YAPILAN BU İŞTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE BENDEN KOCAMAN ALKIŞ. BEN MOTORSİKLET SEVENLERİNİN KALPLERİNİN NE KADAR YUMUŞAK OLDUĞUNU BİLİYORDUM ARTIK HERKES DE BİLECEK
Tarih: 21.09.2007 - 10:27 Mesaj konusu:
harikasını....
bunları görünce ne kadar dogru bir yer ne kadar dogru insanlardan oluşan bir grubun içine girdigimi bir kez daha anladım...umarım böyle aktivitelere katılmak bizede nasip olur..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3783 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 21.09.2007 - 13:36 Mesaj konusu:
O gün öyle heyecanlıydım ki,bişeyler eksik olmasın,herşer adil ve gerektiği gibi olsun diye aklımda olan bikaç şeyi yapmayı unutmuşum,en başta video çekmeyi...öğrencilerle aramızda öyle güzel ve komik diyalaoglar geçti ki,bi kaçını paylaşamak isterim:
ben resim çekmekle uğraşırken MD tişörtünün arkasındaki resmi çözmeye çalışan ve yapamayan 2 öğrenci en son dayanamayıp bana soruyolar:
öğrenci: -Tişörtün arkasında ki neeeyy örtmeenimm?
ben: -Motor kullanan kırmızı bir huni...
öğrenci yanındakine dönüyo: Neymiş?
diğeri: Ben nerden anlımm oğlumm,biz daha ingilizce öğrenmedik..
Tabi heryerde motordelisi sitesinden bahsediyoruz ama interneti sadece kelime olarak bilen çocuklara bunu anlatmak çok zor,ben yinede elimden geldiği kadar açıklamaya çalışıyorum:
öğrenci: örttmenimm,motordelisi ne demek?
ben: Orası motoru seven kişilerin birada olduğu,bilgi paylaştığı,buluştuğu,sohbet ettiği bir internet sitesi..
ben bunu söyledikten sonra öğrenciler kendi aralarında konuşuyolar,tabi bende kulak misafiri..
öğrenci: Ben bunlardan görmüştüm ama bizi almazlar içeri,kapıda "18 yaşından küçükler giremez" yazıyodu...(internet cafe zannediyolar ,ben hala dinliyorum )
diğeri: ya bu örrttmenne söyleriz, bizi alır içeri..
öğrenci: almazlar yine,motoru olanları alıyolardır..
diğeri :babamın mobilyetiniii çalarıkk,hihiihiiiii (kıkırdaşmalar )
Ve cevabını vermekte en çok zorlandığım soru:
"Motordelisi olmak için hangi okula gitmemiz gerek?"...........
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2044 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 21.09.2007 - 13:42 Mesaj konusu:
seker_portakali, kız nadide sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
GURUR DEMEK BU OLSA GEREK.......
Rabbit ve Şekerportakalı her ikinzden de allah razı olsun. Böyle bi kampanyayı, böyle bi organizasyonu yapmanız kadar sevaba geçebilecek başka bişey varmıdır acbaa?
Allahın ilk emri OKU....
Hem maddi hem manevi katılan herkese sonsuz teşekkürü kendi adıma bir borç bilirim...
hayabusa2785, Burak; Böyle bi ablan olduğu için gurur duymalısın
Tarih: 21.09.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
Bravooooooooooooooooooooooooooo _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 21.09.2007 - 15:07 Mesaj konusu:
seker_portakali, Başta seni olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım.
Yalnız gördüğüm kadarı ile kırtasiye malzemeleri dışında başka ihtiyaçlarıda olanlar var _________________
resimlere bakarken bile bir tuhaf oldum....onlar okusun yeterki...emeği geçen herkese teşekkürler _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 21.09.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
_________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
yaaa can yerimden vurdunuz beni.gercekjten resimler ve yorum harikaydı.bu paylasımı ve organızasyonun yapmında ve sunumunda emegi gecen herkese tesekkurler.bu organızasyona katılamamak ınanın koydu bana.umarım bundan sonrakı boyle guzel falıyetlerde yer alırım.herkese sevgı dolu keyıflı motor uzerınde guvenlı bır omur dılerım.
_RoMeO_, sen takip et o zaman bizi arkadaşım..Yeni projelerle ufaklıkları sevindirmeye devam edeceğiz.
seker_portakali demiş ki:
O gün öyle heyecanlıydım ki,
Ben fotoğraflara bakarken heyecandan öldüm,senin heyecanını tahmin etmek zor değil Nadidem.O kadar heyecandan beni aramayı bile unuttun
öğrenci: örttmenimm,motordelisi ne demek?
ben: Orası motoru seven kişilerin birada olduğu,bilgi paylaştığı,buluştuğu,sohbet ettiği bir internet sitesi..
ben bunu söyledikten sonra öğrenciler kendi aralarında konuşuyolar,tabi bende kulak misafiri..
öğrenci: Ben bunlardan görmüştüm ama bizi almazlar içeri,kapıda "18 yaşından küçükler giremez" yazıyodu...(internet cafe zannediyolar ,ben hala dinliyorum )
diğeri: ya bu örrttmenne söyleriz, bizi alır içeri..
öğrenci: almazlar yine,motoru olanları alıyolardır..
diğeri :babamın mobilyetiniii çalarıkk,hihiihiiiii (kıkırdaşmalar )
Ben Gaziantep'e gelebilirsem eğer sadece onlarla Motordelisi toplantısı yapacağım.Gittiğinde söylersin
Ve cevabını vermekte en çok zorlandığım soru:
"Motordelisi olmak için hangi okula gitmemiz gerek?"...........
Yerim ben onları yaaaaa,hepsi benim,hepsini yerim,hepsini MotorDelisi yapacağım
Ayrıcaaaa NAZAR beniiiim kızım olsuuuuun...Nadidem senden haber bekliyorum... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız