Tarih: 20.09.2007 - 16:42 Mesaj konusu: ingilizce bilen seyahat engeli olmayan motor kullanabilen
Arkadaşlar Türkiye Motosiklet Federasyonuna iyi derecede ingilizce bilen motosiklet kullanabilen ve yurtiçi - yurtdışı seyahat engeli olmayan eleman aranıyor ilgilenen arkadaşlar olabilir diye düşündüm ilgilenenler cv lerini info@tmf.org.tr adresine veya 0212 328 34 08 faks numarasına gönderebilirler 0212 328 34 06-07 telefon numaralarından da iletişime geçebilirler veya forumdan da bana yazabilirsiniz
Çalışmak için gelen arkadaş tmf nin genel sekreterliğini yapacak kitapların basımından kontrolünden tutunda diğer ülkerlerin motosiklet federasyonlarıyla olan ilişkilere kadar federasyonun işlerini organize ve kontrol edicek
bu kadar motor tutkunu arasından kimse ilgilenmiyo mu yoksa herkes hangi konu gündemdeyse ona mı yazıyo arkadaşlar hadi biraz araştırın karıştırın sayfaları
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.09.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
carlosbauer demiş ki:
ilgilenen arkadaşlar olabilir diye düşündüm ilgilenenler
carlosbauer, ilgilenen yok demekki........
o senin dediklerin bende fazlasıyla mevcut fakat şimdi işimi gücümü mü bırakayım??????
demekki bazen motor tutkunu değil boş(iş arayan) olmak gerekiyor _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Sorumluluk ve bilgi gerektiren bir iş bence şu ana kadar yazanlardanda anlaşılıyorki bu işi yapabilecek kimse yok dur bakalım başlık yeni belki bu işin hakkını verebilecek biri cıkar aramızdaN
felena filena gerek yok _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın mesajın sonuna eklediğim smiley ile de yanlış anlaşılmayacağını umarak yazdım ben de bundan önceki son mesajımı amacım işine yarayabilecek birinin dikkatinden kaçmaması idi kimsenin işini gücünü bırakmasına gerek yok bu özelliklere sahip ve iş arayan biri için güzel olacağını düşünerek yazdım ve bunun için de buranın uygun olduğunu düşündüm Türkiye Motosiklet Federasyonunun çalışanı da değilim oraya eleman bulmak gibi bi sorumluluğum da yok tek amaç burda ulaşması gereken biri varsa bu işe , bu konunun ona ulaşabilmesi idi sonuçta burası iş bulan bi forum değil insanın kolay kolay aklına gelmez böyle bi konu aratmak yine de farkına varamadığım bi yanlış anlaşılmaya sebep oluyosam uyarın lütfen teşekkürler
İngilizcem orta seviyede. Keşke çok iyi olsaydı o zaman bir dakika düşünmeden başvururdum ama dediğim gibi dil yetersiz kalır. Hem ne yapacaklar ingilizceyi, yabancılar Türkçe öğrensin _________________
Tarih: 23.09.2007 - 01:42 Mesaj konusu:
carlosbauer, bunu site yönetimiyle konuşup onların yardımıyla açsaydın daha faydalı olurdu ve daha çok kişiye ulaşırdı diye düşünüyorum. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
arkadaşlar biliyosunuz federasyon istanbulda forumda istanbul dışından görünen arkadaşlar bunu göze alsınlar ve coninja dediğin doğru site yönetimiyle konuşmak aklımdan geçti bu durumu ben normal forum sayfasından da yayılacağını düşündüm yönetime de iletmek faydalı olucak sanırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız