Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ADANALI
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 13.09.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugün benim işyerinin az ilerisinde çalışan biri var.kendisinde tvs marka motor var.150 cc.DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM TVS-150- AMA APACHİ DEĞİL.sobet ettik biraz.3 yıldır motorun kendisinde olduğunu hiçbir sorunu olmadığını ve bakımı için bile daha hiç servise gitmediğini çok memnun olduğunu söyledi.bilgilerinize.
Başa dön
ADANALI Çevrimdışı ADANALI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
twona
Üye
Üye

Nereden: bolu

MesajTarih: 14.09.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostlar isyeyen olursa makinayı satabilirim 5 günlük faturası kesilmedi bilginize neden derseniz iyi bir konser verdim iyide bir para aldım belki büyük makina alıcam....
Başa dön
twona Çevrimdışı twona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADANALI
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 15.09.2007 - 06:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twona arkadaşım.ADANA'dan merhaba.bende fena halde APACHİ'ye sarmış durumdayım.eğer ilgilenirsen bende DORADO/CORVUS var. 250cc./su soğutmalı/2007 model(henüz 8 aylık)/gümüş renkli/18 hp./üzerinde orjinal 2 dalga radyo/teyp/mp3 çalar/alarm/uzaktan çalıştırma var./5300 km.de./ön-arka disk fren/ön-arka tubles lastikler.ayrıca boya koruma ve şefffaf çizilmezlik filmi ile kaplattım.5250 ytl.istiyorum.farkını alarak senin motorla takas yapabilirim.537/249 94 49 borakarakas@gmail.com
Başa dön
ADANALI Çevrimdışı ADANALI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twona
Üye
Üye

Nereden: bolu

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çin motoru almam 1, o motoru 5250 ye satman imkansız 2, o fiyata gider cbf 250 yada hyosung gtr alırım 3, darılmaca gücenmece yok 4 Bravo
Başa dön
twona Çevrimdışı twona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 16.09.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twona resimleri nasıl ekliyorsunun ben ekleyemedim Üzgünüm banada anlatırsanız sevinirim resim eklemek istedim ama beceremedim İstemiyorum bir türlü size benim apachinin resimlerini göndeceğim ama olmadı yollayamadım bana anlarırsan sevinirim Delirdim Dans
Başa dön
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkez koymaya basladı makınaları hayırlı olsun yenı aln arkadaslara guzel guzel bınsınler artık benı kesmemmeye basladı bu gtr 250 veya er5 ıkısı arasında bı secım yapacam seneye artık zaten kıs geldı
okan1919
Üye
Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:

okan1919, 14 dişli tavsıye ederım sana Bravo etkısını goruceksın

sen 14 demişsin, 15 de takmış olan var, ama bu dişli değiştirme yokuş yukarı ve kalkışta performans düşüreceği kanısındayım. çünkü dişliyi değiştirmek gücü azaltacaktır.
okan1919 Çevrimdışı okan1919 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asphaltkowboy
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...ön ve arka lastikleri pirelli yaptım(dubleks).seneye de kısmet olursa bi kat daha atacam tripleks olacak.. ...apache şimdi daha güvenli oldu bıkmıştım tekerlerin kaymasından artık yağmurlu havada bile banamısın deniyor.(maşallah) Alkışlıyorum
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı asphaltkowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizden bir istegim var resim nasıl konuluyorr 2 rodaj ayari nasıl yapiliyor. motora zarar verirmi bende apache aldim ama arka tarafta oturanın ayaklari titriyormuş ne yapacam yaaa.......... Şok oldum
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim eklemeyi bende pek bilmiyom ama moderatör arkadaşlar anlatırlar sanırım.rodaj ayarı denilen şey ilk 1000 km.motoru fazla zorlama ortalama 5000 devirden yukarı çıkma 1000 km olunca servise git onlar gerekeni yapar ayrıca vibrasyonda zamanla azalacaktır rahat ol.. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Allah almak isteyipte alamayan tüm motorsever kardeşlerede bir an önce binmeyi nasip etsin... hoşçakal
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı asphaltkowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim servisim boktan bi servis mondialin servisi ayni zmanda adamlar mondialdel firast bulupta benim motorla ilgilenmiyor... rodaj ayari ney onu tam anlayamadim motorun daha hizli gitmesi için ne yapabiliriz örnnnnn nasıl ayarlanirrrr
Başa dön
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

....öfffff öf... Sinirlendim
Başa dön
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim adam akıllı anlatınsanıza o zman herkez yalan söylüyor neymiş apachee 140 vurmuş rampa aşşagiya indim devir saati 10 dayanti ama motor 130 gecmiyor 11 senedir motor kullaniyorum bilmesek neyse ama şu rodaj ayarlarimi ne varmiş nasıl modifiye edilir bu motorrrrrrrrrr
Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 21.09.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bu arada Hatırlatayım.. TVS nin Lastikleri dublex .. içindeki Şamrelleri çıkarırsanız direk Dubless olarak kullanabilirsiniz Haberiniz olsun.. Turgutlu"da Şu anakadar Yaklaşık 50 tane oldu Çoğuda İçlastikleri söküp çıkardı.. deneyin Görün.. Bravo Bu arada Hala almayı düşünüpte karar veremeyen arkadaşlara tavsiyemdir.. Yıllarca Güvenle ve sağlam kullanabileceğiniz bir motosiklettir. Çok fazla özelliği olan Suzuki patentiyle Hindistanda Üretilen bir motosikletdir.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okan1919
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada size bir haber. hindistanda surge 150 Apache piyasadan kalkmış. RTR 160 Apache artık hindistanda tek apache modeli olarak sunuluyor. Ama TR ne zaman gelecek(bir duyuma göre mart 2008 idi) belli değil. Hindistan bizim apache leri piyasadan kaldırdığına göre, vede Türkiye dağıtıcısının elinde motor sayısının epey azaldığını varsayarasak , her an gelebilir.

Bu artık bizi için iyi mi olacak kötü mü şuan pek birşey söyleyemiyorum. Önemli olan fiyatı ne olacak, ona göre kötü veya iyi diyebileceğim.

Ama yeni apache çok daha güzel olmuş. motorun altına bir parça eklemişler , herşeyiyle çok güzel duruyor.. resim eklemye şuan zamnım olmadığı için ekleyemiyorum.

resim ekleyemeyen arkadaşlar resmi herhangi bir resim sitesine upload edin sonra [img]url[/img]

Son Mesajdan 20 saat 23 dakika sonra eklendi:

Ve rtr 160 ın resimleri. TVS bu motoru ile Türkiye piyasasını(125-150 lilikler konusunda) alt üst edecek Bu arada bu motor 8500 devirde 15.7 beygir güç üretiyormuş(15.2 diye geçiyordu, ama 6000 devir olarak) bu da demek oluyor rahat 140 görür bu motor. 150 göre 3.2 beygir fark atmış

İşte resimler

kırmızı bu resim ile beni çok cezbetti, mükemmel bir kırmızı renk

Siyah tam bir siyah motor olmuş

arada birde video verelim

Link

hele şu motor aksamının siyaha bürünmesi bambaşka ve mükemmel bir görüntüye sokmuş.

Bu motor Türkiyeye girdiğinde honda ve yamaha piyasada büyük darbe alacak. Belki bu sayede yamaha yzf125 i Türkiye ye getirir ne dersiniz, ama fiyatı biraz abartılı olur sanırım yamaha yzf125 in birkaç resmi

Bu motor Türkiyeye gelirse rtr160 a sadece bu rakip olur, yoksa başka rakip yok.
okan1919 Çevrimdışı okan1919 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  Sonraki
8. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal