdaşmalar Çok gülüyorum Çok gülüyorum )

Ve cevabını vermekte en çok zorlandığım soru:

"Motordelisi olmak için hangi okula gitmemiz gerek?"........... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, kız nadide sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GURUR DEMEK BU OLSA GEREK.......
Rabbit ve Şekerportakalı her ikinzden de allah razı olsun. Böyle bi kampanyayı, böyle bi organizasyonu yapmanız kadar sevaba geçebilecek başka bişey varmıdır acbaa?
Allahın ilk emri OKU....

Hem maddi hem manevi katılan herkese sonsuz teşekkürü kendi adıma bir borç bilirim...

hayabusa2785, Burak; Böyle bi ablan olduğu için gurur duymalısın Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nadide abla ALLAH sendende razı olsun abla Bravo ve katkısı olan herkezden ne kadar gurur verıcı bişey ya Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravooooooooooooooooooooooooooo
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Başta seni olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım.
Yalnız gördüğüm kadarı ile kırtasiye malzemeleri dışında başka ihtiyaçlarıda olanlar var Üzgünüm
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canı gönülden tebrikler çok iyi olmuş ellerinize sağlık öğrencilerin dediği gibi allah hepinizden razı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlere bakarken bile bir tuhaf oldum....onlar okusun yeterki...emeği geçen herkese teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 21.09.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa can yerimden vurdunuz beni.gercekjten resimler ve yorum harikaydı.bu paylasımı ve organızasyonun yapmında ve sunumunda emegi gecen herkese tesekkurler.bu organızasyona katılamamak ınanın koydu bana.umarım bundan sonrakı boyle guzel falıyetlerde yer alırım.herkese sevgı dolu keyıflı motor uzerınde guvenlı bır omur dılerım.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, sen takip et o zaman bizi arkadaşım..Yeni projelerle ufaklıkları sevindirmeye devam edeceğiz. Bravo

seker_portakali demiş ki:
O gün öyle heyecanlıydım ki,

Ben fotoğraflara bakarken heyecandan öldüm,senin heyecanını tahmin etmek zor değil Nadidem.O kadar heyecandan beni aramayı bile unuttun İstemiyorum

öğrenci: örttmenimm,motordelisi ne demek?
ben: Orası motoru seven kişilerin birada olduğu,bilgi paylaştığı,buluştuğu,sohbet ettiği bir internet sitesi..
ben bunu söyledikten sonra öğrenciler kendi aralarında konuşuyolar,tabi bende kulak misafiri.. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

öğrenci: Ben bunlardan görmüştüm ama bizi almazlar içeri,kapıda "18 yaşından küçükler giremez" yazıyodu...(internet cafe zannediyolar Gülümsüyorum ,ben hala dinliyorum Göz kırpıyorum )
diğeri: ya bu örrttmenne söyleriz, bizi alır içeri..
öğrenci: almazlar yine,motoru olanları alıyolardır..
diğeri :babamın mobilyetiniii çalarıkk,hihiihiiiii (kıkırdaşmalar Çok gülüyorum Çok gülüyorum )

Ben Gaziantep'e gelebilirsem eğer sadece onlarla Motordelisi toplantısı yapacağım.Gittiğinde söylersin Gülümsüyorum

Ve cevabını vermekte en çok zorlandığım soru:

"Motordelisi olmak için hangi okula gitmemiz gerek?"........... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

Yerim ben onları yaaaaa,hepsi benim,hepsini yerim,hepsini MotorDelisi yapacağım Delirdim

Ayrıcaaaa NAZAR beniiiim kızım olsuuuuun...Nadidem senden haber bekliyorum... Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal