bir önceki gün arkadasımın 2004 600 rr ı calındı sahibinden.com a ilan veren arkadasımı aradılar motora talip olduklarını söyleyerek bostancıda bulusmak istediler bulusma yerine motorsikletiyle gelen adam motoru begendigini ve denemek istedigini söyledi arkadasım vermeyince 2006 model x 9 un anahtarını uzatarak al benim motorun anahtarı sende kalsın dedi denemeye cıktı gidis o gidis karakola gittik motordan adamı bulalım diye ama o motorda calıntı cıktı gören olursa haber versin diye acıyorum bu forumu 600 rr ın özellikleri: arrow performans eksoz,harris cbr elcikler,öncamının ortasında bir catlak var kafagrenajında cam kenarında kırıklar var ,camurluk iptal plaka sele altı 34 DIG 95 bu arada motor kırmızı mavi gümüs renkte gören olursa bu numaraya haber verirse büyük iyilik yapmıs olur hadi istanbullu motorcular!05393594480 FATİH simdiden tesekkürler
Tarih: 21.09.2007 - 11:29 Mesaj konusu:
geçmiş olsun. umarım bulunur. bu da ders olur motorunu satmak isteyenlere. satış yapmadan asla anahtarı vermeyin çünki bu olay çok yapılıyor. kimseye güvenmeyin..
İyi numara vallahi.Geçmiş olsun .kasko yok muydu?Benim motoru da çaldılar ama ben paramı kaskodan aldım.Yaklaşık 17 ay sonra polis aradı motorun bazı parçalarını bulduk diye.Bende sigorta şirketine yönlendirdim.Yani inşallah parçalamadan ulaşırsınız
çok geçmiş olsun.allah korusun yaa.hırsızlık kaskosu varsa bile sanırım anahtarı verdiği için parasınıda alamaz. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız