merhaba öncelikle yapmış olduğunuz organızasyon için teşekkür ederim başarilarınızın devamını dılerım yardım için yapılan herseyin kutsal olduguna inanan biriyim bu tarz organızasyonlarda çok kucuk bıle olsa bır faydamın olmasını isterim maddı olarak cok buyuk bı faydam olmaz belkı ama az da olsa fayda saglarım msnden bana ulasabılırsınız ((insanlarin kendılerıne yapabıleceği en buyuk yardım paylaşabilmeyi öğrenmesıdır))
Tarih: 23.09.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
seker_portakali demiş ki:
nofeaR6, geliyo canım eksiklerde,bi kaç koli de yolda,öğrendim..hepsini ulaştırcam yerine,bende yarın kardeş okulda göreve başlıyacağım için kalan eksikleri tamamlarım yavaş yavaş,...bücürüklerin hepsi gözümün önünde olacak vallaa önce İzmir'mi yaparsın bilmem ama kesin gelmeniz şart,hele Arzu ,Nazar içinnn...
yeni bi dağıtım olduğu zaman yine burdan fotoğraflarla bizimle paylaşırsan bizde senin orda yaşadığın kadar olmasada belki ona yakın heyecanı ve sevinci burdan yaşarız.. onlarla yakından alakalı olmanda büyük bi şans.. eksikleri daha iyi görebiliriz böylece.. daha çok yardımcı olabiliriz.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3529 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 23.09.2007 - 19:38 Mesaj konusu:
nofeaR6, tatlimmm,inşallah,yarın başlıyorum okula,geride kalan yardımlarda geldiğinde götürür, çekerimm bool bool,nasıl olsa hep yanlarındayım artık ..bence en iyisi sizde gelin,görünn,anlatmakla olmuyo,yaşanır yaneee _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
deli-beyro, Vallaha bıktık millete dini öğretmeye çalışan, din üzerinden prim yapmaya çalışan YOBAZ lardan.
Alıntı:
yanlız bir konuda dikkatini çekerim rabbit hanım bu yaptıgınız ibadet degilde nedir dinimiz ihtiyacı olanlara yardımı emreder bu kurala hizmet etmediyseniz o halde bunun ticari bir amacı olur buda reklam veya dengi bir olguya eşittir bence yazdıklarınıza göre dini hükme göre bir girişim
Pardon hocam,özür dileriz.Herkese örnek olacak bir yardım planlayıp bunu duyurarak,imkanı olanlardan destek istemek ve yardımlar yapıldıktan sonra o çocukların ve yardım yapanların sevincini herkesle paylaşmak galiba caiz değil.Şeriat hukukuna göre klavyede yazı yazdığımız parmaklarımız kesilecek galiba.
Herkes işine baksın...
deli-beyro, Hiç senden başka bu tip bir yazı yazan var mı okusana... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 24.09.2007 - 00:25 Mesaj konusu: SLM
deli-beyro demiş ki:
REK-LAM-LARRRRRRRRRRR
Ekranlardan ayrılmayın yine dönücez
SELAM DELİ BEYRO ARKADAŞIM REKLAMLAR DERKEN ? HERKES GİBİ BENDE SENİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM EĞER ANLADIĞIMIZ ANLAMDA BU PROJENİN REKLAM AMAÇLI BİRŞEY OLDUĞUNU SÖYLÜYORSAN BU SANA YAKIŞMAZ NE BU KAMPANYAYA KATILAN MOTOR DELİSİ AİLESİNİN ,NE SEVGİLİ ÖĞRETMENİM ŞEKER PORTAKALININ,NEDE SEVGİLİ ARZU HANIMIN(RABBİT) BÖYLE BİR REKLAMA İHTİYACI YOKTUR BURADA OLDUKÇA İNSANCIL OLDUKÇA DOSTANE OLDUKÇA HAYIRSEVER BİR KAMPANYAYA İMZA ATILMIŞTIR ALKIŞLAMAK YERİNE BÖYLE GÖLGE DÜŞÜRÜCÜ YORUMLAR BİR DELİKANLIYA YAKIŞACAK HAREKETLER DEĞİL....
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
nofeaR6, geliyo canım eksiklerde,bi kaç koli de yolda,öğrendim..hepsini ulaştırcam yerine,bende yarın kardeş okulda göreve başlıyacağım için kalan eksikleri tamamlarım yavaş yavaş,...bücürüklerin hepsi gözümün önünde olacak vallaa önce İzmir'mi yaparsın bilmem ama kesin gelmeniz şart,hele Arzu ,Nazar içinnn...
deli-beyro, amann,buna yorum bile yapmam,daha 15.mesajda beyni bu kadar yorabiliyor demek.yarıca evet,ara bul bakalım,hangi motor sitesi bölye bişey yapmış..
HaYaBuSa, saoll cnmm,ama çöplere bile yazık hani,onların bile çöp olmadan önce bir karakteri vardı
SEVGİLİ ÖĞRETMENİM AKÇAKENT İLKÖĞRETİMDEMİ GÖREVE BAŞLAYACAKSINIZ? EĞER ÖYLE İSE BU AYRICA SEVİNDİRİCİ VE ANLAMLI BAŞARILAR DİLİYORUM KALIN SAĞLICAKLA... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
cbrmusti, Mustafa arada böyleleride çıkar,önemli olan bunlaı dışlamak değil.Bunları topluma kazandırmak. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
O zaman ağaç dikme kampanyası da caiz deil deli bayro...
''Bir ağaç dikmek,bir yıllık nâfile ibadete bedeldir.'' ya o bakımdan.
_________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 24.09.2007 - 00:40 Mesaj konusu: SLM
HaYaBuSa demiş ki:
cbrmusti, Mustafa arada böyleleride çıkar,önemli olan bunlaı dışlamak değil.Bunları topluma kazandırmak.
HAYABUSA SENDE SUÇLUSUN İNSANLARA YEDİRMİYOSUNUZ BOL BOL AKİDE ŞEKERLERİNDEN ONDAN SONRA ŞEKER GİBİ BİR TOPLUM OLMUYO İŞTE SUÇ BENİMMİ ))))) _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
Alperence abi istediğiniz Akide şekerleri olsun bizde bir Hasan Gümüşok varki,akide şekerlerinin en güzelinden satar,Konya olarak biz devamlı ağzımızı tatlı tutmaya çalışıyoruz.
Alperence abi harbiden canın akide şekeri çektiyse kargo ile yollayabilirim adresi vermen yeterli,içine bir iki pakette mevlana şekeride sıkıştırırım _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 24.09.2007 - 01:34 Mesaj konusu: slm
HaYaBuSa demiş ki:
Alperence abi istediğiniz Akide şekerleri olsun bizde bir Hasan Gümüşok varki,akide şekerlerinin en güzelinden satar,Konya olarak biz devamlı ağzımızı tatlı tutmaya çalışıyoruz.
Alperence abi harbiden canın akide şekeri çektiyse kargo ile yollayabilirim adresi vermen yeterli,içine bir iki pakette mevlana şekeride sıkıştırırım
Sevgili HAYABUSA kardeşim ALLAH razı olsun teşekkür ediyorum hemde yapacağından göndereceğinden eminim bu arada sevgili SGOR kardeşimde beni konyaya davet etmişti kısmet olduğunda mutlaka birgün sizlerle tanışmayı bir arada olmayı bende arzuluyorum aynı zamanda GAZİANTEBİN kapılarıda sizlere sonuna kadar açık birgün yolunuz düşerse başımızın üzerinde yeriniz var kalın sağlıcakla... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
Tarih: 24.09.2007 - 10:47 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
abdullahdemir demiş ki:
merhaba güzel insanlar.merhaba iyilik melekleri,merhaba motordelisi.com un üyeleri kardeşlerim.....projemiz çok mükemmel ve muhteşem bir şekilde sonuçlandı.dağıtım,tertip,düzen çok harikaydı.bu organizasyonda nadide hanımın çabaları,bizlere yardımı doğrusu görülmeye değerdi.dağıtım söz verdiğim gibi basın önünde ve titizlikle gerçekleşmiştir.size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.öğrencilerim o kadar mutlu oldu ki..her gün bıkmadan konuşuyoruz.okulda çok büyük bir sevinç var.okul zilini de öğrencilerimiz duymuşlar ve bana soruyorlar:-öğretmenim biz de mi artık şehir okullarındaki gibi müzikli zille derslerimize gireceğiz diyorlar.bende onlara:-evet çocuklar tabiki bizim de artık müzikli zilimiz olacak.biraz bekleyin.yakında motordelisi.com.sitemizin abileri,ablaları onuda gönderecekler diyorum.motordelisi com. un duyarlı güzel insanları,kardeşlerimiz.....kardeş okulunuz sizleri çok seviyor.müdürüm durdu bey sizede minnettarız...saygılarımla akçakent ilköğretim okulu müdür yardımcısı Abdullah DEMİR.
Abdullah bey kısa zamanda okul zilini temin edeceğimizden şüpheniz olmasın...
Arzu selam. En son forumda çok yoğun olduğumu siteye giremediğimi yazmıştım. Telefon bekledim, gelmeyince bu gün siteye girdim. PM mesajını gördüm. Orada telefonunu verdiğin firma çok yoğun bir satış gerçekleştirdiklerini, ellerinde kalmadığını, yoğunluktan dolayı ancak bir hafta sonra temin edebileceklerini söylediler. Telefon numaramı kaydettiler haber verecekler. Bende bu sürede İstanbul'da bir kaç firmaya söyledim teklif bekliyorum. İlk fırsatta halledeceğim.
Olur da İzmir'deki o firma ile yüz yüze konuşma ve öne alabilme şansını yakalayabilirseniz lütfen bana haber verin vereceğiniz hesaba EFT yapayım okulumuz bir an önce sisteme kavuşsun. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 24.09.2007 - 13:21 Mesaj konusu:
AYINTAPLI, arkadaşlar aleperce'ye açıklamasını yaptım,hani bilmeden etmeden,öğrenmeden sanki bilerek haber verilmemiş gibi davranmayın..ama çok isterseniz köyün yolunu biliyosunuz,çocukları herzaman gidip görebilir,yardım edenlerden biri olduğunuzu söyleyerek sevinçlerini paylaşabilirsiniz hatta resim çekilip koyarsanız sevinirm
O acıklamayı alperecence (hayali) abinin özelin den mesaj atmayıpta topıge yassaydın sana bu sitemi yapmamiş olurdum evt gözum görüyor yolu gitmesinide bilirim senin akıl vermene gerek yok........
Tarih: 24.09.2007 - 20:30 Mesaj konusu:
işte budur tebrikler katılan katılmayan maddi manevi destek veren teşekkürler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız