Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 23.09.2007 / OtoDrag ve Eymir FOTOLARI.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 23.09.2007 / OtoDrag ve Eymir FOTOLARI.....

Ankara MD / 23.09.2007 / OtoDrag ve Eymir FOTOLARI.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 24.09.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşkkk
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine çok güzel bir gün geçirdik.gelen herkese teşekkürler.ankara md 1 numara. Delirdim Alkışlıyorum
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceli bir güne benziyo orada olmak vardı Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FOTOLAR SÜPER EMİNİM GÜZEL VAKİT GEÇİRMİŞSİNİZDİR İKİDE MOTOR KALDIRSAYDINIZ DRAGLARA BİRAZ RENK GELİRDİ
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
omerkan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir geziydi, katılan herkese çok teşekkürler. Kafamız dağıldı iyi oldu. Eve iftar yapmaya misafirler gelecek olmasaydı eymir'de daha uzun kalmak isterdim. Bu arada giderken el salladık ama yanlış yöne gitmişiz Gülümsüyorum Çeşme bulduk bitane oralarda... Orada bi ihtiyaç molası verdik, sonra tesadüfen geldiimiz yokuşu bulmuşuz Dil çıkarıyorum
Başa dön
omerkan Çevrimdışı omerkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.09.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

omerkan, arkandan sellektör attım ama fark etmedin. Belki başka nedenle o yoldan devam etmişsindir diye de üstelemedim.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
extradark
Üye
Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler çok güzel bir gündü. Uzak durma arkadaş sende gel muhabet, sıcak kanlı , dost canlısı insanlar burda hadii Ankara MD. burda.. Bravo
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerkan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker demiş ki:
omerkan, arkandan sellektör attım ama fark etmedin. Belki başka nedenle o yoldan devam etmişsindir diye de üstelemedim.

Ya abicm kusura bakma.. Ben seni oradaki grupla konuşmak için durdun sandım ve devam ettim..
Sonra arkamızdan activaya binmiş iki amca "Nereye gardaaaaaaaaaaaaaaş" diye bağırınca durduk. Anladık ki o yokuş çoook uzaklardaymış
Bu arada arkada artçıyla o yokuşu çıkma derim abicim. 1. viteste bağıra bağıra canı çıktı CabBaRın Üzgünüm
Başa dön
omerkan Çevrimdışı omerkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk defa bu arabaları bu kadar yakından görüp seslerini duydum ..4 tekerli olmasalar sanki daha güzel olurdu ama sesleri cidden muhteşemdi..
bide orda hayabusa gördüm tam oldu..offf of....
eymirde muhabbet süperdi ..üşüdük üşümesine ama çok eğlendik...
angaramın züper md si... Bravo
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi ve arabalar süperdi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gündü...araçlar muhteşemdi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine muhteşem bi pazar buluşması oldu her şey çok güzeldi yeni katılan arkadaşlarada tekrardan hoşgeldiniz diyorum. dedecim çok geçmiş olsun yapabilecegimiz bi şey olursa hiç çekinme hemen ara Allah acil şifalar versin. genboy ya senin lastik yanıyo zannettim benim lastik yanmış bitmiş bütün duman benim lastiktenmi çikmış hadiya tühhhhhh.dedemde olsaydı baksen çoşkuya lastikleri orda bırakırdık herhalde yok be arabalar gitmiyodu onlar gittiklerini zannediyorlar biriyle bi kalk saydık anlarlardı ozaman gitmediklerini valla güzel eylendik tek kelimeyle süperrrrrrrrrdi emegi geçenve gelen herkese teşekkürler.ANGARA MD 1.NUMARASIN. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Bravo Çoook seviyorum
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacbr600f, en güzelide senin motoru çektigim resimmiş yauv..
milletin agzı açık bakıyodu valla.. Şok oldum
draglarda o eski tadı bulamadım Üzgünüm ,ama yinede güzel bi gündü..baya bir aradan sonra angara md ile bi organizasyondaydım Delirdim
herkesi görmek çok güzeldi,esen kalın
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi haftasonuydu gercekten gelen herkese teşekkürler

akıllı olun emre abime söylerim ARKADAŞLAR BİRAZ KENARA ÇEKİLİN Delirdim

bu arada konyalı arkadaşlarada teessüf ederiz taaa angaraya kadar gelmişlerde bize haber etmemişler alacağınız olsunda vermeyelim Beğenmedim
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 24.09.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, vaktimiz olsaydıda bizde draglara gelebilseydik ve sizlerde tanışabilseydik...Hele dragdan sonra gittiğiniz yere bayıldım..Güzel fotolar eline sağlık... bir dahaki sefere görüşebilmek ve tanışabilmek umuduyla... Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal