Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar TÜrkiyeye ne zAmn grer acaba ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamahapsr-a1000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte olay budur abi çok güzelmiş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Abi harbi motoru değişitirecektim cbr 125 alacaktım vazgeçtim...Çok gülüyorum

yamah istiodum fiyatları ne kadar abi bilginiz var mı??
yamahapsr-a1000 Çevrimdışı yamahapsr-a1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Aenema
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.09.2007 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off çok heycnlanmıştım yorumları okumadan yazmıştım da hakkatten yamaha pahalı olur burda .. Gelse de az satılır keyif sahibi paralı abilerimzden başka alan olbilceğini sanmıyorum.. bizim gibi öğrenci adama gelmez Gülümsüyorum hyo 250r hayaliyle bir sene daha bekliycez artıkGülümsüyorum
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 16.09.2007 - 04:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş yapmışlar en kısa zamanda gelir inşallah.

fakat arkadaşlar cbr125'deki gibi yada daha fazla parça ve 0 satış fiyatından yakınacaklar gibime geliyor...
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten muhteşem bi motor. Cbr 125 gibi basit değil 600lük 900lük abilerinde ne varsa r125 de bu özelliklerden yoksun kalmamış bravo YAMAHA...
bytecrube
Üye
Üye

Nereden: city of angels

MesajTarih: 16.09.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo 125 cc de olay yaratmış yamaha tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
bytecrube Çevrimdışı bytecrube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.09.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu yamahanın 125 lik canarı hondayı kaydeye almıcak kadar cok guzel ama derbi gpr 125 daha guzel Dil çıkarıyorum
ngereklinsan
Üye
Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bizzat yetkililerle görüştüm ve yzf R125 gelmiyecegi kesin gibi dediler. Ama yinede belli olmaz belki getiririz diyorlar getirsekte 10 dan asagi fiyat beklemeyin dediler. Bu Beldeyama ile görüşmemişten çıkan sonuctur
Başa dön
ngereklinsan Çevrimdışı ngereklinsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.09.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence cbr125e rakip olamaz çünki yamaha kalkar şimdi buna 8000ytl fiyat çeker

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozkaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle motora hersey feda olsun Alkışlıyorum
Başa dön
ozkaya Çevrimdışı ozkaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor süper ama CBR125R fiyatlarına asla satmazlar.bence 8500 ytl liste fiyatı olur.kimsede almaz. OK
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha fazla teknik detay yok mu yani???

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni nesil çok fena şanslı Bravo özellikle oğlum Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan bey paylaşım için teşekkürler. bizde arkadaşlarla armızda tr ye gelen race tarzı 125 cc hep cbr mı olacak diyorduk. yamahaya teşekkürler. hepimize hayırlı olsun. 1 tane yiğenime düşünüyorum Bravo Alkışlıyorum Bravo
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 125 cc de son nokta görüldügü gibi kaslı bimotor ve tekerleri bisiklet gibidegil gelecek sezonun en kral 125 i olucak Bravo
yamaha imzalı bu motor derbi , rs ..vs gibi motorlarla kıyaslanmalı cbr 125 bunu parkurudeil bence ama yamaha helal
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Sonraki
13. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal