Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ROSSİ'YE NE OLDU?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ROSSİ'YE NE OLDU?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:11    Mesaj konusu: ROSSİ'YE NE OLDU? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizce rossiye ne oldu arkadaslar adam sanki bir anda bi caylaga dönüstü bi insan bu kadar gerileyemez nasıl olduda bu hale geldi bişeyler var bu işte motor mu kötü rossiye birileri bişeylermi yapıo annayamadım gitti görüslerinizi bekliyorum tesekkürler Sinirlendim
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chibo, rossi aynı rossi ama altındaki honda değil artık...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, geçen hafta honda ile birinci oldu değilmi İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Voodo büyüsü...
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, süper bi yaklasım Dil çıkarıyorum olabilir walla Delirdim
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sımdı sana cevap yazardım ama bu bol ampullu İyi fikir mesajın ıcın fakat copy falan yaparsınız dıye çekiniyorum..
hondadan gitti rossi bitti..bu gercegı ya kabul edın ya da duygusala baglayın..seçim sizin..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zeyno_
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ah güzel istanbullllll

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazar değmiş rossiciğime......... Üzgünüm
Başa dön
zeyno_ Çevrimdışı zeyno_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yalan oldu demekten baska bısı gelmıyo gercı yamaha takımının yaptıgı acıklamadada bu yenı nesıl 800 cc olan modellerde pek fazla ıyı olmadıklarını ıyı hazırlanamadıklarını soylemıslerdı.Önümüzdeki sezon hazırlıklarına sımdıden baslamıslar hatta denemeler yapıyorlarmış. Seneye Rossiii Gooooo!!!! Göz kırpıyorum
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 23.09.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ, ilk defa katılıyorum sana
rossi yalan oldu Çok gülüyorum
en büyük hayden Çok gülüyorum
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 23.09.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi acilen YAMAHA dan kurtulmalı, hep sorun hep sorun... ayrıca düzde Honda ve Ducati yiyor Yamaha'yı Motordelisi Motordelisi Motordelisi
jedi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar

rossi aynı rossi . yani gelmiş geçmiş en büyük motor yarışçısı. Bu sadece hayranlarının değil rakiplerininde görüşü. farklı markalarla peşpeşe şampiyonluk yakalayan tarihteki 2. modern zamanlardaki tek sporcu. Honda dayken herkes en güçlü motor en iyi lastik onda, onun için kazanıyor diyorlardı. dünyanın en güçlü takımı olan honda yı bırakıp yamahaya geçti.( Honda yarış bölümünün-HRC_ bütçesi diğerlerinin toplamından daha büyük.) Ve ilk senesinde tekrar şampiyon oldu. Geçen sene motor problemleri dolayısıyla bitiremediği birçok yarış oldu. Şampiyon Hayden dan daha çok birinci oldu. ve kıl payı şampiyonluğu kaçırdı. BU sene hem değişen benzin kuralı( maximum 21litre), yeni lastik kuralı ve motor kapasitesinin 990cc den 800e inmesi. bütün bunlara en iyi ayak uyduran takım Ducati oldu.(BU değişimlerin arkasında ise honda var çünkü mantık olarak değişikliklere en çabuk uyum gösteren takım genelde en zengin en imkamlı takım yani honda ama evdeki hesap çarşıya uymadı. ducati yılda 38000 motor satarken honda 4milyon motor satıyor.)
Stoner ın kabiliyeti, neredeyse şu ana kadar bütün yarışları 0 hatayla sürdürmesi ve Bridgestone lastiklerin Michelin e olan üstünlüğü + ducatinin süper performansı sonuna kadar hakedilmiş bu şampiyonluğu getirdi. Ben rossi hayranı olsam da diğer bütün sürücülerede hayranlık ve saygı duyuyorum. Hepsi her yarışta inanılmazı başarıyorlar. bu adamlar dünyada bu işi yapan bir avuç insan . Fakat bence rossi hepsinden bi gömlek daha iyi.(Son 2 aydır vergi avantajı için londra da yaşayan rossi ye kendi memleketi italya da maliye 120 milyon euro luk bir vergi cezası çıkardı. Gerçi avukatların dediğine göre 1 euro bile alamayacaklarmıış ama istenen insanı rahatsız edecek bi miktar.).

kusura bakmayın çenem düştü daha çok yazarım ama başka sefere
herkese bol motorlu günler.
Başa dön
jedi Çevrimdışı jedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossiye noldu sadece sorun bu demi..
Yarışan diğer adamlar sanki hayatında ilk defa motora binen adamlar..
Arkadaşlar aşın artık bunları..
Rossi kalıcı olmucak her efsanenin olmadığı gibi..
O makinalar hatayı heryerde affetmez hatasını yaptı düştü geriye o kadar..
Rossi her zamanki gibi gerilerden gelip geçti hepsini..
Ama hata yapıp geriledi olay bu sadece..
Şampiyon olamamasını bi yarışa bağlamamak lazım..
Unutmayalımki Rossi yokken diğer adamlar vardı..
Futboldada böyle Türkiyede malesef..
Galatasaray anadolu takımını yendimi GS yendi olur..
Ama anadolu takımı yendimi GS kaybetti olur anadolu takımı kazandı olmaz..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossiye ne mi oldu?YAZIK!muahuahauha çok üzüldüm tüh!bide bişey varmış gibi pite girdi Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık yaşlanmaya başlıyo bide altındaki makina honda deyil Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda olmadıgındandır bence cünki denge uzmanı viraj makinası honda diger model ve markalarıda kullandım ama en iyi viraja giren motor honda deneyin ve görün
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal