bir sonraki organizasyonda yer almak için can atıyorum şu anda kayserideyim yakınlarda biryerlerde yeniden yapılırsa seve seve gelirim tüm duyarlı arkadaşlara teşekürler
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3787 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 22.09.2007 - 16:18 Mesaj konusu:
AYINTAPLI, arkadaşlar aleperce'ye açıklamasını yaptım,hani bilmeden etmeden,öğrenmeden sanki bilerek haber verilmemiş gibi davranmayın..ama çok isterseniz köyün yolunu biliyosunuz,çocukları herzaman gidip görebilir,yardım edenlerden biri olduğunuzu söyleyerek sevinçlerini paylaşabilirsiniz hatta resim çekilip koyarsanız sevinirm
Tarih: 23.09.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
deli-beyro, reklamlar derken ne demek istemişsinz anlayamadım ??
Nadide'cim eksik kalanlarda geldi mi ? hani bi an önce tamamlanırsa ona göre eksiğimiz nedir ne dieğildir bilelim..
Arzu'cum o zaman kısmet diyelim artık.. Antep'ten önce bi İzmir yapmam şart o zaman planlarız bişeyler.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
deli-beyro, ne bu şimdi _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
deli-beyro, şimdi sana uzun uzun bir şeyler yazmak isterdim ama,fotolardan ve 5 sayfa yorumlardan sadece bunu çıkaran bir insana aslında ne yazsak boş.O yüzden seni belediye çöpçülerine havale ediyorum.Sen bulunduğun memleketin en ücra yerindeki çöp konteynırının içine otur bekle,çöpçü abiler senin için gerekeni yapar.. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3787 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 23.09.2007 - 11:26 Mesaj konusu:
nofeaR6, geliyo canım eksiklerde,bi kaç koli de yolda,öğrendim..hepsini ulaştırcam yerine,bende yarın kardeş okulda göreve başlıyacağım için kalan eksikleri tamamlarım yavaş yavaş,...bücürüklerin hepsi gözümün önünde olacak vallaa önce İzmir'mi yaparsın bilmem ama kesin gelmeniz şart,hele Arzu ,Nazar içinnn...
deli-beyro, amann,buna yorum bile yapmam,daha 15.mesajda beyni bu kadar yorabiliyor demek.yarıca evet,ara bul bakalım,hangi motor sitesi bölye bişey yapmış..
HaYaBuSa, saoll cnmm,ama çöplere bile yazık hani,onların bile çöp olmadan önce bir karakteri vardı
Çok Dokunaklı göslerim yaşardı Doğrusu Brovo Arkadaşlar _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
En son deliemin tarafından 23.09.2007 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ibadetin gizli yapılmasına gerektigine inanan birisiyim aa ben haca gittim aa ben fakir doyurdum aa ben falan fakire falanca gayrimenkulümü bağışladım bunlar reklam Allah ile kul arasında kalsın seda sayan ın siz ne kadar ögrenci destekledigini biliyormusunuz sinan özenin yaptırdıgı okullardan haberiniz varmı yok ben şahsen tanırım ve tesadüfen şahit oldum onlar ihtiyaçları oldugu halde yapmıyor böle reklam sizde yapmasanız daha hoştu şimdi bana duvar örün siz kafanıza göre sorun degil ben buranın üyesiyim farklı düşünen kesimdenim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız