Tarih: 23.09.2007 - 18:11 Mesaj konusu: ROSSİ'YE NE OLDU?
sizce rossiye ne oldu arkadaslar adam sanki bir anda bi caylaga dönüstü bi insan bu kadar gerileyemez nasıl olduda bu hale geldi bişeyler var bu işte motor mu kötü rossiye birileri bişeylermi yapıo annayamadım gitti görüslerinizi bekliyorum tesekkürler
ekamba, sımdı sana cevap yazardım ama bu bol ampullu mesajın ıcın fakat copy falan yaparsınız dıye çekiniyorum..
hondadan gitti rossi bitti..bu gercegı ya kabul edın ya da duygusala baglayın..seçim sizin.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 23.09.2007 - 18:37 Mesaj konusu:
valla yalan oldu demekten baska bısı gelmıyo gercı yamaha takımının yaptıgı acıklamadada bu yenı nesıl 800 cc olan modellerde pek fazla ıyı olmadıklarını ıyı hazırlanamadıklarını soylemıslerdı.Önümüzdeki sezon hazırlıklarına sımdıden baslamıslar hatta denemeler yapıyorlarmış. Seneye Rossiii Gooooo!!!! _________________ Yeni sezon ve R6:)
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 689 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 23.09.2007 - 19:06 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ, ilk defa katılıyorum sana
rossi yalan oldu
en büyük hayden _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
rossi aynı rossi . yani gelmiş geçmiş en büyük motor yarışçısı. Bu sadece hayranlarının değil rakiplerininde görüşü. farklı markalarla peşpeşe şampiyonluk yakalayan tarihteki 2. modern zamanlardaki tek sporcu. Honda dayken herkes en güçlü motor en iyi lastik onda, onun için kazanıyor diyorlardı. dünyanın en güçlü takımı olan honda yı bırakıp yamahaya geçti.( Honda yarış bölümünün-HRC_ bütçesi diğerlerinin toplamından daha büyük.) Ve ilk senesinde tekrar şampiyon oldu. Geçen sene motor problemleri dolayısıyla bitiremediği birçok yarış oldu. Şampiyon Hayden dan daha çok birinci oldu. ve kıl payı şampiyonluğu kaçırdı. BU sene hem değişen benzin kuralı( maximum 21litre), yeni lastik kuralı ve motor kapasitesinin 990cc den 800e inmesi. bütün bunlara en iyi ayak uyduran takım Ducati oldu.(BU değişimlerin arkasında ise honda var çünkü mantık olarak değişikliklere en çabuk uyum gösteren takım genelde en zengin en imkamlı takım yani honda ama evdeki hesap çarşıya uymadı. ducati yılda 38000 motor satarken honda 4milyon motor satıyor.)
Stoner ın kabiliyeti, neredeyse şu ana kadar bütün yarışları 0 hatayla sürdürmesi ve Bridgestone lastiklerin Michelin e olan üstünlüğü + ducatinin süper performansı sonuna kadar hakedilmiş bu şampiyonluğu getirdi. Ben rossi hayranı olsam da diğer bütün sürücülerede hayranlık ve saygı duyuyorum. Hepsi her yarışta inanılmazı başarıyorlar. bu adamlar dünyada bu işi yapan bir avuç insan . Fakat bence rossi hepsinden bi gömlek daha iyi.(Son 2 aydır vergi avantajı için londra da yaşayan rossi ye kendi memleketi italya da maliye 120 milyon euro luk bir vergi cezası çıkardı. Gerçi avukatların dediğine göre 1 euro bile alamayacaklarmıış ama istenen insanı rahatsız edecek bi miktar.).
kusura bakmayın çenem düştü daha çok yazarım ama başka sefere
herkese bol motorlu günler.
Rossiye noldu sadece sorun bu demi..
Yarışan diğer adamlar sanki hayatında ilk defa motora binen adamlar..
Arkadaşlar aşın artık bunları..
Rossi kalıcı olmucak her efsanenin olmadığı gibi..
O makinalar hatayı heryerde affetmez hatasını yaptı düştü geriye o kadar..
Rossi her zamanki gibi gerilerden gelip geçti hepsini..
Ama hata yapıp geriledi olay bu sadece..
Şampiyon olamamasını bi yarışa bağlamamak lazım..
Unutmayalımki Rossi yokken diğer adamlar vardı..
Futboldada böyle Türkiyede malesef..
Galatasaray anadolu takımını yendimi GS yendi olur..
Ama anadolu takımı yendimi GS kaybetti olur anadolu takımı kazandı olmaz.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız