Çok güzel bir geziydi, katılan herkese çok teşekkürler. Kafamız dağıldı iyi oldu. Eve iftar yapmaya misafirler gelecek olmasaydı eymir'de daha uzun kalmak isterdim. Bu arada giderken el salladık ama yanlış yöne gitmişiz Çeşme bulduk bitane oralarda... Orada bi ihtiyaç molası verdik, sonra tesadüfen geldiimiz yokuşu bulmuşuz _________________ Whatever it is, it's better in the wind.
CBR 125
BRh+
omerkan, arkandan sellektör attım ama fark etmedin. Belki başka nedenle o yoldan devam etmişsindir diye de üstelemedim. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler çok güzel bir gündü. Uzak durma arkadaş sende gel muhabet, sıcak kanlı , dost canlısı insanlar burda hadii Ankara MD. burda..
omerkan, arkandan sellektör attım ama fark etmedin. Belki başka nedenle o yoldan devam etmişsindir diye de üstelemedim.
Ya abicm kusura bakma.. Ben seni oradaki grupla konuşmak için durdun sandım ve devam ettim..
Sonra arkamızdan activaya binmiş iki amca "Nereye gardaaaaaaaaaaaaaaş" diye bağırınca durduk. Anladık ki o yokuş çoook uzaklardaymış
Bu arada arkada artçıyla o yokuşu çıkma derim abicim. 1. viteste bağıra bağıra canı çıktı CabBaRın _________________ Whatever it is, it's better in the wind.
CBR 125
BRh+
İlk defa bu arabaları bu kadar yakından görüp seslerini duydum ..4 tekerli olmasalar sanki daha güzel olurdu ama sesleri cidden muhteşemdi..
bide orda hayabusa gördüm tam oldu..offf of....
eymirde muhabbet süperdi ..üşüdük üşümesine ama çok eğlendik...
angaramın züper md si...
Yine muhteşem bi pazar buluşması oldu her şey çok güzeldi yeni katılan arkadaşlarada tekrardan hoşgeldiniz diyorum. dedecim çok geçmiş olsun yapabilecegimiz bi şey olursa hiç çekinme hemen ara Allah acil şifalar versin. genboy ya senin lastik yanıyo zannettim benim lastik yanmış bitmiş bütün duman benim lastiktenmi çikmış hadiya tühhhhhh.dedemde olsaydı baksen çoşkuya lastikleri orda bırakırdık herhalde yok be arabalar gitmiyodu onlar gittiklerini zannediyorlar biriyle bi kalk saydık anlarlardı ozaman gitmediklerini valla güzel eylendik tek kelimeyle süperrrrrrrrrdi emegi geçenve gelen herkese teşekkürler.ANGARA MD 1.NUMARASIN. _________________
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 24.09.2007 - 21:37 Mesaj konusu:
mustafacbr600f, en güzelide senin motoru çektigim resimmiş yauv..
milletin agzı açık bakıyodu valla..
draglarda o eski tadı bulamadım ,ama yinede güzel bi gündü..baya bir aradan sonra angara md ile bi organizasyondaydım
herkesi görmek çok güzeldi,esen kalın
Kayıt: Sep 15, 2007 Mesajlar: 341 Nereden: Konya Memleketi:Bandırma
Tarih: 24.09.2007 - 23:07 Mesaj konusu:
TayDen, vaktimiz olsaydıda bizde draglara gelebilseydik ve sizlerde tanışabilseydik...Hele dragdan sonra gittiğiniz yere bayıldım..Güzel fotolar eline sağlık... bir dahaki sefere görüşebilmek ve tanışabilmek umuduyla... _________________ VATAN Sözkonusu ise Gerisi TEFERRUATTIR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız