Arkadaşlar bugün benim işyerinin az ilerisinde çalışan biri var.kendisinde tvs marka motor var.150 cc.DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM TVS-150- AMA APACHİ DEĞİL.sobet ettik biraz.3 yıldır motorun kendisinde olduğunu hiçbir sorunu olmadığını ve bakımı için bile daha hiç servise gitmediğini çok memnun olduğunu söyledi.bilgilerinize.
dostlar isyeyen olursa makinayı satabilirim 5 günlük faturası kesilmedi bilginize neden derseniz iyi bir konser verdim iyide bir para aldım belki büyük makina alıcam....
twona resimleri nasıl ekliyorsunun ben ekleyemedim banada anlatırsanız sevinirim resim eklemek istedim ama beceremedim bir türlü size benim apachinin resimlerini göndeceğim ama olmadı yollayamadım bana anlarırsan sevinirim
herkez koymaya basladı makınaları hayırlı olsun yenı aln arkadaslara guzel guzel bınsınler artık benı kesmemmeye basladı bu gtr 250 veya er5 ıkısı arasında bı secım yapacam seneye artık zaten kıs geldı _________________ 250 R HYOSUNG
okan1919, 14 dişli tavsıye ederım sana etkısını goruceksın
sen 14 demişsin, 15 de takmış olan var, ama bu dişli değiştirme yokuş yukarı ve kalkışta performans düşüreceği kanısındayım. çünkü dişliyi değiştirmek gücü azaltacaktır. _________________ Ya istiklal
Ya ölüm
Tarih: 21.09.2007 - 21:01 Mesaj konusu:
...ön ve arka lastikleri pirelli yaptım(dubleks).seneye de kısmet olursa bi kat daha atacam tripleks olacak.. ...apache şimdi daha güvenli oldu bıkmıştım tekerlerin kaymasından artık yağmurlu havada bile banamısın deniyor.(maşallah)
arkadaşlar sizden bir istegim var resim nasıl konuluyorr 2 rodaj ayari nasıl yapiliyor. motora zarar verirmi bende apache aldim ama arka tarafta oturanın ayaklari titriyormuş ne yapacam yaaa..........
Tarih: 21.09.2007 - 21:19 Mesaj konusu:
resim eklemeyi bende pek bilmiyom ama moderatör arkadaşlar anlatırlar sanırım.rodaj ayarı denilen şey ilk 1000 km.motoru fazla zorlama ortalama 5000 devirden yukarı çıkma 1000 km olunca servise git onlar gerekeni yapar ayrıca vibrasyonda zamanla azalacaktır rahat ol.. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Allah almak isteyipte alamayan tüm motorsever kardeşlerede bir an önce binmeyi nasip etsin... hoşçakal
benim servisim boktan bi servis mondialin servisi ayni zmanda adamlar mondialdel firast bulupta benim motorla ilgilenmiyor... rodaj ayari ney onu tam anlayamadim motorun daha hizli gitmesi için ne yapabiliriz örnnnnn nasıl ayarlanirrrr
kardeşim adam akıllı anlatınsanıza o zman herkez yalan söylüyor neymiş apachee 140 vurmuş rampa aşşagiya indim devir saati 10 dayanti ama motor 130 gecmiyor 11 senedir motor kullaniyorum bilmesek neyse ama şu rodaj ayarlarimi ne varmiş nasıl modifiye edilir bu motorrrrrrrrrr
Arkadaşlar Bu arada Hatırlatayım.. TVS nin Lastikleri dublex .. içindeki Şamrelleri çıkarırsanız direk Dubless olarak kullanabilirsiniz Haberiniz olsun.. Turgutlu"da Şu anakadar Yaklaşık 50 tane oldu Çoğuda İçlastikleri söküp çıkardı.. deneyin Görün.. Bu arada Hala almayı düşünüpte karar veremeyen arkadaşlara tavsiyemdir.. Yıllarca Güvenle ve sağlam kullanabileceğiniz bir motosiklettir. Çok fazla özelliği olan Suzuki patentiyle Hindistanda Üretilen bir motosikletdir.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu arada size bir haber. hindistanda surge 150 Apache piyasadan kalkmış. RTR 160 Apache artık hindistanda tek apache modeli olarak sunuluyor. Ama TR ne zaman gelecek(bir duyuma göre mart 2008 idi) belli değil. Hindistan bizim apache leri piyasadan kaldırdığına göre, vede Türkiye dağıtıcısının elinde motor sayısının epey azaldığını varsayarasak , her an gelebilir.
Bu artık bizi için iyi mi olacak kötü mü şuan pek birşey söyleyemiyorum. Önemli olan fiyatı ne olacak, ona göre kötü veya iyi diyebileceğim.
Ama yeni apache çok daha güzel olmuş. motorun altına bir parça eklemişler , herşeyiyle çok güzel duruyor.. resim eklemye şuan zamnım olmadığı için ekleyemiyorum.
resim ekleyemeyen arkadaşlar resmi herhangi bir resim sitesine upload edin sonra [img]url[/img]
Son Mesajdan 20 saat 23 dakika sonra eklendi:
Ve rtr 160 ın resimleri. TVS bu motoru ile Türkiye piyasasını(125-150 lilikler konusunda) alt üst edecek Bu arada bu motor 8500 devirde 15.7 beygir güç üretiyormuş(15.2 diye geçiyordu, ama 6000 devir olarak) bu da demek oluyor rahat 140 görür bu motor. 150 göre 3.2 beygir fark atmış
İşte resimler
kırmızı bu resim ile beni çok cezbetti, mükemmel bir kırmızı renk
hele şu motor aksamının siyaha bürünmesi bambaşka ve mükemmel bir görüntüye sokmuş.
Bu motor Türkiyeye girdiğinde honda ve yamaha piyasada büyük darbe alacak. Belki bu sayede yamaha yzf125 i Türkiye ye getirir ne dersiniz, ama fiyatı biraz abartılı olur sanırım yamaha yzf125 in birkaç resmi
Bu motor Türkiyeye gelirse rtr160 a sadece bu rakip olur, yoksa başka rakip yok. _________________ Ya istiklal
Ya ölüm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız