Eywah Naptın sen deli-beyro Şimdi Rabbit seni çiğ çiğ yer Rabbit hassastır bu konularda Elbette İyiliğin en makbulu gizli yapılandır ama belkide Yönetim bu tür organizasyonların diğer kardeş sitelerede örnek olması açısından burada duyuruyor olmazmı ...!! ... Sonuç olarak reklam olsada olmasada Şu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım ediliyor .. ne güzel _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3787 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 23.09.2007 - 12:19 Mesaj konusu:
deli-beyro, hani bizi seda sayan ve sinan özen'le kıyaslamanızda bi garip olmuş,herkes burda el verdiği kadar maddi manevi yardım etti,onlarda bi zahmet edecekler tabi...
birincisi kimse burda reklam yapmıyo,gerek bile yok.ama hani o çocukların sevincini görmek,mutluluklarını paylaşamak"evet yaa,gerçekten doğru bişey yapmışız"cümlesini kendimize söylemeye yardımcı oluyor.lütfen resimlere ve özlellikle resimlerde çocukların gözlerine iyi bakın..belki bu bişeyleri daha iyi anlamanıza yardımcı olur...ayrıca yardım yapanların hepsi herşeyde aynı görüşü savunur diye bişeyde yok,içlerinde sizin gibi farklı düşünen kesimde vardı ama ne mutlu ki amaç bir...
buranın üyesi olmaya devam edin,ama yapılan iyilikleri,yardımları basit görmek,reklam deyip daha iyisini yapamamak da Allah 'la kul arasında kalır sanırım :?:neysee,burda polemik yaratmayın,buna izin vermem çünkü
ibadetin gizli yapılmasına gerektigine inanan birisiyim aa ben haca gittim aa ben fakir doyurdum aa ben falan fakire falanca gayrimenkulümü bağışladım bunlar reklam Allah ile kul arasında kalsın seda sayan ın siz ne kadar ögrenci destekledigini biliyormusunuz sinan özenin yaptırdıgı okullardan haberiniz varmı yok ben şahsen tanırım ve tesadüfen şahit oldum onlar ihtiyaçları oldugu halde yapmıyor böle reklam sizde yapmasanız daha hoştu şimdi bana duvar örün siz kafanıza göre sorun degil ben buranın üyesiyim farklı düşünen kesimdenim
Şimdi ben uzun uzun size anlatsam anlayacak mısınız onu merak ediyorum?Şansımı bir deneyeyim bakayım anlayacak mısınız?
deli-beyro demiş ki:
REK-LAM-LARRRRRRRRRRR
Ekranlardan ayrılmayın yine dönücez
Siz buna yorum diyorsunuz.
Yorum,bir yazının veya bir sözün, anlaşılması güç yönlerini açıklayarak aydınlığa kavuşturmaktır.
Görüş( mecaz anlamda kullanmışsınız) bir olay, varlık veya düşünce üzerinde varılan yargıdır.
Yazdığınız mesaj ikisini de kapsamıyor.Yazdığınız mesaja biz burada "Laf olsun diye yazılan yazı " diyoruz.
Alıntı:
ibadetin gizli yapılmasına gerektigine inanan birisiyim
Yazdığınız yazıda bir cümlede hem fikir olacağımızı düşünmezdim ama evet ben de ibadetin Allah ile Kul arasında olmasından yanayım.Soru şu yaptığımız işin ibadetimiz olduğunu size kim söyledi?Nereden bu fikire sahip oldunuz?
Kendi adıma yazıyorum.Ben deftere ,kaleme,silgiye vs. ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye ihtiyaçları için ön ayak olduğumdan dolayı ibadet mi etmiş oluyorum.İbadetim kime peki? Ben bu konuya adım atarken ibadet amacı veya sizin dediğiniz gibi reklam amacı ile başlamadım.Kaldı ki kime ne için reklam yapıyorum onu da anlamadım ..Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nin açmış olduğu Kitap kampanyasını duyurduğum başlıkda ,Gaziantep'de bir defteri bir öğretim yılı boyunca silip silip kullanan öğrenci kardeşlerimiz olduğunu öğrendiğimizde ,en ihtiyacı olan okulu bulup burada duyurusunu yaptık.Duyarlı arkadaşlarımız maddi ve manevi desteğini esirgemedi.Kardeşlerimize kırtasiye malzemelerini yolladı.Kimse bunu ibadet amaçlı yapmadı.Malzemeleri alıp yollayan arkadaşlarımız sizin kesiminizin düşündüğü gibi düşünmeyerek şunu söyledi" Onların ihtiyacı ,bizim imkanımız var"
Siz ve sizin gibiler ancak boş boş konuşup insanların değerli zamanını harcamaya yarıyorsunuz.Siz Seda Sayan'ı ,Sinan Özen'i örnek gösterip ,"Ben şahsen tanıyorum şahit oldum" gibi boş boş böbürlenip örnek vereceğinize ,ben ne yaptım,yapıyorum ,yapacağım diye düşünün.Beyninizin kıvrımlarını bana ve değerli arkadaşlarıma ibadet konusunda vaaz vermek için çalıştıracağınıza bu kadar duyarlı motosiklet kullanıcılarının arasında sizin ne işiniz var onu düşünün.
Siz Motordelisi portalını ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama sitenin kadrolu sapığı gulo ile aynı ip de olmanız biraz durup düşünmeme neden oldu.(bknz :gulo "selonun arabaya goyun getüsünler " diye onlarca ,aptal başlıklar açıp moderasyondaki arkadaşlarımın değerli zamanını harcayan kişi)
Bu IP adresini kullanan diğer kullanıcılar
quLo [ 6 Mesajlar ]
deli-beyro [ 3 Mesajlar ]
İlk mesajımda da belirtmiştim ama anlayana tabi :
Alıntı:
Ve lütfen yapılan dayanışmayı fotoğraflandırıp yayınladığımız için olumsuz eleştireler olmasın.Yardım ve dayanışmanın gizli olmasından yana olmama rağmen duyarlı arkadaşlarımıza yol göstermek ve bu konularda "aman be sen"cileri TEŞVİK edebilmek amacıyla yayınlamaktayız..Yayınlıyoruz haklı gururumuzu paylaşıyoruz.Yardım çağrımızın hedefine ulaştığını herkes bilsin görsün diye yayınlıyoruz..
Yardım ve dayanışmanın gizli olmasından yana olmama rağmen duyarlı arkadaşlarımıza yol göstermek ve bu konularda "aman be sen"cileri TEŞVİK edebilmek amacıyla yayınlamaktayız..Yayınlıyoruz haklı gururumuzu paylaşıyoruz.Yardım çağrımızın hedefine ulaştığını herkes bilsin görsün diye yayınlıyoruz.
Herkes Gaziantep'e gidip amaçladıkları hedeflerinin başarıyla sonuçlandığını göremeyeceği için,GÜVEN için yayınlıyoruz.
Filanca parti destekli falanca yardımlaşma kurum ve kuruluşların bile yolsuzluk denizinde kendilerine jet-ski edindikleri bir ülkede insanların güvenini kazanmak,gösterdikleri dayanışmanın hedeflenen kitleye gittiğini belgelemek adına açıldı bu başlık.Bu nedenle yayınlandı fotoğraflar.
Bu başlık açılmasaydı söylenen şu olurdu" Hani nerde MD dayanışması ,konuştunuz ,yazdınız,çizdiniz,hani nerede.Yalan oldunuz demii???" Muhtemelen bu mesajı da sizin kesim yazardı
Benim ibadetim hakkında ne biliyorsunuz da yorum yapabiliyorsunuz.İster ateist olurum ister inançlı,ister müslüman olurum ister hıristiyan sizi ilgilendirmediği gibi kimseyi ilgilendirmez.
Benim yaşantımı,yaptıklarımı eleştirecek insan ilk önce dönüp kendi yaşantısına ve yaptıklarına bakacak.Benim üstümde bir yaşamı ve karakteri varsa adam gibi eleştirisini okur bana kazandıracaklarına bakarım.Gerisi boş..
Size neden mi cevap verdim.Denedim,siz ve sizin kesim belki amacımızı gerçekten anlarsınız diye ... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, bu yazı beni yerle bir etti. ben nasıl bu kadar hayvandan öte bişey yazdım dedim kendi kendime
burda dikkatimi çeken hayabusa malı gibi insana hakaret etmeden de onu utandırmanın mümkün oldugu
kusura bakmayın ama bakış açısı nın önemi gerçekden büyükmüş nasıl bakılırsa öyle
yardım sahibi herkesden özür
yanlız bir konuda dikkatini çekerim rabbit hanım bu yaptıgınız ibadet degilde nedir dinimiz ihtiyacı olanlara yardımı emreder bu kurala hizmet etmediyseniz o halde bunun ticari bir amacı olur buda reklam veya dengi bir olguya eşittir bence yazdıklarınıza göre dini hükme göre bir girişim
Bunu yapmak için herhangi bir dine gerek yok,herhangi bir dinin emretmesine de gerek yok.Ben insanım diyen ,diyebilen herkes bunu yapmalı.Ne yazık ki bizim toplum olarak olaylara "Bravoooo veya vah vaaaaaah" demek gibi bir adetimiz var.Kimse bir adım öteye gitmiyor.Gitmek isteyip de nereden başlayacağını da bilmeyenler var.Bu amaçla açılan bir başlıktı,gönderilen malzemelerin öğrencilere ulaştığını bilmek isteyenler için açılan diğer bir başlıkdı.
Ben bu işe başlarken ne Ramazan ayına denk geldiğinin farkındaydım ne de ibadet için adım attım.Sadece şunu düşündüm,"Herkesin serseri motorcular diye düşündüğü bir camiada ne kadar duyarlı insan var?Teşvik edip birşeyler yapabilir miyiz acaba?" Ben bunu sevabım olsun diye yapmadım.Yapan varsa bilemem.
Ben bir defteri, bir ders yılı kullanan, bir öğrenci olduğunu duyduğum zaman bir defter alamaycak kadar durumu olmayan insanların,çocuklarını okutma çabasına ,o çocuğun okuma çabasına hayran kaldım ve neler yapabilirim diye düşündüm.Ben belki gizli saklı 2 çocuğu sevindirecektim.Ama böyle olduğu zaman 156 tane çocuk sevindi.Bu size bir şey ifade ediyor mu ?
Reklam yapacak bir durum yok.Ne sanıyorsunuz insanların " MD bir okula yardım etmiş gelin biz bu portala para kazandıralım reklam verelim" diyeceklerini mi?Komik değil mi sizce...Başka kime reklam yapıyoruz,diğer portallara mı? Keşke yaptığımız reklam olsa da herkes duyarlılığını gösterse..
Evet yaptığımız tüm Sosyal Dayanışmaları ,elimden geldiğince yayınlayacağım.Altında milyarlık motosiklet olan , serseri motorcular olmadığımızın bir ispatı değil mi bu..Bizimle birlikte tüm motor camiasının gurur duyması gerekir bence..
Siz bence gulo ile bağlantınız hakkında bana bir açıklama getirin.Özel mesaj da olabilir.Forum kurallarını uygulamak zorunda kalmamam için... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
ALLAH hayırlarınızı kabul etsin hepimizin üzerine düşen görevler var yerine getirdikçe insanlar daha da mutlu olacaklar ama hep birlikte olmak şartıyla... çok güzel
Çok Güsel Bir Projeye İmza Atmışsınız Emege Geçen Herkese Buradan Çok Tşk ederim Allah Razı Olsun Sizlerden Allah Bu Tip Projelerin Devamını Nasip Eder İnşallah Ellerinize Yüreğinize Sağlık Sizleri Çok Seviyorum Harikasınız Ya _________________ Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır.
gulo kısmını bir kavraya bilsem açıklık memnuniyetle getircem gulo kimdir ne ip si nerden 3 mesaj benden 6 mesaj ondan onu anlamadım teknik konularda bilgim çok yok sadece baglanırım giriş yaparım yazar çıkarım ötesini istesemde yapamıyorum yetenekli degilim
konuya dönmek gerekirse yanlış düşündügüme beni bile inandırdınız daha fazla yüklenmek bana zaiyattan başka birşey kazandırmaz herhalde size güzel düşünmüşsünüz fakat benimde okuduguma duyduguma rastladıgıma göre bir insana yardım yapılıyorsa bunun gizli kalması yardımı alan kişinin gururu düşünülmesi gerektigi yönündedir bu açıdan bakarsanız bana hak verirsiniz ben iki olguyu karşılaştırdım ve dedim bir hayır yapıcaklar motorcular olarak yüzlerine gözlerine bulaştırdılar ne anlamı var fotograflamanın belgelemenin bunlar gizli yardımın önemini insanların onurunu düşünmedilermi dedim şu an demiyorum savunmuyorum o ayrı konu sadece yanlış bir anlaşılma oldu gizlilik ve açıklık ile ilgili saolsun diger duyarlı arkadaşlar topa tutmak için kıvılcım bekler haldeler çöp tenekesi yaptılar bizi özrümü diledim yanlışımı düzelttim burda vicdan rahatlıgını hissettim
site üyeleri kişilerden de beklentim bir durum olaya mesaja her yönünden bakın benim bu hatam size ibret olsun lafı başka yerininzden alıp muhalefet mesajı yazmayın çözüm üreten anlayışlı ( Rabbit ) olun . sorun çıkaran dengesiz ( Hayabusa ) olmayın. aradaki farkı görün yerinizi belirleyin ben sözümü geri alarak kordinatlarımı belli etmiş oldum sizde öyle yapın
konuyu daha fazla irdelemek istemiyorum bana iletilecek birşey olursa burda degil özel mesajda isterim yeterinmce dagıldı konu hatta mümkünse silinip mesajlar bu beyaz sayfada karanlık nokta olmasın
deli-beyro, tribüne oynama aslanım. Gerekli açıklamalar yapılmış, kıpraşıp durma... Ramazan vakti... _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
deli-beyro, HaYaBuSa, bu sitede,sanalda ve gerçek hayatta görüp görebileceğin en efendi insanlardan bir tanesidir.Kabul ettiğin gibi öyle gereksiz ve ön yargılı mesajına karşılık bırakda böyle cevap verilsin..
Demek ki neymiş önyargılı davranmadan,yazıp çizmeden önce beş kere düşünecekmişiz..
Mesajları silmeye gerek yok,önyargılı davrananlar için kalsın.
Bu sayfa hala tertemiz _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
deli-beyro, biraz anlama yeteneğin olsaydı benim yazdıklarımın bir hakaret değil bir iltifat olduğunu anlardın
Benim yazdığımın daha beterini Rabbit yazmış ama ona tık yok,gerçi Arzu ablanın yazdığı yazılarda çok ince mesajlar olur.Onu herkes çözemez bu yüzden seninde anlamaman normal birşey.. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız