Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, hayy sen çok yaşa emi:) ne tatlı ne saf muhabbetler... biz şuncacık halimizle bişeyler yapmaya çaılışıyoruz.. keşke herkes daha duyarlı olsa.. Rabbit, gidelim mi?? gidelim mi?? bayramdan bikaç gün önce gidelim miiiii???
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, kısmet desem Pınarım..Anladın sen Göz kırpıyorum İnşallah bir fırsat yaratırım da gideriz...
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:27    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili ikitekere sevdalanan yollara, dağlara,dostluklara,değer veren MOTORCU kardeşlerim öncelikle MOTOR DELİSİ'yim diyen herkese bu güzel anlamlı kampanyaya destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum kampanyaya katılan birtek TEBEŞİR birtek KURŞUN KALEM gönderen arkadaşımıza dahi ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin diyorum ...

Bu arada iş ev cep telefonlarımızı alarak GAZİANTEP MD olarak sizleride teslimatta arayacağız sizleride burada görmek istiyoruz diyen sevgili dostlarımız bir alo deselerdide bu mutluluğu bir AKÇAKENTLİ olarak ben ve sevgili GAZİANTEP MD'de yerinde yaşasaydı saygılarımla...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....

En son Alperence tarafından 22.09.2007 - 01:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
abdullahdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba güzel insanlar.merhaba iyilik melekleri,merhaba motordelisi.com un üyeleri kardeşlerim.....projemiz çok mükemmel ve muhteşem bir şekilde sonuçlandı.dağıtım,tertip,düzen çok harikaydı.bu organizasyonda nadide hanımın çabaları,bizlere yardımı doğrusu görülmeye değerdi.dağıtım söz verdiğim gibi basın önünde ve titizlikle gerçekleşmiştir.size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.öğrencilerim o kadar mutlu oldu ki..her gün bıkmadan konuşuyoruz.okulda çok büyük bir sevinç var.okul zilini de öğrencilerimiz duymuşlar ve bana soruyorlar:-öğretmenim biz de mi artık şehir okullarındaki gibi müzikli zille derslerimize gireceğiz diyorlar.bende onlara:-evet çocuklar tabiki bizim de artık müzikli zilimiz olacak.biraz bekleyin.yakında motordelisi.com.sitemizin abileri,ablaları onuda gönderecekler diyorum.motordelisi com. un duyarlı güzel insanları,kardeşlerimiz.....kardeş okulunuz sizleri çok seviyor.müdürüm durdu bey sizede minnettarız...saygılarımla akçakent ilköğretim okulu müdür yardımcısı Abdullah DEMİR.
Başa dön
abdullahdemir Çevrimdışı abdullahdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:44    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada sevgili ŞEKER MÜDÜR'ümüzü MD ye üye yapmışsınız bu çok sevindirici gurur duyduk
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kanuniatilla
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bi davranis Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kanuniatilla Çevrimdışı kanuniatilla Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek söz yok harbi duygulandım Ağlıyorum Ağlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum MD Göz kırpıyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 22.09.2007 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bravo bravo bravooo
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 05:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim emeği geçenlere böyle alt yapıdan eğitmek lazım motorcularında faydalı işlerle uğraştığını bu minik kardeşlerimiz görüp ileride toplumda bir yerlere geldikleri zaman en azından araç kullandıkları zaman hatırlarlar ve motorculara daha saygılı davranırlar bu zamanda insanlara anlatmakta zorlanıyoruz motorculuğun serserilik olmadığını ileride gençlerimiz ümit ediyorum büyüklerinden daha anlayışlı olurlar tekrar bu yardım kampanyasına emeği geçen herkesi kutluyorum Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu organizasyonda emeği geçen herkesten allah razı olsun. Alkışlıyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 22.09.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay budur işte ayakta alkışlanır.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.09.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi olay emeği geçenin ellerine sağlık Alkışlıyorum Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 22.09.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum emeği geçen herkese
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abdullahdemir demiş ki:
merhaba güzel insanlar.merhaba iyilik melekleri,merhaba motordelisi.com un üyeleri kardeşlerim.....projemiz çok mükemmel ve muhteşem bir şekilde sonuçlandı.dağıtım,tertip,düzen çok harikaydı.bu organizasyonda nadide hanımın çabaları,bizlere yardımı doğrusu görülmeye değerdi.dağıtım söz verdiğim gibi basın önünde ve titizlikle gerçekleşmiştir.size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.öğrencilerim o kadar mutlu oldu ki..her gün bıkmadan konuşuyoruz.okulda çok büyük bir sevinç var.okul zilini de öğrencilerimiz duymuşlar ve bana soruyorlar:-öğretmenim biz de mi artık şehir okullarındaki gibi müzikli zille derslerimize gireceğiz diyorlar.bende onlara:-evet çocuklar tabiki bizim de artık müzikli zilimiz olacak.biraz bekleyin.yakında motordelisi.com.sitemizin abileri,ablaları onuda gönderecekler diyorum.motordelisi com. un duyarlı güzel insanları,kardeşlerimiz.....kardeş okulunuz sizleri çok seviyor.müdürüm durdu bey sizede minnettarız...saygılarımla akçakent ilköğretim okulu müdür yardımcısı Abdullah DEMİR.

Abdullah bey kısa zamanda okul zilini temin edeceğimizden şüpheniz olmasın... Bravo
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu güne kadar bi dünya fotoğraf eklendi MDye ama bunlar kadarı güzeli eklenmemişti hiç...fotoğraflarda ufaklıkların gözleririndeki şaşkınlık ve mutluluk karışımı ifadeler yapılan olayın ne kadar yerinde bişey olduğunu gösteriyor zaten...sonraki resimlerde şaşkınlık ifadesi silinmiş ve tüm hücrelerinde mutluluğu doya doya yaşamışlar Bravo

süpersiniz MD,süpersin Şekerim Portakalım Gülümsüyorum
hep böyle duyarlı olmamız dileğiyle
hepimizi ayakta alkışlıyorum valla
işte budur
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal