Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"

MD Kardeş Okul "Gittik, sevindirdik, geldik"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 22.09.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeği geçen herkesden Allah razı olsun Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
le_muyd
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 22.09.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bir sonraki organizasyonda yer almak için can atıyorum şu anda kayserideyim yakınlarda biryerlerde yeniden yapılırsa seve seve gelirim tüm duyarlı arkadaşlara teşekürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
le_muyd Çevrimdışı le_muyd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.09.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun arkadaşlar. Elinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çocuklar bizim geleceğimiz bunu unutmayalım tebrikler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYDEMİR
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güzel dayanişma için herkese cok cok teşekürler işte budur motorcu kardeşligi budur motorculuk ne mutlu bize....

yardımlar dagıtılırken orda olmayı o mutlulugu tatmayı o umut sacan gözlerle göz gözegelmeyi cok isterdik ben ve ekibim ama malesef haberimiz olmadi Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tüm yardım edenler için bu alkışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYINTAPLI, arkadaşlar aleperce'ye açıklamasını yaptım,hani bilmeden etmeden,öğrenmeden sanki bilerek haber verilmemiş gibi davranmayın..ama çok isterseniz köyün yolunu biliyosunuz,çocukları herzaman gidip görebilir,yardım edenlerden biri olduğunuzu söyleyerek sevinçlerini paylaşabilirsiniz Bravo Bravo hatta resim çekilip koyarsanız sevinirm Bravo Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ander
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yeni üye oldum yürekten tebrikler ediyorum motorcu deliler hepinizi seviyorum
deli-beyro
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REK-LAM-LARRRRRRRRRRR

Çok gülüyorum Ekranlardan ayrılmayın yine dönücez Dil çıkarıyorum
Başa dön
deli-beyro Çevrimdışı deli-beyro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 23.09.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli-beyro, reklamlar derken ne demek istemişsinz anlayamadım ??
Nadide'cim eksik kalanlarda geldi mi ? hani bi an önce tamamlanırsa ona göre eksiğimiz nedir ne dieğildir bilelim..
Arzu'cum o zaman kısmet diyelim artık.. Antep'ten önce bi İzmir yapmam şart Göz kırpıyorum o zaman planlarız bişeyler..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 23.09.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli-beyro, ne bu şimdi Sinirlendim
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.09.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli-beyro, şimdi sana uzun uzun bir şeyler yazmak isterdim ama,fotolardan ve 5 sayfa yorumlardan sadece bunu çıkaran bir insana aslında ne yazsak boş.O yüzden seni belediye çöpçülerine havale ediyorum.Sen bulunduğun memleketin en ücra yerindeki çöp konteynırının içine otur bekle,çöpçü abiler senin için gerekeni yapar.. Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sizin gibi insanlardan razı olsun
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, geliyo canım eksiklerde,bi kaç koli de yolda,öğrendim..hepsini ulaştırcam yerine,bende yarın kardeş okulda göreve başlıyacağım için kalan eksikleri tamamlarım yavaş yavaş,...bücürüklerin hepsi gözümün önünde olacak Delirdim vallaa önce İzmir'mi yaparsın bilmem ama kesin gelmeniz şart,hele Arzu Göz kırpıyorum ,Nazar içinnn... Gülümsüyorum

deli-beyro, amann,buna yorum bile yapmam,daha 15.mesajda beyni bu kadar yorabiliyor demek.yarıca evet,ara bul bakalım,hangi motor sitesi bölye bişey yapmış.. ?

HaYaBuSa, saoll cnmm,ama çöplere bile yazık hani,onların bile çöp olmadan önce bir karakteri vardı Gülümsüyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Dokunaklı göslerim yaşardı Doğrusu Brovo Arkadaşlar Alkışlıyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com

En son deliemin tarafından 23.09.2007 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deli-beyro
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
deli-beyro, ne bu şimdi Sinirlendim

buna yorum diyoruz (görüş) diyenlerde çogunlukda OK

ibadetin gizli yapılmasına gerektigine inanan birisiyim aa ben haca gittim aa ben fakir doyurdum aa ben falan fakire falanca gayrimenkulümü bağışladım bunlar reklam Allah ile kul arasında kalsın seda sayan ın siz ne kadar ögrenci destekledigini biliyormusunuz sinan özenin yaptırdıgı okullardan haberiniz varmı ? yok ben şahsen tanırım ve tesadüfen şahit oldum onlar ihtiyaçları oldugu halde yapmıyor böle reklam sizde yapmasanız daha hoştu şimdi bana duvar örün siz kafanıza göre sorun degil ben buranın üyesiyim farklı düşünen kesimdenim
Başa dön
deli-beyro Çevrimdışı deli-beyro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal