Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 rr calındı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 rr calındı

600 rr calındı
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:18    Mesaj konusu: 600 rr calındı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir önceki gün arkadasımın 2004 600 rr ı calındı sahibinden.com a ilan veren arkadasımı aradılar motora talip olduklarını söyleyerek bostancıda bulusmak istediler bulusma yerine motorsikletiyle gelen adam motoru begendigini ve denemek istedigini söyledi arkadasım vermeyince 2006 model x 9 un anahtarını uzatarak al benim motorun anahtarı sende kalsın dedi denemeye cıktı gidis o gidis karakola gittik motordan adamı bulalım diye ama o motorda calıntı cıktı gören olursa haber versin diye acıyorum bu forumu 600 rr ın özellikleri: arrow performans eksoz,harris cbr elcikler,öncamının ortasında bir catlak var kafagrenajında cam kenarında kırıklar var ,camurluk iptal plaka sele altı 34 DIG 95 bu arada motor kırmızı mavi gümüs renkte gören olursa bu numaraya haber verirse büyük iyilik yapmıs olur hadi istanbullu motorcular!05393594480 FATİH simdiden tesekkürler Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Sinirlendim Sinirlendim Üzgünüm Üzgünüm Öfkeliyim Öfkeliyim İstemiyorum
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun inşallah bulunur...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun daha dikkatl,i olmak lazım
Öfkeliyim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun resmi yokmu Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
takehead
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. umarım bulunur. bu da ders olur motorunu satmak isteyenlere. satış yapmadan asla anahtarı vermeyin çünki bu olay çok yapılıyor. kimseye güvenmeyin..
Başa dön
takehead Çevrimdışı takehead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dureza
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Pendik

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah bulunur ya:(
yhakup
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bostancı küçükyalı ve maltepe civarlarında sürekli hareket halindeyim arkadsım eger görürsem mtlaka haber verırım Üzgünüm
Başa dön
yhakup Çevrimdışı yhakup Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun inşallah bulunur...

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞEREFSİZLer Beğenmedim
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ajanda11
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi numara vallahi.Geçmiş olsun .kasko yok muydu?Benim motoru da çaldılar ama ben paramı kaskodan aldım.Yaklaşık 17 ay sonra polis aradı motorun bazı parçalarını bulduk diye.Bende sigorta şirketine yönlendirdim.Yani inşallah parçalamadan ulaşırsınız
Başa dön
ajanda11 Çevrimdışı ajanda11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 21.09.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.allah korusun yaa.hırsızlık kaskosu varsa bile sanırım anahtarı verdiği için parasınıda alamaz. Sinirlendim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 21.09.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim üzüldüm valla
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.09.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal