işte olay budur abi çok güzelmiş
Abi harbi motoru değişitirecektim cbr 125 alacaktım vazgeçtim...
yamah istiodum fiyatları ne kadar abi bilginiz var mı?? _________________ "sakary@lı"
Farınız da yolunuz da hep açık olsun!!!ALLAH başımıza kasktan başka şey takdırmasın
off çok heycnlanmıştım yorumları okumadan yazmıştım da hakkatten yamaha pahalı olur burda .. Gelse de az satılır keyif sahibi paralı abilerimzden başka alan olbilceğini sanmıyorum.. bizim gibi öğrenci adama gelmez hyo 250r hayaliyle bir sene daha bekliycez artık _________________ zordur zor beklemek ben de çok özledim seni , sarylsana bana kyrsana belimi
Gerçekten muhteşem bi motor. Cbr 125 gibi basit değil 600lük 900lük abilerinde ne varsa r125 de bu özelliklerden yoksun kalmamış bravo YAMAHA... _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Tarih: 19.09.2007 - 16:19 Mesaj konusu:
bence bu yamahanın 125 lik canarı hondayı kaydeye almıcak kadar cok guzel ama derbi gpr 125 daha guzel _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Arkadaşlar bizzat yetkililerle görüştüm ve yzf R125 gelmiyecegi kesin gibi dediler. Ama yinede belli olmaz belki getiririz diyorlar getirsekte 10 dan asagi fiyat beklemeyin dediler. Bu Beldeyama ile görüşmemişten çıkan sonuctur _________________ ÖZAY MOTOR
YAMAHA MOTORSİKLET ve MOPED KONYA YETKİLİ BAYİİ
YAMAHA ve MOPED YEDEK PARÇA TOPTAN ve PEREKENDE BAYİİ
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 21.09.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
hakan bey paylaşım için teşekkürler. bizde arkadaşlarla armızda tr ye gelen race tarzı 125 cc hep cbr mı olacak diyorduk. yamahaya teşekkürler. hepimize hayırlı olsun. 1 tane yiğenime düşünüyorum _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1342 Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası
Tarih: 21.09.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
bence 125 cc de son nokta görüldügü gibi kaslı bimotor ve tekerleri bisiklet gibidegil gelecek sezonun en kral 125 i olucak
yamaha imzalı bu motor derbi , rs ..vs gibi motorlarla kıyaslanmalı cbr 125 bunu parkurudeil bence ama yamaha helal _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız