Tarih: 24.09.2007 - 14:04 Mesaj konusu: MD Racing Team Körfez Çıkarması [FotoVideo]
MD Racing Team, İftar yemeğimiz...
10UR1, eko_r1, Mehmet Tan, alenalper, HalilRR, Savaş Bakay, Hakan Dinçer... Mehmet Tan, Hakan Dincer, alenalper, Savaş Bakay, 10UR1, HalilRR, eko_r1
ve Körfez pistine gidiyoruz...
Savaş Bakay, yarış için hazırlıklarını yapıyor...
10UR1, Motoru geldi...
Halilrr, motoru indiriyor...
Ben bu kadar ehlikeyf bir adam görmedim
Lastikler ısıtılıyor...
Bu görmüş olduğunuz scooter'a Tolga Uprak 5 kişi bindirdi
İstanbul organizatörleri Gevezehanim, mezar, ve helicopterman onur abi de,
MD Racing Team, desteklemek için körfezdeydi...
Start veriliyor...
Azizoran, kamerasıyla pistte...
MD, Yönetimi Tam destek heyecanla yarışı izliyor...
Ve işte beklenen an geldi, Ödül Töreni 10UR1, Kupasını alıyor
Herkes sevincini paylaşıyor...
Dualarımız kabul oldu, o gün tek korkum yağmur yağmasıydı...
istanbul ve izmitte sağanak yağmur yağmasına rağmen Körfez pisti kupkuruydu...
Sinan Sofuoğlu, Barış Tok, Tolga Uprak zaferi...
Sinan Sofuoğlu, lastik yakma gösterisi...
Tarih: 24.09.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
eko_r1, Gerçekten güzel kareler,teşekkürler
Onur arkadaşımızı da tebrik ederim.Derece alacağını tahmin ediyordum.
Ama açıkçası motorun tasarımını pek beğenmedim.Daha iyi olabilirdi.
Yine yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Her şey süper olmuş eline sağlık..
Onur Karaca-Tolga Uprak-Barış Tok sizede helal olsun tekrar _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
tşkkürler çok güzel yarış olmuş ama destek vermeye giden pek olmadı nie _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
SERT KALIN TAVİZ VERMEYİN__yüxexes__
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
GSXR-PRO, o görmüş olduğun fotoda kırmızı bayrak var dikkat edersen, ısınma turundan sonraki sıralama anında çekilmiş yani start verilmeden 1 dk. önce! diğer arkadaşlar foto çekildikten sonra geliyorlar... videoda biraz daha net görüntü var...
crazy_girl_istanbul, sen neden gelmedin _________________ Dostluğumuz baki..
ben gelmek istedim ama kimse gitmedi minibüs olayı da olmadı zaten ayrıca bu hafta sonu çok meşguldüm _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
SERT KALIN TAVİZ VERMEYİN__yüxexes__
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
eko_r1 dostum güzel resimler ... gelemediğim için üzgünüm _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız